سوال در رابطه با لغات ادبیات
-
سلام بچه ها
به نظرتون لغات ادبیات رو برای کنکور چطور باید یادگرفت؟پشت کتاب هم توی واژه نامه یه سری از لغات نوشته شده که فکر میکنم کفایت نمیکنه به تنهایی! و براش یک یا چند تا معنی آورده، باید همه ی مترادف هایی که گفته رو بلد باشیم؟
لطفا راهنمایی.. مرسی ازتون
دانش-آموزان-آلاء تجربی یازدهم دهم دوازدهم -
سلام بچه ها
به نظرتون لغات ادبیات رو برای کنکور چطور باید یادگرفت؟پشت کتاب هم توی واژه نامه یه سری از لغات نوشته شده که فکر میکنم کفایت نمیکنه به تنهایی! و براش یک یا چند تا معنی آورده، باید همه ی مترادف هایی که گفته رو بلد باشیم؟
دانش-آموزان-آلاء تجربی یازدهم دهم دوازدهمMaedeh Hdti به نظرم بهترین روش براش اینکه کتاب لغت و املای جیبی خیلی سبز رو بگیری و هرشب یه درس از پایه رو لغتاشنو بخونی و به نظرم به مرورو زمان دیگه تو ذهنت حک میشه
-
Maedeh Hdti به نظرم بهترین روش براش اینکه کتاب لغت و املای جیبی خیلی سبز رو بگیری و هرشب یه درس از پایه رو لغتاشنو بخونی و به نظرم به مرورو زمان دیگه تو ذهنت حک میشه
Zahra Rafiei مرسی از نظرت
-
Zahra Rafiei مرسی از نظرت
-
سلام بچه ها
دانش-آموزان-آلاء تجربی یازدهم دهم دوازدهمMaedeh Hdti چون ادبیات اول باید موضوعی خونده بشه پس اول درس به درس اونم اولش سعی کنیم معنی لغت و با توجه به متن خودمون در بیاریم بعدش بریم سراغ لغت نامه
بعد از اینم که باید مرور بشه تو دوره های زمانی مختلف -
سلام .
۷۰ درصد منابع کمک درسی مثل هم هستن ،اما من خودم از کتاب موضوعی نشر الگو که پرطرفدار هست ،استفاده میکنم و هر درس که میدیم ،درس به درس حفظ میکنم
بهترین روش