چالش 3 دروغ
-
سلام به همه بروبچ خل
ببخشید گل.
بیاید این جا 3 تا از چاخان پاخانایی که کردین بگید.
فقط%(#919100)[حسنک راستگو نشید خواهشا]
اگه بفهمم که دروغ گفتید که دروغ نگفتید یا دروغ گفتید که دروغ گفتید. خون به پا میکنم تو آلا
️
️
️🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸
@دانش-آموزان-آلاء
@ریاضیا
@یازدهم
@تجربیا
@ریاضیا
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@گرامریست-های-آلاء
@دهم -
این پست پاک شده!
-
سلام، خب شرایطش رو بگيد
-
به بابام گفتم میخوام درس بخونم به هدفی که میخوام برسم ولی مثل سگ دروغ میگفتم چون گفته بود اگه قبول شی ماشین برات میگیرم فقط به خاطر ماشین دارم میخونم
یکی دیگه از چاخانام این بود که خدایا منو ببخش ۳ تا پسرو همزمان هندل میکردم اسم یکیشونو اشتباه گفتم گفتم داداش کوچیکم اسمش اینه و این حرفا پیچوندم
ی دفعه ام یه پسره کنه اوویزونم بود بهش گفتم من فقیرم پرورشگاهی ام پسره رو دیگه پیدا نکردم :))) -
هدف از تاپیک چیه دقیقا؟
-
هدف از تاپیک چیه دقیقا؟
ابراهیم طاها
باید 3 تا دروغ که گفتی رو بنویسی.
گرفتی داداش؟؟ -
به بابام گفتم میخوام درس بخونم به هدفی که میخوام برسم ولی مثل سگ دروغ میگفتم چون گفته بود اگه قبول شی ماشین برات میگیرم فقط به خاطر ماشین دارم میخونم
یکی دیگه از چاخانام این بود که خدایا منو ببخش ۳ تا پسرو همزمان هندل میکردم اسم یکیشونو اشتباه گفتم گفتم داداش کوچیکم اسمش اینه و این حرفا پیچوندم
ی دفعه ام یه پسره کنه اوویزونم بود بهش گفتم من فقیرم پرورشگاهی ام پسره رو دیگه پیدا نکردم :)))nwra tk خداوکیلی حال کردم
-
سلام، خب شرایطش رو بگيد
Maryam Nateqi
شرایطش اینه که 3 تا از دروغ هایی که گفتید رو بگید.
شرایط خاصی نداره -
nwra tk خداوکیلی حال کردم
اسرافیل عبدی
به نظرم ماشین ارزش درس خوندن و داره -
سلام به همه بروبچ خل
ببخشید گل.
بیاید این جا 3 تا از چاخان پاخانایی که کردین بگید.
فقط%(#919100)[حسنک راستگو نشید خواهشا]
اگه بفهمم که دروغ گفتید که دروغ نگفتید یا دروغ گفتید که دروغ گفتید. خون به پا میکنم تو آلا
️
️
️🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸
@دانش-آموزان-آلاء
@ریاضیا
@یازدهم
@تجربیا
@ریاضیا
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@گرامریست-های-آلاء
@دهماسرافیل عبدی
به نام خدابه پسرخاله م گفتم آبنبات رو تو خاک بزاری درخت آبنبات در میاد ، اونم این کارو کرد مامانش انقد زد که دیگه هوس آبنبات نمیکنه
به دختر عمه هام گفتم اون یه چیزی هستا تو سقف
(اونی که موقع آتیش ازش آب میریزه )دوربینه ، که اگه بای بای کنین شبکه پویا نشونتون میده ، هر روز موهاشونو شونه میکردن عین چی به سقف نگاه میکردنالبته همه ی اینا بچه ن
یبارم داداشم یادش رفته بود پنجشنبه ست و درس نداره
منم یکم مشت کوبیدم تو صورتش اینور اونور زدمش که ببرمش پنجشنبه ، بیچاره کبود شده بود
خواهرم دیگر
️
پ.ن : خل خودتی
-
اسرافیل عبدی
به نظرم ماشین ارزش درس خوندن و دارهnwra tk آره من خودم عاااااااااااااشق وانت گاوی ام
-
اسرافیل عبدی
به نام خدابه پسرخاله م گفتم آبنبات رو تو خاک بزاری درخت آبنبات در میاد ، اونم این کارو کرد مامانش انقد زد که دیگه هوس آبنبات نمیکنه
به دختر عمه هام گفتم اون یه چیزی هستا تو سقف
(اونی که موقع آتیش ازش آب میریزه )دوربینه ، که اگه بای بای کنین شبکه پویا نشونتون میده ، هر روز موهاشونو شونه میکردن عین چی به سقف نگاه میکردنالبته همه ی اینا بچه ن
یبارم داداشم یادش رفته بود پنجشنبه ست و درس نداره
منم یکم مشت کوبیدم تو صورتش اینور اونور زدمش که ببرمش پنجشنبه ، بیچاره کبود شده بود
خواهرم دیگر
️
پ.ن : خل خودتی
@haniehno دمت گرم خیلی خندیدم
-
@haniehno دمت گرم خیلی خندیدم
اسرافیل عبدی حالا خیلی هستنه
جاش اینجا نیست -
nwra tk آره من خودم عاااااااااااااشق وانت گاوی ام
اسرافیل عبدی منظورم نیسان آبیه
-
Maryam Nateqi
شرایطش اینه که 3 تا از دروغ هایی که گفتید رو بگید.
شرایط خاصی ندارهاسرافیل عبدی
خب چه فایده ای داره؟...... -
اسرافیل عبدی
خب چه فایده ای داره؟......Maryam Nateqi مگه چالش بیست حقیقت فایده داره؟؟؟
-
اسرافیل عبدی
خب چه فایده ای داره؟......Maryam Nateqi
برای مثال تاپیک 20 حقیقت این بود که میتونستی بقیه رو بشناسی اما اینجا من دوروغام رو بگم شما یا دیگران چه سودی میبرید؟....... -
Maryam Nateqi مگه چالش بیست حقیقت فایده داره؟؟؟
اسرافیل عبدی
آره دیگه میتونستی بفهمی طرف کیه، بشناسیش، یا باهاش دوست بشی -
Maryam Nateqi
برای مثال تاپیک 20 حقیقت این بود که میتونستی بقیه رو بشناسی اما اینجا من دوروغام رو بگم شما یا دیگران چه سودی میبرید؟.......Maryam Nateqi دیگران رو بشناسی که چی شه؟
این جنبه فان داره. یکی بخونه میخنده انرژی میگیره میره سر درسش -
Maryam Nateqi دیگران رو بشناسی که چی شه؟
این جنبه فان داره. یکی بخونه میخنده انرژی میگیره میره سر درسشاسرافیل عبدی
والا من نمیدونستم که خندیدن به اشتباه دیگران لذت بخشه