سلام مجدد
photo_2024-12-19_16-14-13.jpg
اینجا اون قسمتی که هایلایت سبز کردم بخشی هست که توان یکی کم میشه
میشه توضیح بدین چطور از توان یکی کم شده و نوشته شده منفی سینوس4ایکس
یا در ادامش شده منفی سینوس 2 ایکس؟
کلا لطفا توضیح بدین وقتی میگیم توان یکی کم یعنی چی و چطور محاسبه میشه؟"داخل همین مثال کافیه برام"
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام
photo_2024-12-19_13-48-17.jpg
داخل سوال بالایی استاد گفتن چون شیب منفیه پس علامت بالای 2 عوض میشه میره داخل جزء صحیح
اما تو سوال بعدی با وجود منفی بودن شیب این کارو نکردن"علامتو تغییر ندادن"
میشه توضیح بدین چرا؟
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @یازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @دانشجویان-درس-خون
بهترین استاد ریاضی
-
سلام به همگی امیدوارم حالتون خوب باشه
میشه لطفا کمکم کنید
من یازدهم تجربی ام میخواستم ببینم ب نظر شما کدوم استاد ریاضی برای مبحث تابع بهترن یا شما بهتر متوجه میشین ؟؟
من نمیدونم فیلمای کدوم استاد رو ببینم
تجربیا
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@راهنما-ریاضی -
Nazanin Shahsavan سلام دوست عزیز اگه میخوای از پایه شروع کنی و تا یه حدی برای امتحانات مدرسه آماده بشی فیلم های آقای صدری رو نگاه کن البته اگه خوابت نمی بره چون ایشون یکم تن صداشون آرومه
-
Nazanin Shahsavan اقای امینی بنظرم بهتره بستگی به این داره که با کدوم معلم میتونین ارتباط برقرار کنین من که با اقای ثابتی پیش میرم ریاضی رو . اقای صدری و پورسعید هم تابع رو تدریس کردند حالا دو سه کلیپ از این معلما ببینید ببینید با کدوم یک از این دبیرا ارتباط میتونین برقرار کنین
-
آقای لکستانی و آقای امینی
-
matin shirinkam ممنون
-
هادی رحیمی بله ممنون
-
مینا میناب ینی تست کار نمیکنن درستهه ؟
-
Nazanin Shahsavan حل تست کنکور هم هست ولی بیشتر فیلما در حد کتابه مثل حل تمرین و اثبات و…
-
مینا میناب در بهترین استاد ریاضی گفته است:
Nazanin Shahsavan حل تست کنکور هم هست ولی بیشتر فیلما در حد کتابه مثل حل تمرین و اثبات و…
خیلی ممنون از کمکت
-
Nazanin Shahsavan خواهش میکنم