کاتب اهدایی
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۲:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام وادب و خسته نباشید بچه ها کسی هست کتابای کنکور نظام جدیدشو بخاد اهدا کنه من تجربیم توانای مالیشو ندارم بخرم ب امید نظام قدیم بودم که اونم تمدید نشد اگه کسی اهدا کنه من بعداز کنکورم ب کسی که نیازمنده اهدا میکنم
-
سلام وادب و خسته نباشید بچه ها کسی هست کتابای کنکور نظام جدیدشو بخاد اهدا کنه من تجربیم توانای مالیشو ندارم بخرم ب امید نظام قدیم بودم که اونم تمدید نشد اگه کسی اهدا کنه من بعداز کنکورم ب کسی که نیازمنده اهدا میکنم
MARYAM Abbassi در کاتب اهدایی گفته است:
-
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تو اپلیکیشن مای گاج بگردید
-
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
تو اپلیکیشن مای گاج بگردید
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۹، ۲۰:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@d-fateme-r نبود اونای که من میخواستم یا آگهیش برای چندروزقبله
-
نوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۳۹۹، ۱۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMARYAM Abbassi سلام من ی کانال سراغ دارم که PDF کل کتابای کمک درسیو میزاره اکه خواستید بیاید پی وی لینکشو بدم چون اینجا نمیشه لینک گذاشت
-
MARYAM Abbassi سلام من ی کانال سراغ دارم که PDF کل کتابای کمک درسیو میزاره اکه خواستید بیاید پی وی لینکشو بدم چون اینجا نمیشه لینک گذاشت
@first
سلام واقعا؟!
لطفا برامنم لینکشو پیوی بفرستین -
نوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۳۹۹، ۱۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
aaa bbb پی وی
-
aaa bbb پی وی
@first پیوی من بازه
-
نوشتهشده در ۲۷ آبان ۱۳۹۹، ۸:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMARYAM Abbassi و علیکم السلام
یا دنبالم کنید یا خودتون پیام بدید صحبت کنیم