دخترونه خاص:)
-
Zeinab Siri آخه قرار نیست به خاطر دیگران زندگی کنی که آدمای اطراف خودشونو درست کنن روی افکارخودشون زوم کنن الان چرا وقتی ذات آدم درست باشه باید خطایی از دیگران سر بزنه؟
و اینکه دوست عزیز من تاکید میکنم اصلا قصدم توهین به عقایدتون نیست به هرحال هرکس عقایدی داره ولی من خودم به شخصه خیلی روش فک میکنم و واقعا درکش نمیکنم@narjes-hashemi
من گفتم قرارِ برای دیگران زندگی کنیم؟؟؟
اشتباه نکن دوست عزیز
تشخیص راه درست و غلط با دیگران نیست که حالا ما بخواهیم با توجه به تمایلات دیگران خودمون رو تطبیق بدیم و اونها رو راضی کنیم،معیار درست و غلط بودن با خداست -
@دانش-آموزان-آلاء
نظر شما چیه؟
لطف نظراتتون رو بگیدZeinab Siri خیلی نامرتبطه که بیاید ادم های بالغ رو با یه بچه مقایسه کنید
یک ادم بالغ و به بلوغ رسیده حق داره خودش انتخاب کنه چجوری میخواد زندگی کنه همونطور که وقتی بچه ای تو سن کم هست ما بهش یاد میدیم که سیگار بده وقتی بزرگ شد اون مختاره هر کاری که میخواد بکنه ما میتونیم به بچه هامون یاد بدیم که حجاب میتونه گاهی مفید باشه در یکسری شرایط ولی اینکه بخوایم مجبورش کنیم حقیقتا این حق رو نداریم!!!! -
Zeinab Siri پس فایده حجاب چی هستش؟؟
Mehdi Hosseinbor
فایده اش رو از کدوم جنبه میخواهید بدونید؟
علمی یا عرفانی؟ -
Fa Fa
واقعیتهZeinab Siri این خشونت محضه تا حقیقت شما فقط درباره حجاب زن صحبت کردید دریغ از کلمه ای درباره مرد و هر بی حجابی رو خیلی عذر میخوام ازین کلمه استفاده میکنم ولی فاحشه خوندید با توجه به اون کادر این چیزا به ذهن آدم خطور میکنه تاثیر کلمات...
-
Zeinab Siri خیلی نامرتبطه که بیاید ادم های بالغ رو با یه بچه مقایسه کنید
یک ادم بالغ و به بلوغ رسیده حق داره خودش انتخاب کنه چجوری میخواد زندگی کنه همونطور که وقتی بچه ای تو سن کم هست ما بهش یاد میدیم که سیگار بده وقتی بزرگ شد اون مختاره هر کاری که میخواد بکنه ما میتونیم به بچه هامون یاد بدیم که حجاب میتونه گاهی مفید باشه در یکسری شرایط ولی اینکه بخوایم مجبورش کنیم حقیقتا این حق رو نداریم!!!!sarnisa6
اول یه سوال بپرسم ازتون!
حجاب فقط گاهی خوبه؟؟
اون اغلب مواردی که خوب نیست چیا هست؟ -
Zeinab Siri این خشونت محضه تا حقیقت شما فقط درباره حجاب زن صحبت کردید دریغ از کلمه ای درباره مرد و هر بی حجابی رو خیلی عذر میخوام ازین کلمه استفاده میکنم ولی فاحشه خوندید با توجه به اون کادر این چیزا به ذهن آدم خطور میکنه تاثیر کلمات...
Fa Fa
نه نه،اصلا اینطوری نیست
شما اشتباه برداشت کردید،اصلا همچین چیزی منظور نبوده!!
حجاب هم برای مردِ و هم برای زن،کسی حقِ ظلم و ستم با زن رو نداره چه لفظی و چه غیره
من در مقام و جایگاه یک زن و از طرف یک زن این پست رو گذاشتم،فارغ از تمام بحث هایی که توی این حیطه وجود داره -
Fa Fa
نه نه،اصلا اینطوری نیست
شما اشتباه برداشت کردید،اصلا همچین چیزی منظور نبوده!!
حجاب هم برای مردِ و هم برای زن،کسی حقِ ظلم و ستم با زن رو نداره چه لفظی و چه غیره
من در مقام و جایگاه یک زن و از طرف یک زن این پست رو گذاشتم،فارغ از تمام بحث هایی که توی این حیطه وجود دارهZeinab Siri به نظر من بهتره یکم لطیف تر بیان کنید دیدگاهتون رو نسبت به حجاب خودتون و همجنسهاتون شاید منظور شما این نبوده باشه ولی با اون کلمات به ذهن اکثر انسانهای عادی که زیاد مذهبی نیستن همین چیزی که من برداشت کردم خطور میکنه
-
Mehdi Hosseinbor
همونطور که یه آدم به ظاهر باحجاب اما درباطن بدحجاب تر از هر بدحجابی ضرر داره که یکی از همون ضررهاش بدگمانی شماست نسبت به این قشر(مذهبی ها)
یه بدحجاب هم میتونه ضررهای زیادی رو به جامعه و اطرافیانش خواسته یا ناخواسته تحمیل کنه،چرا گفتم واژه ی تحمیل؟چون اثرات این رفتار اون فرد به بقیه تحمیل میشه،چه کسی بخواد و چه نخواد!
یه بدحجاب(منظورم از بکار بردن این کلمه فردیِ که صرفا با الگو گیری از بقیه و بدون هیچ قصو و غرضی مدلش رو انتخاب کرده) بطور ناخواسته روی روح و روان آدمای اطرافش تاثیر میذاره(در جواب دوستانی که میگن کسی که تاثیر میگیره خب تقصیر خودشه،تاثیر نگیره!باید بگم که بدن برای مکانیسم هاش نمیاد از بنده و شما نظرسنجی کنه که الان هورمون ترشح کنم یا نه؟؟؟)
مقالات علمی و معتبر زیادی هست که میتونید مطالعه کنید،از جمله همین موضوع که اون خانم یا آقا با رفتار زننده ای که داره بین عموم مردم جلب توجه میکنه و خیلی راحت میتونه بنیان یک خانواده رو از هم بپاشونهZeinab Siri پس با این توصیف شما چه حجاب باشه چه حجاب نباشه فرقی نمیکنه مهم دل پاکه
من کسی که حجاب داره یا کسی که حجاب نداره رو ببینم برام فرقی نداره
مهم بینش منه که چه حسی پیدا میکنم
اگه از اول منو عقده ای بار بیارن ک بی حجابی عیبه با همین بینش بزرگ میشم ولی وقتی بگن فرقی نمیکنه وقتی بزرگ بشم برام فرقی نمیکنه که طرف با حجاب باشه یا نباشه -
Zeinab Siri به نظر من بهتره یکم لطیف تر بیان کنید دیدگاهتون رو نسبت به حجاب خودتون و همجنسهاتون شاید منظور شما این نبوده باشه ولی با اون کلمات به ذهن اکثر انسانهای عادی که زیاد مذهبی نیستن همین چیزی که من برداشت کردم خطور میکنه
Fa Fa
دیگه لطیف تر از این حالتم وجود داره که میگه ارزش خودتون رو بدونید ،شما کالا نیستید که بقیه بخوان ازتون به هر بهانه ای استفاده کنن؟؟
شما اگر این به ذهنت خطور کرد حق داری،چون اکثرا این رو توی ذهن همه فرو کردن که بین یه محجبه(کاری به دل و نیت ندارم) و غیرمحجبه فرق زیادی هست!نه اینطوری نیست -
Mehdi Hosseinbor
فایده اش رو از کدوم جنبه میخواهید بدونید؟
علمی یا عرفانی؟Zeinab Siri هم عرفانی هم علمی؟
-
بعضی ها با حجاب آرامش میگیرن
بعضی ها با حجاب اذیت میشن
چرا باید دسته دومو اذیت کنیم؟ -
sarnisa6
اول یه سوال بپرسم ازتون!
حجاب فقط گاهی خوبه؟؟
اون اغلب مواردی که خوب نیست چیا هست؟Zeinab Siri نیازی به توضیحتون ندارم برای قانع کردن من به خوب بودن حجاب اینقدری گوشام پر هست که دیگه نخوام بشنوم همین که اون پست مقایسه ای مزاح گونه رو بتونید درباره چیزی که در مورد کودک و اموزش و اجباری نبودنش گفتم توجیه کنید کافیه
-
چرا باید دسته دومو اذیت کنیم؟Mehdi Hosseinbor در راستای صحبت شما بگم بحث فقط اذیت شدن نیست بحث اینه که مثلا من میدونم این غذا ممکنه!! برای بدنم مفید باشه ولی نمیخوام بخورمش چون مزش رو دوست ندارم کسی نمیتونه و حق نداره مجبورم کنه
-
Fa Fa
دیگه لطیف تر از این حالتم وجود داره که میگه ارزش خودتون رو بدونید ،شما کالا نیستید که بقیه بخوان ازتون به هر بهانه ای استفاده کنن؟؟
شما اگر این به ذهنت خطور کرد حق داری،چون اکثرا این رو توی ذهن همه فرو کردن که بین یه محجبه(کاری به دل و نیت ندارم) و غیرمحجبه فرق زیادی هست!نه اینطوری نیستZeinab Siri لطافت اینه که بگی حجابت رو رعایت کن و شوهر ملتو از راه به در نکن ؟ ما درکمون از لطافت خیلی باهم تفاوت داره درضمن من خودم حجابم کامله و هیچ فرقی بین خودمو بقیه قائل نمیشم ازین بابت خیالتون راحت باشه فقط بخاطر متن بود که چنین برداشتی کردم و نه تنها این متن بلکه اکثر متنای این تاپیک جنبه خشونت آمیزی دارن من سعی کردم سر نزنم ولی خب تگ کردید دانش آموزارو و نظر خواستید گفتم بیام نظرمو بگم همین
-
Zeinab Siri پس با این توصیف شما چه حجاب باشه چه حجاب نباشه فرقی نمیکنه مهم دل پاکه
من کسی که حجاب داره یا کسی که حجاب نداره رو ببینم برام فرقی نداره
مهم بینش منه که چه حسی پیدا میکنم
اگه از اول منو عقده ای بار بیارن ک بی حجابی عیبه با همین بینش بزرگ میشم ولی وقتی بگن فرقی نمیکنه وقتی بزرگ بشم برام فرقی نمیکنه که طرف با حجاب باشه یا نباشهMehdi Hosseinbor
البته که حجاب مهمه
شاید به ظاهر شما چیزی رو حس نکنید اما در باطن و به خصوص توی سلول های مغز شما اتفاقات عجیب و باور نکردنیِ میفته که ازش خبر ندارید
بله بی حجابی عیبه مثل تموم عیبای دیگه ای که خدا گفته عیبه
متاسفانه یا خوشبختانه ری اکشن شما در مواجهه با یه خانم بی حجاب یا باحجاب تحت تاثیر آداب و رسوم و فرهنگ شما نیست! تحت تاثیر بدنِ شماست
اگر تحت تاثیر آداب و رسوم و فرهنگ و ادب میبود پس خدا میگفت از اول بچه هاتون رو طوری تربیت کنید که وقتی موهای خانمای نامحرم رو دیدن مغزشون دستور به ترشح هورمون نده!!! -
Mehdi Hosseinbor در راستای صحبت شما بگم بحث فقط اذیت شدن نیست بحث اینه که مثلا من میدونم این غذا ممکنه!! برای بدنم مفید باشه ولی نمیخوام بخورمش چون مزش رو دوست ندارم کسی نمیتونه و حق نداره مجبورم کنه
-
چرا باید دسته دومو اذیت کنیم؟Mehdi Hosseinbor
کی همچین حرفی زد؟
من همچین حرفی زدم؟
کی گفت بقیه رو اذیت کردیم؟ -
Zeinab Siri لطافت اینه که بگی حجابت رو رعایت کن و شوهر ملتو از راه به در نکن ؟ ما درکمون از لطافت خیلی باهم تفاوت داره درضمن من خودم حجابم کامله و هیچ فرقی بین خودمو بقیه قائل نمیشم ازین بابت خیالتون راحت باشه فقط بخاطر متن بود که چنین برداشتی کردم و نه تنها این متن بلکه اکثر متنای این تاپیک جنبه خشونت آمیزی دارن من سعی کردم سر نزنم ولی خب تگ کردید دانش آموزارو و نظر خواستید گفتم بیام نظرمو بگم همین
Fa Fa
دوست عزیزچرا این همه عصبانیت؟از چی دلخوری؟
-
Zeinab Siri لطافت اینه که بگی حجابت رو رعایت کن و شوهر ملتو از راه به در نکن ؟ ما درکمون از لطافت خیلی باهم تفاوت داره درضمن من خودم حجابم کامله و هیچ فرقی بین خودمو بقیه قائل نمیشم ازین بابت خیالتون راحت باشه فقط بخاطر متن بود که چنین برداشتی کردم و نه تنها این متن بلکه اکثر متنای این تاپیک جنبه خشونت آمیزی دارن من سعی کردم سر نزنم ولی خب تگ کردید دانش آموزارو و نظر خواستید گفتم بیام نظرمو بگم همین