گزاره شناسی 12-15
-
دریا دریایی در گزاره شناسی 12-15 گفته است:
کلا فصل سنگینیه و به شدت مفهومی
در عین شیرین بودنش برام اصلا دوسش ندارممن به شخصه مرض قند گرفتم انقد شیرینه
@saghi-mortazavi در گزاره شناسی 12-15 گفته است:
من نیز
-
@saghi-mortazavi
-
mehranmirzaei در گزاره شناسی 12-15 گفته است:
۱۲. هر فرد، یک یا دو نوع کربوهیدرات مربوط به گروه خونی ABO را در غشای گویچه های قرمز خود دارد.
۱۳. محصول دگره IB، کربوهیدراتی است که در غشای برخی یاخته های حاصل از تقسیم یاخته های بنیادی میلوئیدی قرار می گیرد.
۱۴. جایگاه ژنی صفات وابسته به جنس انسان، بر روی یک یا دو کروموزوم جنسی قرار دارد.
۱۵. هر فردی که فقط یک الل بیماری مستقل از جنس را دارد، ناقل محسوب می شود.عدم ذکر دلیل پیگرد قانونی دارد
پاسخ
12 نادرست زیرا گروه خونی O هیچ کربوهیدراتی بر روی غشای گلبول قرمز خود ندارد13نادرست: محصول IB آنزیمی است موجب قرار گیری کربوهیدرات B بر روی گلبول قرمز میشود(اگه افتادی تو دام اعتراف کن )
14 نادرست :جایگاه ژنی صفت وابسته به جنس ،روی یکی از دو کروموزوم جنسی قرار دارد،حواست باشه منظورش جایگاه ژنیه نه تعداد الل هایی که یک فرد میتوونه داشته باشه
15 نادرست، آن یک آلل میتواند بارز بوده و باعث بروز بیماری در فرد شود
mehranmirzaei دومی رو بلد بودم و فک کردم به اون بعد توجه نشده
-
محض اطلاع خودم اخریه گفت مستقل از جنس
-
mehranmirzaei در گزاره شناسی 12-15 گفته است:
۱۲. هر فرد، یک یا دو نوع کربوهیدرات مربوط به گروه خونی ABO را در غشای گویچه های قرمز خود دارد.
۱۳. محصول دگره IB، کربوهیدراتی است که در غشای برخی یاخته های حاصل از تقسیم یاخته های بنیادی میلوئیدی قرار می گیرد.
۱۴. جایگاه ژنی صفات وابسته به جنس انسان، بر روی یک یا دو کروموزوم جنسی قرار دارد.
۱۵. هر فردی که فقط یک الل بیماری مستقل از جنس را دارد، ناقل محسوب می شود.عدم ذکر دلیل پیگرد قانونی دارد
پاسخ
12 نادرست زیرا گروه خونی O هیچ کربوهیدراتی بر روی غشای گلبول قرمز خود ندارد13نادرست: محصول IB آنزیمی است موجب قرار گیری کربوهیدرات B بر روی گلبول قرمز میشود(اگه افتادی تو دام اعتراف کن )
14 نادرست :جایگاه ژنی صفت وابسته به جنس ،روی یکی از دو کروموزوم جنسی قرار دارد،حواست باشه منظورش جایگاه ژنیه نه تعداد الل هایی که یک فرد میتوونه داشته باشه
15 نادرست، آن یک آلل میتواند بارز بوده و باعث بروز بیماری در فرد شود
mehranmirzaei
یه سوال برای ۱۳ که خودم بی دقتی کردم هیچی
ولی اگه اون صفت مون چند جایگاهی باشه چی نمی تونیم غلط بگیریمش ؟ -
mehranmirzaei
ولی اگه اون صفت مون چند جایگاهی باشه چی نمی تونیم غلط بگیریمش ؟دریا دریایی در گزاره شناسی 12-15 گفته است:
mehranmirzaei
ولی اگه اون صفت مون چند جایگاهی باشه چی نمی تونیم غلط بگیریمش ؟آرع
میتونیم درست بگیریم به شرطی که چند جایگاه روی کروموزوم X باشن
اگه اینجوری نباشه نه
مثلا اگه صفتمون به فرض یسری جایگاه روی کرومزوم جنسی داشته باشه یسری دیگه روی اتوزوم دیگه معلوم نیست اینو باید وابسته به جنس بگیریم یا اتوزوم -
mehranmirzaei
ولی اگه اون صفت مون چند جایگاهی باشه چی نمی تونیم غلط بگیریمش ؟آرع
میتونیم درست بگیریم به شرطی که چند جایگاه روی کروموزوم X باشن
اگه اینجوری نباشه نه
مثلا اگه صفتمون به فرض یسری جایگاه روی کرومزوم جنسی داشته باشه یسری دیگه روی اتوزوم دیگه معلوم نیست اینو باید وابسته به جنس بگیریم یا اتوزومmehranmirzaei
مرسی
نمی دونم چرا امشب همش سوتی میدم
خداروشکر فهمیدید منظورم از ۱۳ ، ۱۴ و نادرست ،درست بود -
mehranmirzaei
مرسی
خداروشکر فهمیدید منظورم از ۱۳ ، ۱۴ و نادرست ،درست بوددریا دریایی در گزاره شناسی 12-15 گفته است:
mehranmirzaei
مرسی
خداروشکر فهمیدید منظورم از ۱۳ ، ۱۴ و نادرست ،درست بود