شکل های کتاب درسی#تناقض 2
-
FaMi در شکل های کتاب درسی#تناقض 2 گفته است:
Bio خب ترشح رو که وارد میکنیم مثلا مواد مضری که به علت اندازه نتونستن وارد بشه در مرحله تراوش .دیگه بعد که دوباره خارجشون نمیکنیم!!!
نه دیگه خارجش نمیکنیم
mehranmirzaei در شکل های کتاب درسی#تناقض 2 گفته است:
Bio خب ترشح رو که وارد میکنیم مثلا مواد مضری که به علت اندازه نتونستن وارد بشه در مرحله تراوش .دیگه بعد که دوباره خارجشون نمیکنیم!!!
نه دیگه خارجش نمیکنیم
بابا من یه چی پروندم
خودتون درستشو بگین لطفا -
نه دیگه خارجش نمیکنیم
بابا من یه چی پروندم
خودتون درستشو بگین لطفا -
نه دیگه خارجش نمیکنیم
بابا من یه چی پروندم
خودتون درستشو بگین لطفاBio بچه ها ما نمیتوانیم بیشتر از تراوش یافته با جذب کنیم ولی میتونیم بیشتر از تراوش یافته دفع کنیم (عرض کردم ترشح باعث دفع بیشتر میشه )
-
fatemeh ganjkhanloo نفهمیدم منظورتون رو!
FaMi نمیدونم واقعا چطوری بگم کلا یکم سخته نمیتونم خوب منظورمو برسونم میشه الان شمایه بار دیگه سوالتونو مشخص بپرسین
-
Bio بچه ها ما نمیتوانیم بیشتر از تراوش یافته با جذب کنیم ولی میتونیم بیشتر از تراوش یافته دفع کنیم (عرض کردم ترشح باعث دفع بیشتر میشه )
-
FaMi نمیدونم واقعا چطوری بگم کلا یکم سخته نمیتونم خوب منظورمو برسونم میشه الان شمایه بار دیگه سوالتونو مشخص بپرسین
-
FaMi نه عزیز جان
آبی که داره میره ...بخاطر نیاز دوباره برمیگرده
ینی آبی که تو خود لوله هستم برمیگرده
این فرایند توی یه ساعت نیست که .هرلحظه داره تکرار میشه و فاصله زمانی همه چیزو توجیح میکنه
توی اون لحظه مثلا یک گرم تراوش شده ...ولی مثلا ۳ گرم آب توی لوله بازجذب شده -
FaMi نه عزیز جان
این فرایند توی یه ساعت نیست که .هرلحظه داره تکرار میشه و فاصله زمانی همه چیزو توجیح میکنه
FaMi نه عزیز جان
FaMi وای خدایا خودت رحم کن
حالا چه یه ثانیه چه یکصدم ثانیه
بالاخره تو اون لحظه ای که نشون داده شما پرسیدین چطور ممکنه بازجذب بیشتر باشه منم حالتشو گفتم
حالا امکان داره حالت بهتریم باشه که دوستان بذهنشون رسید بگن -
fatemeh ganjkhanloo سوالم مشخص هست.
ایا ممکن هست بیشتر اون مقداری که در تراوش وارد نفرون کردیم در بازجذب از اون خارج کنیم?FaMi نمیدونم چمه دقیقا نمیدونم درسته یا نه ولی فکر میکنم بشه چون میزانی که ما تراوش کردیم از قبلش هم مطمعنا موادی رو ترشح کرده بود که باقی مونده باشه
-
FaMi نمیدونم چمه دقیقا نمیدونم درسته یا نه ولی فکر میکنم بشه چون میزانی که ما تراوش کردیم از قبلش هم مطمعنا موادی رو ترشح کرده بود که باقی مونده باشه
-
Yazdan 1 خنگ که نیستم
ولی خب نمیدونم میشه این رو درنظر گرفت یا ن.
به هر حال ممنون از وقتی که گذاشتید و راهنماییتون -
FaMi این چه حرفیه منظورم از خداروشکر ینی اینکه تونستم یه کمکی بکنم
چرا باید همچین برداشتی میکردین