گزارش فوری راه ابریشم
-
sali ghoreishi دانش آموزان آلاءreplied to Amin Rm on ۱۱ اسفند ۱۳۹۹، ۱۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amin Rm من هم موافقم هم مخالف |: اما نظرم مثبته تو اینستا حتما میگم به استاد طلوعی نتیجشو میگم
-
sali ghoreishi دانش آموزان آلاءreplied to Negin_M on ۱۱ اسفند ۱۳۹۹، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@نگین-محمدیان تازه با تستای اموزش این شد تست های تسلط رو هم برای ازمون بعدی میزنیم
-
sali ghoreishi خیلی هم عالی درسته حق با شماست تست های فیزیک تجربی زیاد تر هست چند بار بزنم عالی میشه
مرسی که راهنمایی کردی -
https://uupload.ir/view/h8cm_2021_03_01_12_41_54.mp4/
اقا دیدم
یه سریاتون خیلی از زمان انتشار فیلما ناراضی هستین
خواستم نظر اقای ثابتیو به گوشتون برسونم -
Infinitie. Areplied to Infinitie. A on ۱۱ اسفند ۱۳۹۹، ۱۹:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Infinitie. A ببخشید اگه اسپم شد
-
دوستان جزوه شیمی اومد
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @راه-ابریشمی-ها-شیمی -
آقا طلوعی با این که خیلی فوق العاده درس میدن ولی نمیدونم چرا اینقدر دوست دارن حاشیه برای خودشون درست کنن.؟
-
-
M.an شما با این حرف دارید میگید کتاب کمک درسی حتما لازمه. خب من که از اول سال تا الان نخریدم چیکار کنم؟
-
Amin Rm
نه من چنین چیزی رو نمیگم
تعداد مناسب و کافی برای مبحث تو راه ابریشم قرار گرفتهشما مفهوم رو یاد بگیرید و تست ها رو بزنید همه تیپ تست ها پوشش داده شده
مهم اینه یاد بگیرید و تست به اندازه کافی بزنیداین اندازه کافی هم تو راه ابریشم آورده شده
-
M.an
سلام ادمین جان ، فیلم های حل تست فیزیک ۳ فرسنگ هفت فقط تا تست ۲۰ هست و اون ۱۸ تست بعدیش نیست و فیلم ها رفته سراغ فیزیک یازدهم ، پیگیری کنید لطفا. -
Amo Killli سلام به نظرم برای این موارد تیکت بزنید خیلی بهتر باشه
من هم اون سری برای جلسات تست فیزیک تجربی تیکت زدم خیلی زود درستش کردن -
@نگین-محمدیان تیکت چیه
-
Abolfazl 3
تو سایت خود آلا -
Abolfazl 3 در گزارش فوری راه ابریشم گفته است:
@نگین-محمدیان تیکت چیه
تیکت پشتیبانی توی سایت هست
اون سه تا خط سمت راست رو بزنید آخرین مورد
اونجا مشکلی که هست رو بگید بعد دسته بندی راه ابریشم رو انتخاب کنید پشتیبانی خیلی بهتر میتونه کارتون رو پیگیری کنه و جواب رو همونجا براتون ارسال میکنن -
M.an دقیقا درسته
-
محمد مودب ممنونم
-
@نگین-محمدیان مرسی
521/788