زیست فصل 2 گفتار1
-
-
-
گیرنده های دمایی رو یادم هس که داخل لایه میانی پوست بودن و اینم یادم هست که یه لایه بافت پیوندی دورشون داشتن
و فک کنم گیرنده حساس به دمای بیرون بدن همینا هستن
دمای درون بدن هم دیواره سیاهرگ ها و هیپوتالاموس -
گیرنده های دمایی رو یادم هس که داخل لایه میانی پوست بودن و اینم یادم هست که یه لایه بافت پیوندی دورشون داشتن
و فک کنم گیرنده حساس به دمای بیرون بدن همینا هستن
دمای درون بدن هم دیواره سیاهرگ ها و هیپوتالاموس@mr-fantastic ممنون ولی منظور من محل گیرنده های پوستی که به دمای درون بدن حساس اند هست شما میدونید اونها دقیقا در کجا قرار دارند؟
-
@mr-fantastic ممنون ولی منظور من محل گیرنده های پوستی که به دمای درون بدن حساس اند هست شما میدونید اونها دقیقا در کجا قرار دارند؟
Mohamad56 در زیست فصل 2 گفتار1 گفته است:
@mr-fantastic ممنون ولی منظور من محل گیرنده های پوستی که به دمای درون بدن حساس اند هست شما میدونید اونها دقیقا در کجا قرار دارند؟
اطلاعاتم در مورد این بحث در همین حد هس
واسه کنکور هم بیشتر از این نمیخواد
ولی صب کن بچه ها هستن جواب میدن -
از بین گیرنده های پوست جایگاه دو گیرنده برامون مهمه
یک. گیرنده ی فشار:در عمیق ترین قسمت پوست قرار میگیرند
دو.گیرنده ی درد:در قسمت سطحی پوست قرار میگیرندنکته:در لایه ی شاخی هیچ گیرنده ای وجود ندارد
نکته:همه ی گیرنده های پوست به جز گیرنده ی درد،پوششی از جنس بافت پیوندی دارند و در زیر بافت سنگفرشی قرار میگیرند
نکته:گیرنده ی درد در بافت سنگفرشی یافت میشوند
-
دو.گیرنده ی درد:در قسمت سطحی پوست قرار میگیرندنکته:در لایه ی شاخی هیچ گیرنده ای وجود ندارد
نکته:همه ی گیرنده های پوست به جز گیرنده ی درد،پوششی از جنس بافت پیوندی دارند و در زیر بافت سنگفرشی قرار میگیرند
دریا دریایی در زیست فصل 2 گفتار1 گفته است:
اینا نکته هایی بوده که از تست های مختلف استخراج کردم
ولی حالا برای اطمینان بیشتر هم راهنما رو منشن میکنم
mehranmirzaei -
-
ممنون از همگی پس سوال من چیز مهمی نبود