به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...
رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
سلااامممم
هممون گاهی عکس هایی رو میبینیم که شادی برای قلبمون به همراه دارن✨
گاهی بعضی عکسا یادآور یه خاطره خوبن
بعضی عکسا خنده روی لبمون میارن و بعضی اشک تو چشامون...
بعضی عکسا یادآور آدم هایی هستن که دوستشون داریم 😍
بنظر عکسا روح دارن و حسشون به ما منتقل میشه...
بعضیاشون خیلی کیوت و با نمکن 🐥🐰
بعضیاشون غمگینن 🙁
بعضیا بی حس و بی حالن 😶
بعضیا خیلیی شادن 😄
اینجا گالریِ عکسایی ک دوسشون داریم یا یه چیزی رو برامون زنده میکنن
دوست داشتین یه متن خوشگلم زیرش بنویسین..😉🤗
دعوت میکنم از :
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@ریاضیا @تجربیا @انسانیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 (شما یه سر کوچولو بزنین کافیه خوشحال میشیم😉♥)
و هر کس دیگه ای که دوست داره شرکت کنه
منتظر عکس های زیباتون هستم😍🤗♥
سلام به یاران جــان😍
به %(#ff00ff)[کـــافه میـــم] خوش اومدین..❤
توی انجمن جای همچین تاپیکی خالی بود
دعوتتون میکنم که اینجا %(#00ffff)[متــن های ادبــی] بفرستین
ما نمیتونستیم توی تاپیک شعــردانه متن ادبی بفرستیم😊
توی تاپیک خــــودنویس هم نمیتونستیم چون مخصوص دست نوشته های خودمونه😅
و توی تاپیک هرچی تودلته بریز بیرون هم نوشته ها گم میشدن
همگی خوش اومدین..💕
%(#0000ff)[اسپم ممنوعه]
و اینکه از مدیر عزیز هم درخواست دارم که تاپیک رو قفل نکنن🙏❤
M.an
%(#7f7fff)[_________________________________]
خب خب😍
دعوت میکنم از :
خانوم
dlrm
اکالیپتوس
revival
گونش
@Saahaar
sheyda.fkh
@دانش-آموزان-آلاء
سلام و درود به همه 🌻❤
لازم به توضیح اضافه نیست از اسم تاپیک مشخصه
این تاپیک رو زدم تا اینجا تجربیات آشپزی،پخت کیک،غذای های محلی و نوشیدنی های مورد علاقه مون
رو با هم به اشتراک بذاریم
و از هم پخت کلی خوراکی خوشمزه رو یاد بگیریم
و یه تفریحی باشه واسه اوقات فراغتمون و البته یه انگیزه واسه آشپزی
پس اینجا عکس اونها رو قرار بدید
و درصورت تمایل طرز تهیه شون رو هم بگین
دعوت میکنم از:
@soniaaa
Anzw 18
Gharibe Gomnam
@roghayeh-eftekhari
chichak am
@حامد-صباحی
@حمید-صباحی
m.hmt
@sania-Andiravan
z Gheibi
🌻🌻
و بقیه دوستان
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
توضیحات کامل درباره خوابگاه در این تاپیک !
.
42718713-37c0-4561-8704-99f1d29c2726-image.png
درود بر شما دوستان نازنین 🖐
امیداورم پاینده و تن درست باشید 🍃
در این تاپیک دعوت میکنم از دوستانی که در حال حاضر خوابگاهی هستند یا خوابگاهی بودند یا خوابگاهی خواهند شد ! تا اگر میشه این لطف بزرگ رو بکنن و تجربیات و دانسته هاشون رو به اشتراک بزارن. 🏡
خودم خیلی دوست دارم بدونم چی باید ببریم چی نباید ببریم ! و یکی از دغدغه هام اینه که خوابگاه اتو داره یا نه 😂 ! و اینکه کلا اگه نکته ای میدونن بگن.
سپاس فراوان 🙏 💙 💐
پانوشت : اگه این تاپیک پین بشه یا چیزی که به بیشتر دیدنش کمک کنه خیلی عالی میشه .
@ناظم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
سلام خدمت همگی👋🏻
قبلا هم چندتا تاپیک مشابه داشتیم، ولی از اونجایی که خیلی قدیمی بودن، گفتم شاید بد نباشه یه تاپیک جدید در این باره بزنم
خب همونطور که از اسم تاپیک پیداست، اینجا قراره اخباری از تکنولوژی که بنظرمون جالب میان رو به اشتراک بذاریم
به دو دلیل این کار بنظرم جالبه:
۱- میتونیم از اخبار روز مطلع بشیم و به قولی به روز باشیم، رفته رفته به همین واسطه میتونیم اطلاعات خودمونو گسترش بدینم🤝
۲- ممکنه بعد از چند سال بیایم و مطالب قدیمی تاپیک رو بخونیم و از پیشرفت تکنولوژی و اینکه کدوم شایعه ها حقیقت داشته یا کدوم پیشبینی ها رخ داده لذت ببریم و حیرت کنیم
🛑تنها قانونی اینجا داریم اسپم ممنوعه
لطفا اگه چیزی براتون جالب هست یا لینک مقاله و کانال میخواین داخل تودلی نقل قول بزنید
ممنون و مچکر از همگی👍🏻
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام دوستان عزیز 😁❤️
بنظرم یه زندگی تک بعدی خیلی بده یعنی اینکه فقط درس هدف زندگیتون باشه ...
اهمیت دادن به ورزش و تناسب اندام و کلی هدف دیگه مثلا خوانندگی دوبلوری و هر استعداد دیگه ای ک دارید در کنار درس باعث میشه ک تک بعدی نباشید و اگه درس رو ازتون بگیرن دیگ حوصله تون سر نمیره و دنبال کارای بیهوده نمیرید چون هدف ( های ) دیگه ای هم دارید :))
اینجا میتونید برای هرکاری ک در این جهت کمکتون میکنه هدف گذاری کنید و پیشرفتتون رو ثبت کنید یطورایی مثل گزارشکار درسی ولی کلی تر ...
@تجربیا
@ریاضیا
1158234ipbspy0c8q.gif
⚡ %(#042978)[321]
📣 صدااا میاااد؟ 🙈
✨ سلام🦋 اکالی هستم با طعم بامبو 😂😍
امیدوارم که حال دلتون عالی باشه 💛💙💜💚❤
pichak_net-70.png
عاغا بیایید نقاشی بکشیم لذت ببریم 😍 %(#c9009a)[نقاشی با موس]م خییلی باحاله 😂
لازمم نیس حتما نقاشیاتون ذهنی باشه فقط رفقای گلم اسپم ندید اینجا خیلی ممنون❤️🌈
من نقاشیارو جمع میکنم اینجا شاید الان پستای تکراری ببینید ولی پست جدیدم میزارم شماهام از خلاقیتاتون بزارید 😎
pichak.net-46.gif
✨ @فارغ-التحصیلان-آلاء ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا⭐
✨ @دانش-آموزان-آلاء⭐
pichak.net-46.gif
1158234ipbspy0c8q.gif
بسمه تعالی
انا لله و انا الیه راجع.......
اع اع اع😳
ببخشید
بزنیم شبکه بعدی
با سلام و درود و عرض ادب و احترام و ...
ببخشید معذرت میخوام اشتباه شد
بزنیم شبکه بعدی
بابا ولمممم کن
عاقا از سرش بپریم تهش
میخوایم با هم قرار بزاریم 🙊
_چه قراری ؟🙈
اع اع اع منحرف نشین 😁
تو این چند وقتی که معطر به عطر آلایی شدیم
هممون بلا استثنا تاپیک هایی دیدیم که خیلیا درگیرم با گوشی و مجازی
از اونجایی که توی سال کنکور آدم به سوراخ دیوار هم میخنده که درس نخونه
وقتی گوشی هست و این همه سرگرمی داخلش
خب چرا کشیده نشه سمتش
اصن گوشی طوری طراحی شده که آیکوناش تبلیغاش تم صفحات و داستان😄 شما رو جذبش کنه
....خلاصه تصمیم گرفتیم که برای جلوگیری از این امر کثیف
اهم اهم ببخشید رفت شبکه بعدی
خلاصش اینه که به خاطر اینکه کمتر بیایم مجازی و بتونیم بیشتر درس بخونیم یه کاری میکنیم
قرار میذاریم که هر که دوس داش میاد تو تاپیک مینویسه که من هم جزء این گروه میشم 🙂
و تا موقعی که طبق برنامه ریزی درسیش باید درس بخونه درس میخونه و موقعی که تایم ددلاینش فرا رسید میتونه بیاد انجمن هم سوالای درسیش رو بپرسه و هم فعالیت غیر درسی داشته باشه
پ.ن: ددلاین تایمیه که دیگه تصمیم میگیریم از اون به بعدش درس نخونیم برای جلوگیری از اهمال کاری که ذهنمون نگه تا 12 شب وقت داری وقت ددلاین بذارین دیگه از اون تایم به بعد درس نمیخونید میتونید تو نت در موردش بیشتر بدونید
اینم گفتم داخل پاکت داشته باشین کپسولی 😉
بچه سوالات درسیتون هم تو تایمی که میاین اینجا بپرسین و جداشون نکنین چه بسیار جوانانی که به هوای سوال درسی به تودلی کشیده شدند 😂😂😂
حداقل تایم برگشت رو میذاریم 9 شب
هر کی موافقه شروع کنه😊.
دعوت میکنم از:
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@دوازدهم
@یازدهم
@دهم
و هر کسی که دوست داره
نویسنده و ایده پرداز: @Fateme-goli
تهیه کننده و کارگردان : @0Farzam0
دلیل زندگی
-
امیررضا فلاح نژاد فقط توی ی مورد که نباید درموردش فک کنی
اونم مواردی که به چیستتی خدا و به اینکه چرا خدا اینجوری خواسته؟؟ مساله هایی که مربوط میشه به دلیل و حکمت خدا
دقیقن مثل همینجا که میگیم چرا خدا خواسته که ما زندگی کنیم.... -
Virus
@ ابوالفضل -
من به افکار و عقاید بقیه هرچقدر هم باهاشون مخاف باشم بازم بهشون احترام میزارم
هرجور میخواید فکر کنید یا فکر نکنید
موفق باشید -
این پست پاک شده!
-
-
Javid سلام
جواب سوالتو نمیدم
راهنماییت میکنم چون هرکس باید خودش جواب این سوالو برای زندگیه خودش پیدا کنه
انسان ها کمال طلبن
یعنی از هر چیزی اون بهترینشو میخوان
حالا این هدف تو باید با این کمال طلبیت جور در بیاد والسلام
خیلیا هدفشون رو که میپرسی میگن خب مثلا پزشک شم یه پولی در بیارم خرج خونواده مو بدم به مردم کمک کنم و از این حرفا بعدشم بمیرم:/
خب که چی؟! چه گلی به سرت زدی؟! الان ۷ میلیارد انسان فقط تو عصر حاضر زندگیشون داره اینطور میگذره
خب ما باید یه فرقی با اون ۷ میلیارد داشته باشیم یا نه؟!
در ضمن اینکه هرچی تو این دنیاس بالاخره فانیه و یه روز تموم شدنیه... -
@jack-morfin-2 سلام
به نظر من اینکه یک نفر مثلا همونطوری که گفتید به فکر کمک به مردم و یا کار های دیگه باشه که خیلیا انجامش میدن و اگر در راه رضایت خدا باشه بزرگترین و بهترین هدفیه که میتونه داشته باشه حتی اگر میلیون ها نفر اونو انجامش بدن
چون هم توی این دنیا و آخرتش به براش خوبه
و من منظورتون از فرق با بقیه متوجه نشدم میشه بیشتر توضیحش بدید -
امیررضا فلاح نژاد سلام...یک مثال سادش همینه که توان ذهنی و عقلمون رو یک لیوان تصور کن و خدا رو یه اقیانوس...هر چه قدر که لیوان بخواد به بزرگی و چگونگی اقیانوس فکر کنه چون از خودش خیلی فراتره اصلا نمیتونه...و آخرش برای اینکه خودشو راحت کنه میگه اقیانوسی وجود نداره!به جای چیستی باید به نشانه ها و قدرت خدا فکر کرد...و بهترین راهی که هست خوندن قرآنه البته ترجمش( چون ما عربی بلد نیستیم در اون حد) که استاد قرائتی یه جور خیلی خوبی تو تفسیر های ساده و روان صوتی 5 دقیقه ایش توضیح میده(تفسیر صوتی نور)
و جمله همیشگی افراد: ماده توان فکر کردن به ماده رو داره و خدا ماده نیست! -
zeinab dehghani در دلیل زندگی گفته است:
امیررضا فلاح نژاد فقط توی ی مورد که نباید درموردش فک کنی
اونم مواردی که به چیستتی خدا و به اینکه چرا خدا اینجوری خواسته؟؟ مساله هایی که مربوط میشه به دلیل و حکمت خدا
دقیقن مثل همینجا که میگیم چرا خدا خواسته که ما زندگی کنیم....ایشون حرفی از خدا نزدن عزیز من ایشون یه سوال کردن به چه دلیلی داری زندگی میکنی؟ چرا به زندگین خاتمه نمیدی؟ میخوای تو زندگی چه کنی؟ کلا میپرسه زندگی و هیچ حرفی از خدا نزده این سوال به اعتقادات کمی ربت داره ولی نه اونقدر که بهش فکر نکرد
عزیزی که پرسیدی به عنوان کسی که مدت ها به این مساله فکر کرده به عنوان کسی که بار ها و بار ها با خودش و دیگران بحث و جدال کرده به عنوان کسی که سر همین سوال تو بار ها افسرده شده و باز خودش رو پیدا کرده میگم بهش فکر کن و دنبال جواب باش و جواب خوبی بده چون زندگیت رو براساسش بنا خواهی کرد البته خیلی این کار رو نکن پیداش که کردی فقط به مسیر نگاه کن و سعی کن با تلاش تو اون مسیر قرار بگیری من زندگی میکنم چون نمیتونم بمیرم نمیتونم خونواده و پدر مادرم رو ول کنم الان میگی چرا باید خودکوم رو پایبند به کسانی کنیم که شاید نمیخوایمشون /: شاید چون مسئولی در قبالشون درثانی در مقابل هدیه خداوند (عمر) هم مسئولی تو رسالتی داری که باید به انجام برسونیش انسان دیر میفهمه بهترین روز های زندگی همون هایی بود که میخواست زود تر بگذرن الان رو تباه نکن برای اینده نشین بگو بزرگ بشم درست میشه درست نمیشه فقط بدتر میشه هرکسی دلیلی برای ادامه دادن داره یکی دنبال کمک کردن به بقیه هست یکی میخواد پولدار بشه و زندگی خوبی داشته باشه یکی میخواد ... به تعداد ادم های روی زمین راه هست برای انجام دادن ببین خودت چی میخوای؟ من میخوام زندگی پوچی نداشته باشم میخوام تهش نگم این همه سگ دو زدم و پول در آوردم و خودم لذت نبردم نگم وااای من این کار رو نکردم میخوام حسرت کاری رو به دل خودم نزارم ولی هواسم هست یه کار هایی ارزش امتحان کردن نداره (: من این حال الان تو رو خیلی دوست دارم دور نیست روزی که من این سوال رو مطرح کردم و اتفاقات جالبی تو زندگیم افتاد الان خیلی دلتنگ اون موقع ام مراقب خودت باش و خوب بهش فکر کن تو جوابش رو پیدا میکنی و جواب تو منحصر به فرده جواب تو نمیتونهمثل جواب یکی دیگه باشه تو نمیتونی مثل بقیه باشی بهترین خودت باش (:
-
@saghi-mortazavi در دلیل زندگی گفته است:
@jack-morfin-2 سلام
به نظر من اینکه یک نفر مثلا همونطوری که گفتید به فکر کمک به مردم و یا کار های دیگه باشه که خیلیا انجامش میدن و اگر در راه رضایت خدا باشه بزرگترین و بهترین هدفیه که میتونه داشته باشه حتی اگر میلیون ها نفر اونو انجامش بدن
چون هم توی این دنیا و آخرتش به براش خوبه
و من منظورتون از فرق با بقیه متوجه نشدم میشه بیشتر توضیحش بدیدمن جواب بدم (: کمک کردن تو با بقیه فرق داره لازم نیست ما مثل بقیه باشیم بقیه صدقه میدن تو کارگاه طولیدی میزنی بقیه از شغلشون مایه میزارن تو اون شغل رو یاد میدی متفاوت باش حتی توی کمک کردن کمک کردن تو با من فرق داره هدفت تلاشت دلیلت همه چیزت با من فرق داره پس زندگیت هم فرق داره منحصر به فرده چون هیچ کس تو نیست (:
-
Javid
سلام .
هدف ها متفاوته ولی هدف اصلی مشترکه .من واقعا هدفم از زندگی اثبات و تثبیت کردن علمم به کل جهان و امسال قصد دارم وارد المپیاد زیست بشم ، برام دعا کنید
-
.1381sahar آهان خیلی متشکرم وقت گذاشتی و جوابم رو دادی
-
zeinab dehghani در دلیل زندگی گفته است:
Javid اینکه چیزی حس نمی کنیم برای این هست که تسلیم شدیم.....
زندگی که همیشه یک شکل نیست.....
باید اینو یادبگیریم که همیشه باید مقاومت کنیم.....ازهرچی داریم بگذریم....ولی تسلیم نشیم......
به قول سردار جاویدالاثرحاج احمد متوسلیان همیشه هرجوری میتونید مقاومت کنید حتی اگه ایستادگی باشه.......
اینکه اینو بپذیری که همه چی بده و کاری از دست مابرنمیاد بدترین حالت ممکن هست......
ماها الان جوونیم و بدترین چیز برامون همین مقاومت نکردنه......این کنکور با وجود همه ی سختی ونامردی و مافیایی که داره خوبی هایی هم داره..یکیش همینکه با ما جوونا کاری میکنه که بجنگیم......یادبگیریم که برای بدست آوردن چیزی تلاش کافی نیست و باید بجنگیم....جنگیدن همیشه توی میدون جنگ و روبروی ی انسان نیست.....اینکه تو تصمیم بگیری صبح از اون خواب شیرین دل بکنی و با اون خوابی که توی چشمات میدون مقابله کنی هم ی جور جنگه...
خودت رو پیدا کن.....هیچکسی نمیتونه بهت کمکی بکنه مگر خودت و خدااااا
وخدااااهم وقتی کمکت میکنه که ببینه تو واقعن دلت میخواد.....
خودت رو بزار روبروی خودت و تنهایی و صادقانه با خودت حرف بزن.....و حتی توی اون لحظه ای هم ک داری حرف میزنی بجنگ تا افکارمنفی وسادگی نیان سراغت و بعدش حتمن به این میرسی که بسه دیگه.......تاکی همینجوری عمرم رو هدر بدم وکلی حرف که از تفکر درست و پاک میاد
اونوقت هست که باید ی یاعلی(ع) از ته دل و ایمان بگی و شروع کنی......
....
باخودت کناربیا ،ببین چ جوری کارات راه می افته....
ایشالله که موفق میشیاولا خیلی ممنون بابت حرفات
میدونی من دیگه بریدم انقدر خوردم زمین دوباره پا شدم . هر دفعه میام به خودم امید میدم قوی و با انگیزه و با ایمان قوی شروع میکنم ولی انگار همش جو گیریه و بعد یه مدت متوقف میشم نمیدونم چرا؟! -
@jack-morfin-2 در دلیل زندگی گفته است:
Javid سلام
جواب سوالتو نمیدم
راهنماییت میکنم چون هرکس باید خودش جواب این سوالو برای زندگیه خودش پیدا کنه
انسان ها کمال طلبن
یعنی از هر چیزی اون بهترینشو میخوان
حالا این هدف تو باید با این کمال طلبیت جور در بیاد والسلام
خیلیا هدفشون رو که میپرسی میگن خب مثلا پزشک شم یه پولی در بیارم خرج خونواده مو بدم به مردم کمک کنم و از این حرفا بعدشم بمیرم:/
خب که چی؟! چه گلی به سرت زدی؟! الان ۷ میلیارد انسان فقط تو عصر حاضر زندگیشون داره اینطور میگذره
خب ما باید یه فرقی با اون ۷ میلیارد داشته باشیم یا نه؟!
در ضمن اینکه هرچی تو این دنیاس بالاخره فانیه و یه روز تموم شدنیه...سلام ممنون ک وقت گذاشتی
اهدافی که با کمال طلبی جور در بیاد چین بنظر شما؟ -
@saghi-mortazavi
سلام
ببینید میخوام از دو جنبه بحث هدف زندگی رو باز کنم...
۱. از دیدگاه انسانی با هر نوع اعتقادی و هر فرهنگی و هر سطح علم و دینی...
همه ی انسان ها از دم کمال طلب هستن
کمال طلب به چه معناست اصلا؟!
کمال طلبی یعنی اینکه انسان به کم قانع نیست! و اگه بتونه چیزی رو بدست بیاره،تلاش میکنه بهترین نوع اون وسیله یا چیز رو بدست بیاره!
مثل خرید موبایل! همه دوست دارن بروز ترین مدل های برند های معروف جهان رو بخرن
حالا چه ربطی داشت؟!
ربطش اینه که شما وقتی هدفت متناسب با این کمال طلبی نباشه و در واقع هدف انسان بالاخره یه جا تموم بشه انسان دیگه از حرکت می ایسته!
آقا بالفرض یکی هدفش پزشکیه تهرانه و با کلی خرخونی بهش میرسه بعدش که بهش رسید و دید دیگه هدفی نداره از حرکت باز می ایسته! ممکنه بگی خب میره برای مقطع بعدی پزشکی میخونه،خب باشه بالاخره این انسان وقتی پروفسور هم بشه بالاخره یه جا میرسه که هدفش دیگه تموم میشه و دیگه بی هدف میشه
و بی هدفی هم خیلی پیامد ها داره از جمله افسردگی که کمترین پیامدشه
خب حالا هدفی که با کمال طلبی ما متناسب باشه چیه؟! از دیدگاه کسی که مسلمون نیست شاید خیلی نشه به این موضوع جواب داد!
۲.حالا از دیدگاه مسلمان ها بررسی میکنیم
ما اعتقاد به چی داریم؟عالم پس از مرگ
اعتقاد داریم که در اون جاویدان هستیم
خب تنها چیز نا محدود در دین ما خداست
انسان ها برای اینکه هدفشون متناسب با کمال طلبیشون باشه باید هدفشون یه چیزه نا محدود باشه و اِلّا اگر محدود باشه وقتی به اون هدف رسیدن دیگه از حرکت باز میایستن
حالا هدفی که متناسب با کمال طلبیه انسان باشه چیه؟!
اسلام جوابشو داده! اون هدف قرب و رضایت الهی هست
که ما باید هدفمون باشه...