چالش 3 دروغ
-
اسرافیل عبدی
فکر نکنید کم آوردم
شب ساعت 10 جواب تون رو میدم شارژ گوشیم تموم شد خداحافظ شمادانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۰ بهمن ۱۳۹۹، ۱۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط اسرافیل عبدی انجام شدهMaryam Nateqi مگه جنگه؟!؟
قرار دعوا میزاری؟؟؟؟؟؟ -
Maryam Nateqi مگه جنگه؟!؟
قرار دعوا میزاری؟؟؟؟؟؟نوشتهشده در ۲۰ بهمن ۱۳۹۹، ۱۰:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهداش به مولا که ادرس بدع بریم بالا سرش این چرا انقدر جدی گرفته
-
باش..... باش...... من مثل نسیمی بودم که وزیدم و رفتم...... اون از دیشب...... این از امروز....... همش منو تحقیر کردین....... منو با این کارا 30 سال زود تر کشتین....... منو رسوای 2 عالمم کردین.....
من برای همیشه از آلا میرم..... خدا نگهدار.
ولی جدی میخوام برم درس بخونم، آلا وقتمو میگیره
-
باش..... باش...... من مثل نسیمی بودم که وزیدم و رفتم...... اون از دیشب...... این از امروز....... همش منو تحقیر کردین....... منو با این کارا 30 سال زود تر کشتین....... منو رسوای 2 عالمم کردین.....
من برای همیشه از آلا میرم..... خدا نگهدار.
ولی جدی میخوام برم درس بخونم، آلا وقتمو میگیره
نوشتهشده در ۲۰ بهمن ۱۳۹۹، ۱۰:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاسرافیل عبدی
آه قلبم جریحه دار شد!! -
نوشتهشده در ۲۰ بهمن ۱۳۹۹، ۱۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
1- به بچه هم محلمون که خیلی رو اعصاب بود یه روز که توی پارک بود . داشت آب بازی میکرد که یه جوری لشنگ رو تا کردیم که آب نیاد بعدش که آب قطع شد. گیج مونده بود که چرا آب قطع شده بهش گفتم آب گیر کرده مثل وقتی که داری آبمیوه میخوری تکه های میوه گیر میکنه بکشش میاد بیرون ، بنده خدا شلنگ رو برد سمت صورتش آب رو باز کردیم!
2- دبستان که بودیم . یه 5 تومنی افتاده بود روی زمین توی اون شلوغی روم نمیشد بردارمش! بعدش چند تا از بچه ها که کنارم بودن و بعدش اون پول رو دیدن بهشون گفتم من اون رو گذاشتم میخوام ببینم کی برمیداره!
بعد از چند دیقه یکی اومد برداشت! بعدش این که کنارم بود گفتش اون پولت رو برداشت!
منم بهش گفتم میشه بری دنبالش ازش بگیری پام درد میکنه
بعدش رفت گرفت و اومد بهم داد و من گذاشتم تو جیبم!زنگ تفریح رفتم بستنی خوردم -
1- به بچه هم محلمون که خیلی رو اعصاب بود یه روز که توی پارک بود . داشت آب بازی میکرد که یه جوری لشنگ رو تا کردیم که آب نیاد بعدش که آب قطع شد. گیج مونده بود که چرا آب قطع شده بهش گفتم آب گیر کرده مثل وقتی که داری آبمیوه میخوری تکه های میوه گیر میکنه بکشش میاد بیرون ، بنده خدا شلنگ رو برد سمت صورتش آب رو باز کردیم!
2- دبستان که بودیم . یه 5 تومنی افتاده بود روی زمین توی اون شلوغی روم نمیشد بردارمش! بعدش چند تا از بچه ها که کنارم بودن و بعدش اون پول رو دیدن بهشون گفتم من اون رو گذاشتم میخوام ببینم کی برمیداره!
بعد از چند دیقه یکی اومد برداشت! بعدش این که کنارم بود گفتش اون پولت رو برداشت!
منم بهش گفتم میشه بری دنبالش ازش بگیری پام درد میکنه
بعدش رفت گرفت و اومد بهم داد و من گذاشتم تو جیبم!زنگ تفریح رفتم بستنی خوردم@player-number-1 واییییییی
-
@player-number-1 واییییییی
نوشتهشده در ۲۰ بهمن ۱۳۹۹، ۱۰:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاسرافیل عبدی سومیش دیگه قابل پخش نیست!!
-
نوشتهشده در ۲۰ بهمن ۱۳۹۹، ۱۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط SsSsS انجام شده
یکی یادم اومد!
3-خیلی وقت پیش توی کلاس یه کاری کردیم . معلم اومد چند نفر از بچه ها از جمله منو کشید بیرون، وقتی اومدیم بیرون اومد نفری یه سیلی بهمون بزنه بقیه رو زد دوستم هم که کنار بودم زد، وقتی به من رسید اومد به من بزنه من یکم عقب رفتم دوباره خورد به همون دوستم
هر چی بهش میگفتم پام لیز خورد باور نمیکرد! به جون خودش پام لیز خورد! -
Maryam Nateqi مگه جنگه؟!؟
قرار دعوا میزاری؟؟؟؟؟؟نوشتهشده در ۲۰ بهمن ۱۳۹۹، ۱۴:۲۱ آخرین ویرایش توسط Maryam Nateqi انجام شدهاسرافیل عبدی
سلام،اول اینکه آقای محترم خدای نکرده ما مگه باهم دشمنی داریم؟
من به دو منظور اون پیام رو نوشتم اول به رسم احترام که فکر کنید براتون احترام قائل نیستم و وسط حرفتون برم چون این نشون دهنده بی شخصیته و اما منظور دوم من این بود که توی این بحث با شما هنوز حرفام مونده همین!!.......... -
Maryam Nateqi میگم فایدش چیه؟؟؟؟
نوشتهشده در ۲۰ بهمن ۱۳۹۹، ۱۴:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاسرافیل عبدی
واما فایده
آدما لازم دارن به اینکه بعضی وقتا به یه سری چیز مثل عکس یا جک بخندن اما به این لازم ندارن که به دروغ هایی بخندن که گاهی موجب شده خنده از چهره افرادی پر بکشه!!!....... -
اسرافیل عبدی
سلام،اول اینکه آقای محترم خدای نکرده ما مگه باهم دشمنی داریم؟
من به دو منظور اون پیام رو نوشتم اول به رسم احترام که فکر کنید براتون احترام قائل نیستم و وسط حرفتون برم چون این نشون دهنده بی شخصیته و اما منظور دوم من این بود که توی این بحث با شما هنوز حرفام مونده همین!!..........نوشتهشده در ۲۰ بهمن ۱۳۹۹، ۱۴:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMaryam Nateqi
اشتباه تایپی (که فکر نکنید براتون احترام قائل نیستم)