انعکاس تخلیه ادرار
-
FaMi در انعکاس تخلیه ادرار گفته است:
Morteza Khodaie پس انعکاس دو تا پیامد داره که یکی از اونها با تاخیر اتفاق میوفته?چنین چیزی ممکن هست?
ن دیگه یدونه پیامه
-
Morteza Khodaie در انعکاس تخلیه ادرار گفته است:
mehranmirzaei اعع استاد موقاری اینجوری گفته بودن
کی گفتن ؟؟؟
مطمئنید ؟؟؟@mitra-ism-rahmani تو جلسه 50 صفرتا صد دیقه 19 گفتن که پیامد های انعکاس نخاع این دو تا هست
-
@mitra-ism-rahmani تو جلسه 50 صفرتا صد دیقه 19 گفتن که پیامد های انعکاس نخاع این دو تا هست
Morteza Khodaie
چه دقیق ادرس دادین.. -
@mitra-ism-rahmani تو جلسه 50 صفرتا صد دیقه 19 گفتن که پیامد های انعکاس نخاع این دو تا هست
الان میرم ببینم
-
Morteza Khodaie
چه دقیق ادرس دادین.. -
mehranmirzaei خب پس اون جیزی که من گفتم اشتباه هست?بالاخره به شکلی باید تاثیر بر روی نورون حرکتی ایجاد بشه تا دیگه به ماهیچه پیام انقباض نده.این رو چه کسی دستور میده?همون انعماس نخاع باعث میشه?
mehranmirzaei خب پس اون جیزی که من گفتم اشتباه هست?بالاخره به شکلی باید تاثیر بر روی نورون حرکتی ایجاد بشه تا دیگه به ماهیچه پیام انقباض نده.این رو چه کسی دستور میده?همون انعماس نخاع باعث میشه?
?!
-
وای خدا یعنی عاشق استاد موقاریم فقط
بله گفتن دو تا پیامد یکی انقباض یکی انبساط ولی نظر من اینه
ببینید انقباض ماهیچه صاف مثانه توسط سیناپس انجام میشه ولی به نظرم انبساط اون خود به خوده و تحت تاثیر فشار وارد شده هست چون همین حالت را کلا برای بنداره در قسمت های مختلف بدن دیدیم
بعد اونجا که میگه افزایش شدت انقباض یعنی همون داره به بنداره فشار میاره و باعث باز شدنش میشه
استاد موقاری هم گفتن از پیامد های اون هست
حالا ببینیم استاد میرزایی چی میگن -
وای خدا یعنی عاشق استاد موقاریم فقط
بله گفتن دو تا پیامد یکی انقباض یکی انبساط ولی نظر من اینه
ببینید انقباض ماهیچه صاف مثانه توسط سیناپس انجام میشه ولی به نظرم انبساط اون خود به خوده و تحت تاثیر فشار وارد شده هست چون همین حالت را کلا برای بنداره در قسمت های مختلف بدن دیدیم
بعد اونجا که میگه افزایش شدت انقباض یعنی همون داره به بنداره فشار میاره و باعث باز شدنش میشه
استاد موقاری هم گفتن از پیامد های اون هست
حالا ببینیم استاد میرزایی چی میگن@mitra-ism-rahmani بله درسته منم اول همون فشار رو گفتم ی دفعه پیامد های استاد موقاری ب ذهنم اومد اونو گفتم حالا صبر کنیم ببینیم چی میشه
-
@mitra-ism-rahmani بله درسته منم اول همون فشار رو گفتم ی دفعه پیامد های استاد موقاری ب ذهنم اومد اونو گفتم حالا صبر کنیم ببینیم چی میشه
-
Morteza Khodaie پس بچه ها فشار میتونه تاثیر دستور رو از بین ببره?
چون الان دستور داره به بنداره میگه منقبض شوFaMi در انعکاس تخلیه ادرار گفته است:
چون الان دستور داره به بنداره میگه منقبض شوالان دستور که به بنداره نمیگه منقبض شو میگه ؟؟؟
-
چون الان دستور داره به بنداره میگه منقبض شوالان دستور که به بنداره نمیگه منقبض شو میگه ؟؟؟
@mitra-ism-rahmani بله نمیگه به ماهیچه صاف مثانه میگه منقبض شو ن بنداره
-
-
منم همینا میگم ولی شاید منظورش یه چیزه دیگه باشه
-
داره به این تاپیک حسودیم میشه
-
H_R چرا؟
-
H_R چرا؟
Morteza Khodaie تاپیک سوال واسه سوال بی عار و بی کار مونده