دخترونه خاص:)
-
fatemeh bf اونکه حتما باید تفاوت باشه اخه هیچ ادمی شبیه ادمی دیگر نیست
@فرناز-مقیمی اونکه صد در صد ولی قطعا پوشش نشون از عقیده ی تقریبا یکسانشون میده
-
Fatemeh Babazadeh در دخترونه خاص:) گفته است:
ما در دنیایی از نااگاهی به سر میبریم
گاهی وقتا مسئله ای برامون حل میشه
گاهی وقتا دچار توهم اگاه بودن میشیم
گاهی اوقات هم برای اینکه کم نیاریم با هزار حرف و دلیل من دراوردی،خودمون رو با سواد جلوه میدیم تا اگر کاری رو انجام میدیم که دلیلش رو نمیدونیم،دیگران این رو متوجه نشن
(این رو در جواب سوالی نوشتم،که گفتن گاهی القاب مزخرف برای عقیده هاشون بهم میدن )اما چون از درستیش مطمئن نبودم،تگ نمیکنم
(((این صرفا یه نظر شخصیه)))
فارغ ازبحث باقسمت اولش وناآگاهی خییلی موافقم وبه تجربه دیدمش,
-
Fatemeh Babazadeh هیچ وقت هیچ انسانی نمی تونه بگه از یه موضوعی اگاهی کامل داره
منم عقیده امو گفتم حالا غلط یه درست چیزیه که بهش باور دارم { منظور مدافع زنان } درست مثل چادر روی سر شما برام مهمه و خط قرمزه منه
و خیلی ممنون از شما که نظرتونو اشتراک گذاشتید
حالا اگه دفاع از ازنان یکم میره بالا دلیل بر نا اگاه بودنم نیست من خیلی در باه این مساعل کتاب خوندم و اطلاعات دارم نمیگم اگاهیم کا ملا ن چون انسان هیچ وقت اگاهاش کامل نیست
اما خوب معتقدم تا درصدی به مرد ها حق بدم بیشتر از اون نامردی در حقوق زنانه البته به نظرمfatemeh bf خواهش میکنم
موفق باشید -
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان منتظر پستای جدید و جذاب با مضمونِ: دلایلِ علمی و بیولوژیکی برای حجاب از مناظر دانشمندان شرقی و غربی باشید -
@فرناز-مقیمی اونکه صد در صد ولی قطعا پوشش نشون از عقیده ی تقریبا یکسانشون میده
fatemeh bf گفتین تقریبا جمله تون درست شد ولی گفتین قطعا یکم جمله تون را اشتباه کرد
و میگین پوشش نشان از عقیده تقریبا یکسان شون است من زیاد قبول ندارم یعنی در بعضی موارد قبول و در بعضی موارد قبول ندارم چونکه بعضی ها پوشش شان را بر اساس مد روز انتخاب میکنن و بعضی ها هم تحت تاثیر شرایط اجتماعی پوشش خودشون را انتخاب میکنن و بعضی ها هم بر اساس عقیده و تفکرات شون پوشش خودشون را انتخاب میکنن و حالا اون افراد که بر اساس مد انتخاب میکنن پوشش شان را بعضی ها بر اساس مد بازیگران و ..... بعضی ها هم به علت جلب توجه پوشش خودشون را انتخاب میکنن و بعضی ها هم ناخواسته با پوشش شون جلب توجه و یا قصد و نظری را ناخواسته به اطرافشون منعکس میکنن که هر کس با توجه به افکار و عقاید و شرایط خودش برداشتی میکنه مثلا من فکر میکنم که این شخصی که لباس نامناسب پوشیده و بیرون آمده شاید تحت تاثیر خانواده یا اطرافیان این نوع پوشش را دارد و یا یک نفر که کنار من است فکر میکنم که این شخص به دنبال جلب توجه و خودنمایی است
من نظرم در مورد جمله شما این است و امیدوارم منظورم را درست گفته باشم
ببخشید اگه زیاد حرف زدم -
من تقریباچندروزپیش ازانجمن دورشدم,بماندچرا,,,
اماامشب که اومدم تاپیک نتونستم جلوی این شوق شرکت توبحثو بگیرم
امشب بادخترایی حرف زدم که قبل ازین نمیشناختم وهمینطوردخترایی که. قبل ازین هم میشناختم
امادرهردومورد صحبت کردن باهاتون برام پراز انرژی وتراوت بود,
کلی لذت بردم از شرکت تواین بحث
امشب یه سری چیزام یادگرفتم که بابت تک تکشون از تک تکتون متشکرم
ویادم اومداز خاطره ای تودوران راهنماییم,اون موقع مایه سری جلسات بحث آزاد توبسیج مدرسه برگزارمیکردیم که بماند چقدربابتش اول نقدشدیم واگراستقامت رفیق وخواهرعزیزم اونروز جلوی مسعولین رده بالاترنبود درجلسات مام تخته میشد
ولی ماهمچنان به این جلسات مباحثه ادامه دادیم وطولی نکشیدکه باپیش رفتن کار این برچسب بچه بسیجیاو,,,رفت کناروتعدادمون از۸نفرشد۲۳نفرکه اونموقع پیشرفت چشمگیری برای یک مدرسه۱۰۲نفری محسوب میشد
بچه هااولاش دعواشون میشد,گاهی حتی قهرپیش میومدولی شوروحرارت نوجوونی بودکه باعث میشد این جلسات ادامه پیداکنن
یادمه یه روز همه دور یه میزکنفرانس نشسته بودن,غرررررق بحث وحتی کمی مشاجره ومن جلوی دیتا تکیه زده به دیوار واستاده بودم,ساکت نگاهشون میکردم,اینطوری!
همونطورمحوشون بودم که یهو یکی وسط دااغی بحث دادزد:یه لحظه همگی ساااکت!
سرگروه؛شمانظری نداری؟واستادی سینمایی نگاه میکنی؟
وهمینم سرشوخی روبازکردکه:آره دیگه بحثوانداخته وسط خودش داره حال میکنه
واین پرسش مطرح شدکه خب حالانظرشما چیه؟
منم صادقانه نظرموگفتم,
گفتم:من اصانمیفهمم بحثتون سرچیه
ویک نداازگوشه اتاق آمد:خسته نباشی دلاور
ولی اگه منصف باشیم حق بامن بود,چون حتی خودشونم نتونستن جوابی برای این سوال پیداکنن که بحث دقیقا سرچیه؟
وازون روز جمع ما شد یه جمع یکدست وموثر
واگه بخوام بازم باهاتون صادق باشم؛بایدبگم امشبم همین حال حاکم بود
ایییییننننن همه بحث کردیم وتهش این بود که چادریا چی فکر میکنن!یا بی حجاباچی فکر میکنن!
که البته دراصل این دسته بندی هم نقدهای بیشماری هست اما یه لحظه فقط یه لحظه به این فکرکنیم,گیریم دسته بندیمون درست بود وفهمیدیم هرقشر به چی فکرمیکنه!یه سوال:خب که چی؟
واقعاخب که چی؟سوتفاهم نشه,منظورم اینه که خب الان که به تهش رسیدیم چه اتفاق خاصی افتاد؟!
کدوم گرسنه ای سیرشدازنتیجه حرفامون؟توکشورمون هنوزم جوونایی داریم که شناسنامه هم ندارن!
خونواده هایی که هنوزشب ها سرروریگ بیابون میزارن!و,,,,
خب ماهابرای اوناچه کردیم؟نمیتونیم بگیم بهمون ربطی نداره,چون دقیقابه ماربط داره,به ماجوونای این مملکتبه تک تکمون
خواهرای قشنگم,دخترای آزاده مملکتم,شرط برتری به آزادگی وتقواست نه باچادری وبی چادری,,,
امروزماکارهاو وظایف خیییلی مهمترداریم!وتواین بخش خانم هاباید فرماندهی کنن
من میگم میشه زمانی که برای این مباحث میزاریموبرای نجات دیگرخواهران وبرادرانمون بزاریم, حداقل امروزطرحشوبریزیم تافردابراحتی بتونیم کارکنیمبچه ها؛یه روز میاد که منجی میاد
تااونروز وظیفمونه هوای آدماروداشته باشیم
تک تکتون برام عزیزوقابل احترامین -
fatemeh bf گفتین تقریبا جمله تون درست شد ولی گفتین قطعا یکم جمله تون را اشتباه کرد
و میگین پوشش نشان از عقیده تقریبا یکسان شون است من زیاد قبول ندارم یعنی در بعضی موارد قبول و در بعضی موارد قبول ندارم چونکه بعضی ها پوشش شان را بر اساس مد روز انتخاب میکنن و بعضی ها هم تحت تاثیر شرایط اجتماعی پوشش خودشون را انتخاب میکنن و بعضی ها هم بر اساس عقیده و تفکرات شون پوشش خودشون را انتخاب میکنن و حالا اون افراد که بر اساس مد انتخاب میکنن پوشش شان را بعضی ها بر اساس مد بازیگران و ..... بعضی ها هم به علت جلب توجه پوشش خودشون را انتخاب میکنن و بعضی ها هم ناخواسته با پوشش شون جلب توجه و یا قصد و نظری را ناخواسته به اطرافشون منعکس میکنن که هر کس با توجه به افکار و عقاید و شرایط خودش برداشتی میکنه مثلا من فکر میکنم که این شخصی که لباس نامناسب پوشیده و بیرون آمده شاید تحت تاثیر خانواده یا اطرافیان این نوع پوشش را دارد و یا یک نفر که کنار من است فکر میکنم که این شخص به دنبال جلب توجه و خودنمایی است
من نظرم در مورد جمله شما این است و امیدوارم منظورم را درست گفته باشم
ببخشید اگه زیاد حرف زدم@فرناز-مقیمی بله شما درست میگید بعضی از قیدامو اشتباه به کار بردم
-
@فرناز-مقیمی
fatemeh bf
زهرا بنده خدا
Zeinab Siri
Fatemeh Babazadeh
وعزیزان حاضرامشب,ببخشیداگه یادم نبود خیلی -
من تقریباچندروزپیش ازانجمن دورشدم,بماندچرا,,,
اماامشب که اومدم تاپیک نتونستم جلوی این شوق شرکت توبحثو بگیرم
امشب بادخترایی حرف زدم که قبل ازین نمیشناختم وهمینطوردخترایی که. قبل ازین هم میشناختم
امادرهردومورد صحبت کردن باهاتون برام پراز انرژی وتراوت بود,
کلی لذت بردم از شرکت تواین بحث
امشب یه سری چیزام یادگرفتم که بابت تک تکشون از تک تکتون متشکرم
ویادم اومداز خاطره ای تودوران راهنماییم,اون موقع مایه سری جلسات بحث آزاد توبسیج مدرسه برگزارمیکردیم که بماند چقدربابتش اول نقدشدیم واگراستقامت رفیق وخواهرعزیزم اونروز جلوی مسعولین رده بالاترنبود درجلسات مام تخته میشد
ولی ماهمچنان به این جلسات مباحثه ادامه دادیم وطولی نکشیدکه باپیش رفتن کار این برچسب بچه بسیجیاو,,,رفت کناروتعدادمون از۸نفرشد۲۳نفرکه اونموقع پیشرفت چشمگیری برای یک مدرسه۱۰۲نفری محسوب میشد
بچه هااولاش دعواشون میشد,گاهی حتی قهرپیش میومدولی شوروحرارت نوجوونی بودکه باعث میشد این جلسات ادامه پیداکنن
یادمه یه روز همه دور یه میزکنفرانس نشسته بودن,غرررررق بحث وحتی کمی مشاجره ومن جلوی دیتا تکیه زده به دیوار واستاده بودم,ساکت نگاهشون میکردم,اینطوری!
همونطورمحوشون بودم که یهو یکی وسط دااغی بحث دادزد:یه لحظه همگی ساااکت!
سرگروه؛شمانظری نداری؟واستادی سینمایی نگاه میکنی؟
وهمینم سرشوخی روبازکردکه:آره دیگه بحثوانداخته وسط خودش داره حال میکنه
واین پرسش مطرح شدکه خب حالانظرشما چیه؟
منم صادقانه نظرموگفتم,
گفتم:من اصانمیفهمم بحثتون سرچیه
ویک نداازگوشه اتاق آمد:خسته نباشی دلاور
ولی اگه منصف باشیم حق بامن بود,چون حتی خودشونم نتونستن جوابی برای این سوال پیداکنن که بحث دقیقا سرچیه؟
وازون روز جمع ما شد یه جمع یکدست وموثر
واگه بخوام بازم باهاتون صادق باشم؛بایدبگم امشبم همین حال حاکم بود
ایییییننننن همه بحث کردیم وتهش این بود که چادریا چی فکر میکنن!یا بی حجاباچی فکر میکنن!
که البته دراصل این دسته بندی هم نقدهای بیشماری هست اما یه لحظه فقط یه لحظه به این فکرکنیم,گیریم دسته بندیمون درست بود وفهمیدیم هرقشر به چی فکرمیکنه!یه سوال:خب که چی؟
واقعاخب که چی؟سوتفاهم نشه,منظورم اینه که خب الان که به تهش رسیدیم چه اتفاق خاصی افتاد؟!
کدوم گرسنه ای سیرشدازنتیجه حرفامون؟توکشورمون هنوزم جوونایی داریم که شناسنامه هم ندارن!
خونواده هایی که هنوزشب ها سرروریگ بیابون میزارن!و,,,,
خب ماهابرای اوناچه کردیم؟نمیتونیم بگیم بهمون ربطی نداره,چون دقیقابه ماربط داره,به ماجوونای این مملکتبه تک تکمون
خواهرای قشنگم,دخترای آزاده مملکتم,شرط برتری به آزادگی وتقواست نه باچادری وبی چادری,,,
امروزماکارهاو وظایف خیییلی مهمترداریم!وتواین بخش خانم هاباید فرماندهی کنن
من میگم میشه زمانی که برای این مباحث میزاریموبرای نجات دیگرخواهران وبرادرانمون بزاریم, حداقل امروزطرحشوبریزیم تافردابراحتی بتونیم کارکنیمبچه ها؛یه روز میاد که منجی میاد
تااونروز وظیفمونه هوای آدماروداشته باشیم
تک تکتون برام عزیزوقابل احترامینمهشید حسن زاده حرف شما کا ملا درسته
بحث شاید بی خودی بود میان انبوه مشکلات ولی من تا درک خاصی نسبت به افراد مختلف جامعه نداشته باشم نمیتونم برای جامعه مفید واقع بشم میتونم ؟قبول دارم حتی توی بحثا میخواستم کلا جواب ندم و بیخیال شم بگم خوب که چیی تهش که چیی چی درست میشه من بحث کنم اون بحث کنه کی بابحث مشکلاتمون حل شده که بار دوم باشه مثلا عقیدشونو بفهمی چی میشه نفهمی چی میشه
ولی بازم ادامه دادم حداقل می تونستم تو این وضع که دسو بالمون بستس و نمی تونیم کاری برای کسی کنیم مخصوصا با این سن سوالاتمو بر طرف کنم که بتونم یه دید باز تر و بهتر نسبت به جامعه داشته باشم که چند سال دیگه به طور رسمی قراره واردش بشم
و اون موقعست که اگر این بحث ها رو کنم بیفایدست و وقت تلف کن
و اون موقع با تجربه هایی که قبل ورو د به جامعه درک کردم رو تو حل مشکلات خودم و کسایی که نیاز به کمک دارن دخیل میکنماین بحث برای من خیلی ارزش داشت حالا اگر نارحتی چیز پیش اومد شرمنده بلاخره 16 سال بیشتر ندارم که
-
مهشید حسن زاده حرف شما کا ملا درسته
بحث شاید بی خودی بود میان انبوه مشکلات ولی من تا درک خاصی نسبت به افراد مختلف جامعه نداشته باشم نمیتونم برای جامعه مفید واقع بشم میتونم ؟قبول دارم حتی توی بحثا میخواستم کلا جواب ندم و بیخیال شم بگم خوب که چیی تهش که چیی چی درست میشه من بحث کنم اون بحث کنه کی بابحث مشکلاتمون حل شده که بار دوم باشه مثلا عقیدشونو بفهمی چی میشه نفهمی چی میشه
ولی بازم ادامه دادم حداقل می تونستم تو این وضع که دسو بالمون بستس و نمی تونیم کاری برای کسی کنیم مخصوصا با این سن سوالاتمو بر طرف کنم که بتونم یه دید باز تر و بهتر نسبت به جامعه داشته باشم که چند سال دیگه به طور رسمی قراره واردش بشم
و اون موقع با تجربه هایی که قبل ورو د به جامعه درک کردم رو تو حل مشکلات خودم و کسایی که نیاز به کمک دارن دخیل میکنماین بحث برای من خیلی ارزش داشت حالا اگر نارحتی چیز پیش اومد شرمنده بلاخره 16 سال بیشتر ندارم که
fatemeh bf در دخترونه خاص:) گفته است:
مهشید حسن زاده حرف شما کا ملا درسته
عززیییییزدلم!من نگفتم بی فایدست!
اتفاقا انننننننقدم لذت بردم که توش شرکت کنم
فقط نهایتامواردیوتکمیلی طورودلنوشته طوراضافه کردم,همین قدرساده همین قدردوستانه -
سسلام به خانواده آلایی ها
خوشحــالم ڪہ
از بین تمام موجودات
انسان آفریدهـ شده ام
و چہ چیز بهتر از اینڪہ
من هم از بین
تمام این دخترها
حجاب را دارمو از بین حجاب ها
چادرم را
تاپیکی زدم ک شاید امروزه برای همه دخترایی که این رو میبینن تمسخر آمیز باشه ولی خب من این تاپیک رو زدم که اونایی که مثل خودم فکر میکنن و خاصن
بیان و از خودشون و چادرشون تعریف کنن
مخصوص دخترا ها هم نیستفارغ از جنسیت پست بگذارید تاپیک مخصوص دخترا نیست فقط
-
https://uupload.ir/view/nqv_4ba784458395201fad09062d04b9b48518681772-240p.mp4/
نظر مقام معظم رهبری و حاج قاسم در مورد حجاب و دختران کم حجاب -
نظر مقام معظم رهبری و حاج قاسم در مورد حجاب و دختران کم حجابmohammadhosien mazaheri در دخترونه خاص:) گفته است:
نظر مقام معظم رهبری و حاج قاسم در مورد حجاب و دختران کم حجاب@فرناز-مقیمی
مهشید حسن زاده
زهرا بنده خدا
fatemeh bf
Fatemeh Babazadeh -
خوشحــالم ڪہ
از بین تمام موجودات
انسان آفریدهـ شده ام
و چہ چیز بهتر از اینڪہ
من هم از بین
تمام این دخترها
چادرم را
تاپیکی زدم ک شاید امروزه برای همه دخترایی که این رو میبینن تمسخر آمیز باشه ولی خب من این تاپیک رو زدم که اونایی که مثل خودم فکر میکنن و خاصن
-
Zeinab Siri احسنت بارک الله
-
خوشحــالم ڪہ
از بین تمام موجودات
انسان آفریدهـ شده ام
و چہ چیز بهتر از اینڪہ
من هم از بین
تمام این دخترها
چادرم را
نصفه دوم فیلم حتما ببینید
-
نصفه دوم فیلم حتما ببینید
زهرا بنده خدا
الله اکبر...... -
{ #تـلنگرانـہ
️}
وقتے بیرون میرے چادر و حجاب و سربه زیری
توے دنیاے مجازے ولے...
توی گروه مذهبے با نامحرم چت میڪنے
اونم با لقب "برادر"
بقیہ نمیبینن..درست
ولے خدا ڪہ میبینہ!
اسم خودتو گذاشتے مذهبے؟!
اینو یادتوڹ باشھ همیشھ:
مذهبے بودن مهم نیست!!
"مذهبے موندن مهمه️
️
-
همیـن الان بـه انـدازه
شارژ گوشیتـ
بـرای ظهـور آقـا
امـام زمان صـلـوات بفرستـ️
•ثواب یهویے️
چقده شارژ گوشیت؟
•عجـل لوليـکـ الفـرجــ..♡ -
سلام،وقتتون بخیر دوستان
انشالله امشب یسری ازدلایلِ بیولوژیکیِ جذابِ حجاب و عفافِ زن و مرد رو پست میکنممنتظر باشید
@دانش-آموزان-آلاء