دخترونه خاص:)
-
mohammadhosien mazaheri داداش یه آیه بیار از قرآن که گفته شده باشه حجاب واجبه
Mehdi Hosseinbor یه سوال میپرسم بعد میگم جوابتونو.
کجای قران گفته نماز صبح دو رکعته؟ -
Mehdi Hosseinbor یه سوال میپرسم بعد میگم جوابتونو.
کجای قران گفته نماز صبح دو رکعته؟mohammadhosien mazaheri هیج جاش معلوم نیس از کجا اوردن این دو رکعت و:)))))))
-
mohammadhosien mazaheri هیج جاش معلوم نیس از کجا اوردن این دو رکعت و:)))))))
@ariana-ariana
Mehdi Hosseinbor
خب در جواب بگم منابع فقه ما از چند جا هست که یکیش قرانه..
سنت ، اجماع ، عقل هم هستند.. اگر قرار بود که قرآن بیاد تک تک بگه که میشد میلیون ها صفحه... -
@دانش-آموزان-آلاء
نظر شما چیه؟
لطف نظراتتون رو بگیدZeinab Siri i سلام
اول از همه باید بگم موضوع زیبایی تایپک داره....
خب در مورد این عکس این عکس از اساس اشتباه
چرا؟!
چون من خودم به عنوان یه دختر محجبه این رو قیاس جهل میدونم... حجاب رو دارید با چی مقایسه می کنید و در چه کشوری؟
با کمربند ایمنی که نصف ملت یه وسیله ی اضافی میدونن یا سیگار نکشیدن بچه ها که کاملا تو اوضاع این دهه و کشور امر عادی و اصلا قبحی نداره!
حجاب این نیست!حجاب حکم و اجبار و جلوگیری از فساد نیست
بهتر نبود حجاب رو با چیزهای بهتری مقایسه میکردیم؟!
اینجوری ارزشش هم بالاتر میرفت -
@ariana-ariana
Mehdi Hosseinbor
خب در جواب بگم منابع فقه ما از چند جا هست که یکیش قرانه..
سنت ، اجماع ، عقل هم هستند.. اگر قرار بود که قرآن بیاد تک تک بگه که میشد میلیون ها صفحه...mohammadhosien mazaheri فقه و به من بگید کی نوشته؟ خدا؟ پیامبر؟ امام علی؟ امام حسن ؟ امام حسین؟....کیه که من به عنوان ولی خدا قبولش داشته باشم؟
-
mohammadhosien mazaheri فقه و به من بگید کی نوشته؟ خدا؟ پیامبر؟ امام علی؟ امام حسن ؟ امام حسین؟....کیه که من به عنوان ولی خدا قبولش داشته باشم؟
@ariana-ariana
فقه از عمل ائمه منشاء میگیره
حالا شما ائمه رو قبول نداری باید بری از پایه دنبال سوالاتت باشی
نه اینجا
برای امامت هم ما دلایل عقلی و نقلی(نقل شده از ائمه) داریم
اینجا جای بحث حجابه، نه این جور بحثا -
من حرف آخر رو بگم و با اجازه برم...توی دین و حرف خدا دنبال بهانه نباشیم...خدا مارو آفریده و اون نیازه ما رو بهتر میفهمه...نماز بخونیم سروقت...قرآن بخونیم ، با خدا دردودل کنیم و حرف خدارو گوش کنیم... این دنیا برای ما تموم میشه مهم اینه چطور تمومش کنیم..
@Ariana-Ariana من در مورد فقه اطلاعات کافی ندارم و تعریف خیلی کلی داره که نمیتونم بگم.. این سوالات رو باید از مرجع تقلیدتون ، و روحانیونی که بپرسید که درسشو خوندند. -
@ariana-ariana https://uupload.ir/view/w96b_1b78d5059d4e404edcadbbf968c939038202044-240p.mp4/
توصیه میکنم این فیلم رو ببینید -
خانمایه چادری یسوال
من خیلی وقت نیس چادر میزارم و یکم بیتجربم:|
بعضی دوسام میگن بدون تلق روسری میزارن و خیلیم قشنگ وایمیسه
من هرکار میکنم نمیشه عین چسب میچسبه به کله ادم خوب نمیشه
یکی بگه چجوری میشه؟ -
@ariana-ariana
بله درسته
ولی اول باید راه و آگاهی ای رو به عقل نشون بدیم(مثل نقشه)
و بعد از مطالعه و تحقیق در اینجا ما هستیم که کدوم راه رو انتخاب کنیم (بدلیل قدرت اختیاری که خدا به ما داده) (دردقرآن هم گفته شده که ما راه را به اون نشان دادیم یا سپاسگزار خواهد بود یا ناسپاس) -
این پست پاک شده!
Elizabet Yazdani این خیلی بی انصافیه که میگی وقتی به قرآن اعتقاد نداری یعنی به خدا یکتا اعتقاد نداری من رجوع میکنم به عقلم میگم اگه خدایی وجود نداره پس من چجوری به وجود اومدم این دنیا چجوری به وجود پس یکی بوده
در رابطه با راهنما ما اینهمه راهنما مادر پدر دوست خانواده فامیل هر کی چرا فکر میکنی اینا راهنما نیستن ما با این آدما در ارتباطیم و به هر حال هر کودومشون هر چقدم خصوصیت بد داشته باشن خصوصیت خوب هم دارن که ما با استفاده از عقلمون می فهمیم کودوم درسته کودوم غلط به هر حال بهتر از آدمیه که تو یکبار ندیدیش با تو توی یک زمان و مکان زندگی نمیکنه و تو حتی مدرکی دال بر وجود این آدم نداری:) -
خانمایه چادری یسوال
یکی بگه چجوری میشه؟Kosar A003 در دخترونه خاص:) گفته است:
خانمایه چادری یسوال
یکی بگه چجوری میشه؟هِلپ
🤍
-
خانمایه چادری یسوال
یکی بگه چجوری میشه؟Kosar A003
سلام
کش چادرتون خوب باشه(به اندازه کافی محکم باشه)
از گیره برای روسریتون استفاده کنید که با چادر پایین نیاد
وقتی قبل از سر کردن روسری اون رو اتو کنید بهتر لبه هاش درست میشه
استفاده از طلق هم خیلی خوبه (دیگه نگران لبه روسریتون نیستید ولی حتما گیره ای رو پایین روسری باید ببنیدد تا خوب باایسته) -
@ariana-ariana
بله درسته
ولی اول باید راه و آگاهی ای رو به عقل نشون بدیم(مثل نقشه)
و بعد از مطالعه و تحقیق در اینجا ما هستیم که کدوم راه رو انتخاب کنیم (بدلیل قدرت اختیاری که خدا به ما داده) (دردقرآن هم گفته شده که ما راه را به اون نشان دادیم یا سپاسگزار خواهد بود یا ناسپاس) -
این پست پاک شده!
mohammadhosien mazaheri ولی این توصیس دستور نیست
-
@ariana-ariana خب باید برگردیم قبل تولد آدم و حوا و زمین
اول از همه باید وجود خدا رو اثبات کنیم خب از کجا معلوم اصلا خدایی هستما که قرن ها پیش نبودیم ببینیم اصلا کیا بودن که میگفتن خدا هست ما که ندیدمش
خب من بهت با دوتا مثال خیلی ساده میگم خدا هست:1.همه ی ما داستان پیداش زمین رو میدونیم و بعضیا ها میگن اصلا خدا کو؟! همش یه برنامه بوده چرا بحث اعتقادی میکنیدو در جواب اینها باید گفت خدا مثل جرقه ی یه کبریت بوده که باعث روشن شدن بوده ما جرقه رو ندیدیم و اتیش و نور دیدیم و خدا مثل یه برنامه ریز این دومینوی هستی رو چیده
و دلیل دوم که میگن ما خدایی ندیدیم،خب یه مثال ساده بگم برات من و دوستم خیلی عاشق همیم و بدون هم اب هم نمیخوریم ولی عشق بین ما رو مگه میشه دید؟! نه این یه حس تو قلب ماست خدا هم حسی که یه نوزاد تا لحظه ی مرگ پیشش هست حسش میکنه ولی انکار میکنه
خب بیایم اسلام رو بگیم....چرا میگیم اسلام پایان دین ها بوده و قران تحریف نشده!
اسلام شاید بهتره بگیم کیش و ماتی بود که خدا برای کافران افرید...تو هر دینی چه یهودی یه مسیحی چه حرفی از جانب خدا ندارن چون میدونن چه بلایی سر دین اوردن ولی اسلام اینجوری نیست همش حرف خداست!
و قران که کتاب اسلام
ما میگیم حرف خداست و تک تک کلماتش رو خدا نازل کرده
خب از کجا معلوم راست باشه و مثل تورات و انجیل تحریف نشده باشه
از کجا میدونیم اصلا حرف خودت حضرت محمد نباشه؟!
دلیلش برمیگرده به عظمت قران...خب چه ربطی داشت؟!
قران پر از رازهایی که انسان قرنها بعد فهمیده و حتی اون موقع هم براش سوال بوده!
فقط یه نمونه ی کوچیکش تو قران به نطفه میگن علقه این سه تا معنی داره زالو و اویزون و خون بسته شده فکر کنم یا میگه مورچه میشکنه!و یا حتی ارامشی که بهت با خوندن یا شنیدن قران دست میده نمیتونه کار یه کتاب تحریف شده باشه
نوزاد تو چند روزگی این حالات رو داره چیزی که با میکروسکوپ الکترونی میبینن نه با چشم مسلم 1400 سال پیش هیچکس همچین علمی نداشته چه با جادو چه با علم پس این قدرت خدا و حرف خداست
و میرسیم به احادیث مثل همین یکی نماز
اول از همه ما خیلییییییییییییی حدیث جعلی داریم که اصلااااااا نباید باورشون کرد حالا چرا حدیث جعلی خب دشمن های اسلام وقتی دیدن قران کوچکترین ایرادی نداره اومدن حرف تو دهن اماما گذاشتن
و از کجا میگم این حدیث راست این حدیث درست چون حرف امام سجاد نیستحرف خداست و تو قران هست فقط امام سجاد مثل یه معلم اومد منظور رو اماده گفته تا راحتتر بفهمیم
زیباترین دلیل اسلام قران...هیچ مسلمونی حرف از خودش نمیزنه و همش از قران وقتی ببینی قران اینقدر کامل حرف هیچکس برات مهم نیست
به قول یکی وقتی خدا حرف زده نظر من در برابر اون اصلا مهمه؟!:)
شاید بهتر باشه برگردیم به قران تا باور کنیم
شبت هم خوش -
Kosar A003
سلام
کش چادرتون خوب باشه(به اندازه کافی محکم باشه)
از گیره برای روسریتون استفاده کنید که با چادر پایین نیاد
وقتی قبل از سر کردن روسری اون رو اتو کنید بهتر لبه هاش درست میشه
استفاده از طلق هم خیلی خوبه (دیگه نگران لبه روسریتون نیستید ولی حتما گیره ای رو پایین روسری باید ببنیدد تا خوب باایسته)Hhh Hh همه اینارو رعایت میکنماااا ولی بازم درست نمیشه:/
نه تلق که خیلی خوبع فقط سر میخوره و گزاشتنش زمان بره
بهرحال خییلی ممنون عزیزم🤍
-
این پست پاک شده!
mohammadhosien mazaheri تو اصل دین مسیحیت مگه کسی نقض اورده؟ کسی گفته عیسی مسیح وجود نداشته؟
-
-
Kosar A003 در دخترونه خاص:) گفته است:
خانمایه چادری یسوال
یکی بگه چجوری میشه؟هِلپ
🤍
Kosar A003 سلام
چادری شدنت مبارک
خب من خودم کش چادرم رو یکم عقب میبرم که به جلوی روسری یا شالم اصلا نخوره یه جوری کش رو میبرم روی گوش
دومی اینکه روسری که اتو میکنی قشنگ وسطش رو اتو کن در حدی که بتونه صاف صاف وایسته
سوم هم گیره ای که میزنی رو سفت سفت نبند یا گره رو خیلی ملایم در حدی که روسری عقب نره
چهارمی یکم گوشه های روسری رو برگردون داخل به طرف گوشت اینطوری صاف میشه
امیدوارم کمکی کرده باشم