بهبودِ پلیرِ آلاء
-
۱_لطفا کاری کتید وقتی فیلم ها را باز میکنیم، محورِ زمان اندکی بالاتر باشه .یکم جلو بردن فیلم سخته
۲_من با زدنِ گزینه ی خروجِ گوشیم نمیتونم از پلیر بیرون بیام و این زیاد جالب نیست
شاید بعدا موارد بیشتری اضافه کردم.با تشکر از شما -
محور زمان؟ منظورتون اندازه و قالب فیلم هست؟
منشن کنید ک تاپیکتون دیده شه
@دهم @یازدهم @دوازدهم @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
۱_لطفا کاری کتید وقتی فیلم ها را باز میکنیم، محورِ زمان اندکی بالاتر باشه .یکم جلو بردن فیلم سخته
۲_من با زدنِ گزینه ی خروجِ گوشیم نمیتونم از پلیر بیرون بیام و این زیاد جالب نیست
شاید بعدا موارد بیشتری اضافه کردم.با تشکر از شماAryan assassin خب اگه با پلیر خود سایت آلا نگا میکنین بله یکم کم میره جلو
ولی میتونین دانلود کنین ویدیو مد نظر خودتونو و با پلیر گوشیتون ببرین جلو و عقب و کارای دیگه
-
Aryan assassin خب اگه با پلیر خود سایت آلا نگا میکنین بله یکم کم میره جلو
ولی میتونین دانلود کنین ویدیو مد نظر خودتونو و با پلیر گوشیتون ببرین جلو و عقب و کارای دیگه
ata mohseni بله پیشنهاد خوبیه.ممنون
-
ata mohseni بله پیشنهاد خوبیه.ممنون
Aryan assassin در ضمن هیچوقت یه ویدیو رو آنلاین نبینین چون بالاخره شما اون ویدیو رو نگا میکنین و اون حجم مصرف خواهد شد چه بهتر که با دانلود همیشه اون ویدیو بمونه
-
Aryan assassin در ضمن هیچوقت یه ویدیو رو آنلاین نبینین چون بالاخره شما اون ویدیو رو نگا میکنین و اون حجم مصرف خواهد شد چه بهتر که با دانلود همیشه اون ویدیو بمونه
ata mohseni مرسی ولی نمیخوام حجم گوشیم اِشغال بشه
-
ata mohseni مرسی ولی نمیخوام حجم گوشیم اِشغال بشه
Aryan assassin بله اونم هس دیگه
-
۳_آپدیت بعدی کی میاد؟منتظرم تا مشکل باز نشدن پروفایل آلا حل بشه
۴_لطفا بخشی در پرو فایل اضافه کنید که بشه آپدیت بعدی رو دید(زیادم اجباری نیست) -
۵_لطفا کاری کنید تا در نوشتن پست و یا نظر راحت تر بشه عکس گذاشت مثلا عکس ها رو نشون بده تا راحت بشه انتخابشون کرد
-
وقتی وارد بخش انجمن آلا میشی یه علامت سه خط بالای صفحه هست.خب برای من ۹۸ تا پیام هست که به خاطر نوشت کردن بقیه ایجاد شده و این سرسام آوره چون نمیتونم پیام های مهممو ببینم و تشخیص بدم پیامی دارم یا نه
-
لطفا به بخش انجمن آلا گزینه ی جست و جو اضافه کنید.تا بشه تاجیک مورد نظر رو سریع پیدا کرد
-
لطفا به بخش انجمن آلا گزینه ی جست و جو اضافه کنید.تا بشه تاجیک مورد نظر رو سریع پیدا کرد
-
-
Aryan assassin
جست و جو که هست !@m-an ولی من که نمی بینم.توی برنامه ی اندروید آلا توی بخش انجمن بخش جست و جو نیست.اگه هست لطفا اسکرین بگیرید و برام بگذارید