سردار دل ها
-
فک کنم ۴۰ ام هم تموم شد
-
فک کنم ۴۰ ام هم تموم شد
Dr Aryan 0 در سردار دل ها گفته است:
فک کنم ۴۰ ام هم تموم شد
خب تموم شده باشه
چه ربطی داره؟
مگه ما فقط روز شهادت و چهلم و سال و اینارو یادمونه ؟ -
قرار ما امشب ساعت ...
-
-
#سردار-دل-ها
خاطره سربازی که حاج قاسم را تفتیش کرد
چند سال پیش تازه مردم با چهره حاج قاسم آشنا شده بودن و مراسم بزرگداشت شهدا تو یکی از حسینیه های سپاه بود. طبق معمول گیت بازرسی جلوی در بود و منم بیرون وایساده بودم تا ببینم کیا میان.
یهو دیدم حاج قاسم با لباس شخصی و تنها اومد جلوی گیت، سرباز ایشون رو نشناخت و مثل بقیه حاج قاسم رو تفتیش بدنی کرد و ایشون هم نه چیزی گفت و نه اعتراضی کرد و با احترام کامل رفتار کرد. بعدش همه اومدن به سرباز گفتن میدونی کیو تفتیش کردی...
#علمدار
-
#سردار_دلها
#مرد_میدان l #حاج_قاسمغمَش را غیر دل
سر منزلی نیست
ولی آن هم نصیبِ
هر دلی نیست
#علمدار -
سردار دلها
#علمدار
-
#سردار-دل-ها
#خاطرهدیدم اینطور نمیشه راپید را گذاشتم زمین و گفتم : « حاجی من اینجور نمیتونم کار کنم!.» داشتم کالک عملیات می کشیدم. حاج قاسم مدام میگفت : «پس چی شد؟» اطلاعات دیر به دستمان رسیده بود! حالا باید فوری میکشیدم و میدادم دستش! در جوابم گفت : «ناراحت نشو خودم الان میام کمکت » رفتیم توی اتاق خودش، یک راپید گرفت دستش. نشست ان طرف کالک. گفت: «من اینطرف رو میکشم تو اونطرف رو» یک نفر دیگه هم امد کمکمان. با همان دست مجروحش تند تند کالک میکشید و میآمد جلو!
خیلی کم روی اطلاعات نگاه میکرد. برعکس ما که هی باید سراغ اطلاعات میرفتیم و بعد پیاده میکردیم روی کالک. بیست و سه دقیقه بعد کالک کامل عملیاتی جلویمان بود . حاج قاسم نگاهی به من انداخت و گفت :«خسته نباشی» نگاه کردم و دیدم مثلا قرار بود من بکشم! اما بیشتر زحمتش را حاجی کشیده بود. از بس شناسایی رفته بود و همه را به چشم دیده بود!
#علمدار
-
-
#سردار-دل-ها
فرمانده مجاهدان بدون مرز
خاصیت خورشید همین است. آرام و تابنده و گرم میتابد و نور میپاشد و ستارهها دورش حلقه زده اند و در جنب و جوشند. ستارهها همه چیزشان را از خورشید دارند.
#علمدار
-
#سردار-دل-ها
حاج قاسم سلیمانی
نکته ای از حاج قاسم :
توصیه ام به شما این است که هرکدام، یک شهید را برای خودتان انتخاب کنید. حتما هم نباید معروف باشد. در گمنام ها، انسان های فوق العاده ای وجود دارد، آنها را هم در نظر بگیرید. دعا کنید خدا به حق حضرت زهرا سلام الله علیها ما را به شهادت برساند و این شهادت را منشا رحمت و آمرزش ما قرار دهد. و ان شاءالله شرمنده دوستان شهیدمان نشویم. هیچ چیز بالاتر از شهادت نیست. شما خواهران هم که جهاد از شما گرفته شده، می توانید شهید شوید. شما جهاد مهمتری دارید که الان به آن مشغول هستید."آقا" را دعا کنید برای مسئولیت سنگینی که به عهده اش است. در این دنیای پر تلاطم و سختی که امروز ایشان با آن مواجه هستند، در داخل و خارج؛ دوستان نادان و دشمنان قسم خورده مجهز و مسلح و نفاق، انشاءالله خدا ایشان را کمک کند. عمر طولانی و نفوذ کلام بیشتری به ایشان بدهد و قلب ها را در تسخیرش قرار دهد.
برشی از کتاب حاج قاسم
#علمدار
-
https://uupload.ir/view/zjkg_whatsapp_video_2020-07-24_at_15.15.44.mp4/صحبت های سردار لها در مورد اتش زدن پرچم کشورمون
-
#سردار-دل-ها
•ٖٖٜٖٖٜ
﷽بهترین دوران زندگی من آن زمانی بود که محافظ سردار سلیمانی بودم. احساس می کردم در راه محافظت سردار شهید شوم هیچ فرقی با شهادت در سوریه و عراق ندارد.
ایام فاطمیه بود و در بیت الزهرای سردار مانند همیشه مراسم برقرار بود. هرچه اصرار می کردیم در مراسم حضور پیدا نکند قبول نمی کرد.
با خودم گفتم: داخل حسینیه محافظ زیاد است. باید اوضاع را از بالای خانه ها رصد کنم.
بالا پشت بام ایستادم و مغرورانه پایین را نگاه می کردم. ناگهان پیرمردی برایم دست تکان داد و داد زد: بیا پایین!
دیدم خود سردار است!
پایین آمدم وارد حسینیه شدم و آرام کنار سردار نشستم. سردار نگاهم کرد و در گوشم گفت: این کارها چیست که انجام می دهی؟! چرا بالای پشت بام مردم رفتی؟
گفتم: برای حفاطت شما!
در چشمانش تاسف موج می خورد. به شانه ام زد و گفت: حتما الآن هم کنارم نشسته ای تا محافظت کنی، بلند شو برو آنطرف و از روضه استفاده کن.گفتم: چشم، مقابل ستون حسینیه نشستم، انگار این مرد هراسی از هیچکس نداشت!
: مالک زمان
#علمدار
-
#سردار-دل-ها
️ سردار شهید حاج قاسم سلیمانے:
اگر پایههاۍ اسلام
در این ڪشور ضعیف شد
دشمن به راحتے مےتواند
این ڪشور را به هم بریزد
و آن چه به ڪشور انسجام
بخشیده، همین اسلام است
یا علی#علمدار
-
#سردار-دل-ها
️ سردار شهید حاج قاسم سلیمانے:
خداوندا! ای قادر عزیز
و ای رحمان رزّاق،
پیشانے شڪر شرم
بر آستانت مےسایم
ڪه مرا در مسیرِ
فاطمهۍ اطهر و فرزندانش
در مذهب تشیّع
عطر حقیقے اسلام
قرار دادی و مرا از اشڪ بر
فرزندان علےبناَبےطالب
و فاطمهۍ اطهر بهرهمند نمودی.
چه نعمت عظمایی ڪه
بالاترین و ارزشمندترینِ
نعمتهایت است️
#علمدار
-
#سردار دلها
خونی که از تو ریخته شد، دست کمی از خون شهدای کربلا ندارد. همگی شما در راه حق جانتان را دادید. همگی شما انسانهایی پاک سرشت بوده اید که گویی از همان اول جایتان روی زمین نبوده. شهادت مبارک ای شهید بزرگ ایران.
#علمدار -
#سردار دلها
رسم رفاقت
رسم رفاقت این است که شانه به شانه و دوشادوش زیستن و جنگیدن و زیارت رفتن و در آخر هم با هم پرکشیدن... در عراق که یکیشان را تنها می دیدند ناراحت میشدند که نکند برای یکی دگرشان اتفاقی افتاده که با هم نیستند. در آن زیارتهای دونفره، نماز جماعتهای دونفره، عکسهای دو نفره چه قراری با هم گذاشتند که اینگونه پرکشیدند و خاطره ها....
#رسم رفاقت
#علمدار -
#سردار دلها
شما به شهادت رسیدید،اما این را میخواهم بگویم که زنده نگهداشتن یادتون کمتر از شهادت نیست. تک تک جوانان ایرانی باید بدانند که اگر میخواهند برای همیشه کشورمان سربلند باشد،اگرمیخواهند که روی دشمن کم شود، باید یادتون را زنده نگه دارند. این کاریست که دست کمی از شهادت ندارد. تفکر سردار سلیمانی باید فراگیر
شود و ترس دشمن را چندین برابر کند.
همیشه 13 آنقدر هم عدد نحسی نبود, اما در دی ماه سال 1398 عدد 13 نحس ترین عدد روی کره ی زمین شد. در سیزدهم این ماه، سردار بزرگ ایران به شهادت رسید. بدنش در راه ایران تکه تکه شد. او جان داد تا مسیر درست باقی بماند. او جانش را فدای ایران کرد تا ایران و ایرانی همیشه سربلند باشد.
#علمدار
-
#سردار-دل-ها
خاطرات سردار
هر سال فاطمیه ده شب روضه داشت. بیشتر کارها با خودش بود، از جارو کشیدن تا چای دادن به منبری و روضه خوان.. سفارش میکرد شب اول و آخر روضه حضرت عباس (ع) باشد. مداح رسیده بود به اوج روضه.. به جایی که امام حسین(ع) آمده بود بالای سر حضرت عباس.. بدن پر از تیر ، بدون دست و فرق شکاف خورده برادر را دیده بود. با سوز میخواند...تا اینکه گفت: وقتی ابیعبدالله برگشت خیمه ، اولین کسی که اومد جلو سکینه خاتون بود. گفت:《بابا این عمی العباس..》ناله حاجی بلند شد !《آقا تو رو خدا دیگه نخون》دل نازک روضه بود.. بی تاب میشد و بلند بلند گریه میکرد. خیلی وقت ها کار به جایی میرسید که بچه ها بلند میشدند و میکروفن را از مداح میگرفتند.. میترسیدند حاجی از دست برود با ناله ها و هق هقی که میکرد..
#علمدار
-
#سردار دلها
بـے تو آواره ام
در خویش فرو ریختہ ام
اۍ همہ سقف و ستون
ای همہ آبادۍ من#شهیدانه
#حاج_قاسم #مرد_میدان
#علمدار