معضله درس خوندن اینستاست!!
-
Zahra Mohammadi 1 گروه مدرسه ندارم خدا رو شکر :)) دگ راحت شدم
یوتیوبم آره خیلی اعتیاد آورهsaba zarei در معضله درس خوندن اینستاست!! گفته است:
یوتیوبم آره خیلی اعتیاد آورهخب خوش به حالته، گوشی رو فقط وقتایی ک لازمه بگیرش دستت
-
Zahra Mohammadi 1 همینجور ادامه بده
-
Zahra Mohammadi 1 یوتیوب
جای اعتیاد آوریه ولی خداروشکر من هیچوقت اینترنت نداشتم که برم
خداروشکر
اینترنت کم حجم و کم سرعت بگیرید یوتیوب بالا نیادreza_12tajrobi در معضله درس خوندن اینستاست!! گفته است:
Zahra Mohammadi 1 یوتیوب
خداروشکر
اینترنت کم حجم و کم سرعت بگیرید یوتیوب بالا نیاداره یوتیوب اعتیاد آوره عجیب، نتم سرعتش بد نیست جدیدا فقط زمان کلاس آنلاین میام سر گوشی، بعدش گوشی رو میدم مامانم میگم قایمش میکنه، اینطوری دیگه نمیتونم برم یوتیوب
واینکه روزی ۴۰ یا ۵۰ تا ویدیو دیدن رو رسوندم به ۲ تا ویدیو
که البته بعد یه مدت اینم ه کل میزارم کنار
-
reza_12tajrobi در معضله درس خوندن اینستاست!! گفته است:
Zahra Mohammadi 1 یوتیوب
خداروشکر
اینترنت کم حجم و کم سرعت بگیرید یوتیوب بالا نیاداره یوتیوب اعتیاد آوره عجیب، نتم سرعتش بد نیست جدیدا فقط زمان کلاس آنلاین میام سر گوشی، بعدش گوشی رو میدم مامانم میگم قایمش میکنه، اینطوری دیگه نمیتونم برم یوتیوب
Zahra Mohammadi 1
منم شدیدااااااا معتاد یوتیوب بودم شدیدااااا ، ولی خب خود گوشیم تنبیهم کرد .
فیلتر شکن گوشیم سالمه ولی خود گوشیم اجازه روشن کردنشو نمیده 200 بارم برنامه عوض کردم ولی هیچکدومو قبول نمیکنه .
کلا خدارو شکر گوشیم حواسش بهم هست تا میبینه دارم به یه برنامه معتاد میشم یه اتفاقی میوفته اون برنامه خراب میشه -
reza_12tajrobi در معضله درس خوندن اینستاست!! گفته است:
Zahra Mohammadi 1 یوتیوب
خداروشکر
@zahra-mohammadi-1من فقط عاشق اینستا گرام و چتروم بودم ک الان باهردو کاتم
-
هیچکس مصل من معتاد مجازی نبود من اینستا فعال تل فعال گپ ها که نگم براتون نشستم فکر کردم دیدم اصلا با رفتن تو این مجازی قرار نی چیزی به نفع من باشه خوشگذرونیشم الکیه بخدا بشین کلیپ ببینو پروف چک کنو اینا اولش خیلی سخت بود همه چیرو پاک کردم جز واتساپ که اونم برا مدرسه مجبور شدم نگهش دارم کم کم به این شرایط عادت کردم و فهمیدم ساعت مطالعم داره میره بالا و خب لذتی که از گرفتن یه نمره یا درصد خوب کسب میکردم می ارزید به اینکه بخام حتی کل عمرمو پا گوشی باشم شمام امتحان کنید مخصوصا افرادی که سال کنکورشونه الان بشینین پا مجازی پسفردا موقع نتایج کنکور فقط خودتونو سرزنش میکنید
-
هیچکس مصل من معتاد مجازی نبود من اینستا فعال تل فعال گپ ها که نگم براتون نشستم فکر کردم دیدم اصلا با رفتن تو این مجازی قرار نی چیزی به نفع من باشه خوشگذرونیشم الکیه بخدا بشین کلیپ ببینو پروف چک کنو اینا اولش خیلی سخت بود همه چیرو پاک کردم جز واتساپ که اونم برا مدرسه مجبور شدم نگهش دارم کم کم به این شرایط عادت کردم و فهمیدم ساعت مطالعم داره میره بالا و خب لذتی که از گرفتن یه نمره یا درصد خوب کسب میکردم می ارزید به اینکه بخام حتی کل عمرمو پا گوشی باشم شمام امتحان کنید مخصوصا افرادی که سال کنکورشونه الان بشینین پا مجازی پسفردا موقع نتایج کنکور فقط خودتونو سرزنش میکنید
این پست پاک شده! -
Shahrzad Rezvsni
همه کات میکنیم با اینستا و یوتیوب -
Shahrzad Rezvsni
همه کات میکنیم با اینستا و یوتیوبPouya Heidari کات فُر اوِر
-
saba zarei در معضله درس خوندن اینستاست!! گفته است:
یوتیوبم آره خیلی اعتیاد آورهخب خوش به حالته، گوشی رو فقط وقتایی ک لازمه بگیرش دستت
Zahra Mohammadi 1 همین کارو میکنم
حوصله گوشی ام ندارم دیگه اصلا -
Zahra Mohammadi 1 همین کارو میکنم
حوصله گوشی ام ندارم دیگه اصلاsaba zarei گوشیت و بده مامانت بگو بهم نده دیگ خودتم دار بزنی بهت نمیده
-
سلام
اینجا میخاستم نظراتتون رو در مورد اینستاگرام و تلگرام که خیلی باعث میشن ما از درس فاصله بگیریم بگید
چون که ساله سرنوشت سازمونه باید با اینا چکار کنیم؟؟!!Pouya Heidari فقط ازتون خواهش میکنم حالا که اینستا و یوتیوب رو کنار گذاشتین همین آلا هم وقتتونو نگیره و بیستر از فیلم هاش استفاده کنین
-
Pouya Heidari کات فُر اوِر
-
Pouya Heidari فقط ازتون خواهش میکنم حالا که اینستا و یوتیوب رو کنار گذاشتین همین آلا هم وقتتونو نگیره و بیستر از فیلم هاش استفاده کنین
Pouya Heidari دارم بااین معضل مبارزه میکنم !
-
saba zarei گوشیت و بده مامانت بگو بهم نده دیگ خودتم دار بزنی بهت نمیده
مهشید غضنفرآبادی من اصلا مامانم گوشی نمیگیره :))
کلا هیچی نمیگیره
میگه خودت باید یاد بگیری مدیریت کنی:))
هرچند میگم اصلا حوصله اینستا و اینارو ندارم -
Pouya Heidari فقط ازتون خواهش میکنم حالا که اینستا و یوتیوب رو کنار گذاشتین همین آلا هم وقتتونو نگیره و بیستر از فیلم هاش استفاده کنین
Pouya Heidari #حرف_حق
-
سلام
اینجا میخاستم نظراتتون رو در مورد اینستاگرام و تلگرام که خیلی باعث میشن ما از درس فاصله بگیریم بگید
چون که ساله سرنوشت سازمونه باید با اینا چکار کنیم؟؟!!Pouya Heidari من از اینا که گفتی فقط واتشو دارم
تلگرامم مال مامانمه
یوتیوب چیه انقد همه میگن؟:/
مدیونید مسخرم کنید -
Pouya Heidari من از اینا که گفتی فقط واتشو دارم
تلگرامم مال مامانمه
مدیونید مسخرم کنیدM Tg یه چیزی مثل آپاراته ولی برای کل جهانه
-
مهشید غضنفرآبادی من اصلا مامانم گوشی نمیگیره :))
کلا هیچی نمیگیره
میگه خودت باید یاد بگیری مدیریت کنی:))
هرچند میگم اصلا حوصله اینستا و اینارو ندارمsaba zarei خوبه اینطوری !تاحدودی
-
Pouya Heidari من از اینا که گفتی فقط واتشو دارم
تلگرامم مال مامانمه
مدیونید مسخرم کنیدM Tg توش فیلم میبینن !