شکل و نکته 16-1
-
هر نکته ای که حس میکنی راجب این شکل میدونی و نکات باحال و مهمی که تو تستا دیدی رو برامون بنویس
تجربیا -
هر نکته ای که حس میکنی راجب این شکل میدونی و نکات باحال و مهمی که تو تستا دیدی رو برامون بنویس
تجربیاmehranmirzaei ن بچه های قلم چی ن گزینه دو نرسیدن ب این
-
هر نکته ای که حس میکنی راجب این شکل میدونی و نکات باحال و مهمی که تو تستا دیدی رو برامون بنویس
تجربیاmehranmirzaei نکته درطی تنظیم منفی رونویسی در اشرشیاکلای(نوعی باکتری که قند مصرفیش گلوکزه) انزیم های تجزیه کننده لاکتوز ساخته میشوند نه آنزیم سنتر کننده
-
هر نکته ای که حس میکنی راجب این شکل میدونی و نکات باحال و مهمی که تو تستا دیدی رو برامون بنویس
تجربیاmehranmirzaei نرسیدیم هنو
-
هر نکته ای که حس میکنی راجب این شکل میدونی و نکات باحال و مهمی که تو تستا دیدی رو برامون بنویس
تجربیاmehranmirzaei
اینو نرسیدیم
میشه خواهش کنم شکل ۳ گفتار ۲ رو بزارین یه ابهام خییییییییلی بزرگ واسه من پیش اومده حتی ۳ تا از دبیر هام نتونستن رفعش کنن