40 روز بندگی
-
این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد
هر چقدر می شکنیم باز نمک ها دارد …“علی شهابی”
-
-
-
بچه ها یه خبر توپ دارم
یه راهکار برای ترک هر گناه -
-
بسیارعالی
-
@جهاد در 40 روز بندگی گفته است:
این یکی خیییییییییییلی کارآمده!
من خودم همیشه ازش استفاده میکنم ونتایج خیلی خوبیم میگیرم -
تنها حسنه ای که میره اون دنیا
پ.ن:%(#00ff04)[بعضی وقتا چندین سال نماز میخونی ولی با یه کار اشتباه نماز هات با خودت نمیره اونجا]
-
چیکار کنم اقابیاد؟!!
به زبان ساده
خیلی خودمونی -
خیلی ممنون بابت وقتی که میذارید و ویسایی که میذارید،اجرتون با خودِ آقا صاحب الزمان
-
https://uupload.ir/files/tvha_img_۲۰۲۱۰۱۲۵_۰۷۱۳۴۳.jpg
قَالَ فَبِمَآ أَغْوَیْتَنِى لَأَقْعُدَنَّ لَهُمْ صِرَ طَکَ الْمُسْتَقِیمَ
ثُمَّ لَأَتِیَنَّهُم مِّن بَیْنِ أَیْدِیهِمْ وَمِنْ خَلْفِهِمْ وَعَنْ أَیْمَنِهِمْ وَعَن شَمَآئِلِهِمْ وَلَا تَجِدُ أَکْثَرَهُمْ شَکِرِینَ(شیطان) گفت: پس به خاطر آنکه مرا گمراه کردى، من هم براى (فریب دادن) آنان حتماً بر سر راه راست تو (به کمین) خواهم نشست.
سپس از روبرو و از پشت سر و از راست و چپشان بر آنان مى تازم و بیشتر آنان را سپاسگزار نخواهى یافت.
آیه ۱۶و۱۷سوره اعراف
خدایا کمک کن از سپاسگزارن باشیم نه ستمکاران، -
چیکار کنم اقابیاد؟!!
به زبان ساده
خیلی خودمونی@جهاد خیلی کامل و جامع و کامل توضیح میده استاد رائفی پور
عالیه -
سلام
دوستان من از سخنرانی های استاد رائفی پور(که درمورد فتنه های آخرالزمان،کاربرای امام زمان،مهدویت و ماهوار....)نوت برداری کردم و نسبتا خوب نوشتم و قابل خوندن هست...موافق هستید که روزی ۱صفحه از هرکدوم(به انتخاب خودتون) رو براتون بفرستم؟! -
سلام
دوستان من از سخنرانی های استاد رائفی پور(که درمورد فتنه های آخرالزمان،کاربرای امام زمان،مهدویت و ماهوار....)نوت برداری کردم و نسبتا خوب نوشتم و قابل خوندن هست...موافق هستید که روزی ۱صفحه از هرکدوم(به انتخاب خودتون) رو براتون بفرستم؟!بله خوبه بفرستید
-
سلام
دوستان من از سخنرانی های استاد رائفی پور(که درمورد فتنه های آخرالزمان،کاربرای امام زمان،مهدویت و ماهوار....)نوت برداری کردم و نسبتا خوب نوشتم و قابل خوندن هست...موافق هستید که روزی ۱صفحه از هرکدوم(به انتخاب خودتون) رو براتون بفرستم؟!Zeinab Siri حتما لطف بزرگی میکنید
-
موضوع:چگونه گناه نکنیم
قسمت اول
منبع:سخنرانی استاد رائفی پور
-
قسمت اول
Zeinab Siri در 40 روز بندگی گفته است:
قسمت اول
شیطان ۱۶راه رو برای به گناه انداختن انسان بکار میگیره و ما باهم تلاش میکنیم که این راه ها رو بشناسیم و اجازه ی ورود به شیطان رو ندیم انشالله
-
Zeinab Siri در 40 روز بندگی گفته است:
قسمت اول
شیطان ۱۶راه رو برای به گناه انداختن انسان بکار میگیره و ما باهم تلاش میکنیم که این راه ها رو بشناسیم و اجازه ی ورود به شیطان رو ندیم انشالله
سپاس
-
سپاس
علیرضا عفتی 2 خواهش میکنم