دخترونه خاص:)
-
Ali Aghaiee
سلام
یسری از دلایل نوروبیولوژیکی حجاب بالاتر گفته شدهZeinab Siri
دیگه بدتر!
شما قرار نیست با چند نفر آدمی بحث کنی که از شما دلیل علمی بخوان!
اکثر جوونای امروزی اگه بخواین براشون همچیم دلیلی بیاری حتی به حرفتون گوش هم نمیدن!
کسی که بخواد در مورد حجاب بحث کنه دلیلی رو که شما از فلان منبع علمی (حتی معتبر) براش بیاری، قبول نمیکنه! چرا؟
چون این حرفا صرفا مثه بستن دهن میمونه!
عقیده رو شما نمیتونی با دلایلِ مثلا علمی تغییر بدی!
شما باید با دلایلی که از عقل میاد و هر ادمی میتونه بهش برسه، مسئله حجاب رو برای دیگری حل کنی! -
sarnisa6
فکر کنم دلتون از یجایی پره!!!من این قوانین رو تصویب کردم؟Zeinab Siri من دلم از امثال شما پره وقتی خودمم مثل شماها بودم به اون دورانم نگاه میکنم اول از ادمایی مثل شما و بعد از خودم عصبانی میشم
:))))))))
این که دل من پره یا هر چی چیزی رو عوض نمیکنه
شما موافقی که دختر 9 سالگی روسری رو به زور نکنن سرش ؟ به زور ازش نخوان نماز بخونه ؟ شما موافقی دختر 9 ساله بتونه با پسرای همسنش بازی کنه ؟ وقتی موافق نیستی انگار خودت این قانونارو تصویب کردی -
mahla bpz
قطعا نه نباید اینجوری باشهZeinab Siri دوست عزیز حالا شما انقد حرص نخور بجاش یکمم برو تلگرام
-
Mehdi Hosseinbor
شما دقیقا مدافع چی هستید؟؟
خطوط الهی یا چیز دیگه؟Zeinab Siri مدافع چیزی نیستم
مخالف باورهای غلطم
با هیچ عقلی جور درنمیاد که اگه حجاب رعایت بشه رستگار میشی -
mahla bpz
دوستم
همه ی حرفای شما درسته،بالاتر هم گفتم....مردهم باید رعایت کنه،حیا داشته باشه،حجاب داشته باشه،اینا مختص زن نیستZeinab Siri پ هی نگید زنا جامعه بد میشه حجاب زنا مرده میره نمدونم چیکار میکنه حجاب زنا کم مونده دیگه گرونی و زلزله و بلایای طبیعی و مصنوعی ببندن ب حجاب زن
دوستم️
یکم باید تعصبات رو کم کنیم نه؟ -
Zeinab Siri پس چرا اونا رو نمیگید هیچ وقت چرا همش زن زن زن
-
Zeinab Siri من دلم از امثال شما پره وقتی خودمم مثل شماها بودم به اون دورانم نگاه میکنم اول از ادمایی مثل شما و بعد از خودم عصبانی میشم
شما موافقی که دختر 9 سالگی روسری رو به زور نکنن سرش ؟ به زور ازش نخوان نماز بخونه ؟ شما موافقی دختر 9 ساله بتونه با پسرای همسنش بازی کنه ؟ وقتی موافق نیستی انگار خودت این قانونارو تصویب کردیsarnisa6
من با همه ی اینا موافقم،چون خودمم هم همینطوری بودم،بزور روزه نگرفتم،بزور نماز نخوندم و.... -
Zeinab Siri من دلم از امثال شما پره وقتی خودمم مثل شماها بودم به اون دورانم نگاه میکنم اول از ادمایی مثل شما و بعد از خودم عصبانی میشم
شما موافقی که دختر 9 سالگی روسری رو به زور نکنن سرش ؟ به زور ازش نخوان نماز بخونه ؟ شما موافقی دختر 9 ساله بتونه با پسرای همسنش بازی کنه ؟ وقتی موافق نیستی انگار خودت این قانونارو تصویب کردیsarnisa6 هیچ زوری درکار نیست اگرم از کسی چیزی خواسته میشه قطعا بدون فکر و هدف نبوده و برای خودش بهتره، و قطعا یه بچه ی 9ساله نمیتونه صلاح خودشو بفهمه
-
Zeinab Siri پ هی نگید زنا جامعه بد میشه حجاب زنا مرده میره نمدونم چیکار میکنه حجاب زنا کم مونده دیگه گرونی و زلزله و بلایای طبیعی و مصنوعی ببندن ب حجاب زن
دوستم️
یکم باید تعصبات رو کم کنیم نه؟mahla bpz
اصلا با تعصب حرف نزدم! -
sarnisa6 هیچ زوری درکار نیست اگرم از کسی چیزی خواسته میشه قطعا بدون فکر و هدف نبوده و برای خودش بهتره، و قطعا یه بچه ی 9ساله نمیتونه صلاح خودشو بفهمه
Elizabet Yazdani
لطفا فالو کنید -
sarnisa6 هیچ زوری درکار نیست اگرم از کسی چیزی خواسته میشه قطعا بدون فکر و هدف نبوده و برای خودش بهتره، و قطعا یه بچه ی 9ساله نمیتونه صلاح خودشو بفهمه
Elizabet Yazdani یه بچه 9 ساله چه صلاحی میخاد؟؟میشه بگین اون بچه 9 ساله اگه حجاب رعایت نکنه چه بلایی نازل میشه؟
-
@narjes-hashemi
دقیقا همینطوره اما بحثی که اینجا مطرح هست اینه که جلوی غرایض رو نمیشه گرفت!!
و این که من بخوام بد برم بیرون و انتظار برخورد بد نداشته باشم یکم بیجاستZeinab Siri انتظار برخورد بد از کیا ؟؟من چرا باید اهمیت بدم به ذات خراب بقیه؟چرا اتفاقا تو با ذات درستت جلوی همین غرایضی که میگید رو میتونی بگیری
اون آدم باحجاب اگر ادعای با خدا بودن داره باید همه اعمالشو درست کنه کل قران از حجاب نگفته که ! من خودم یه آدمی ام که عقاید و با خدا بودن برام خیییلی مهمه اون شهیدی که که برام خیییلی ارزش داره وخودش داره میگه چه دختر کم حجاب چه بد حجاب دختره منه من چرا باید ذهنمو کثیف کنم به خاطر آدمای ظاهر بین؟ -
Zeinab Siri
دیگه بدتر!
شما قرار نیست با چند نفر آدمی بحث کنی که از شما دلیل علمی بخوان!
اکثر جوونای امروزی اگه بخواین براشون همچیم دلیلی بیاری حتی به حرفتون گوش هم نمیدن!
کسی که بخواد در مورد حجاب بحث کنه دلیلی رو که شما از فلان منبع علمی (حتی معتبر) براش بیاری، قبول نمیکنه! چرا؟
چون این حرفا صرفا مثه بستن دهن میمونه!
عقیده رو شما نمیتونی با دلایلِ مثلا علمی تغییر بدی!
شما باید با دلایلی که از عقل میاد و هر ادمی میتونه بهش برسه، مسئله حجاب رو برای دیگری حل کنی!Ali Aghaiee درسته این عقایدو اکثرا نمیشه با دلیل علمی عوض کرد ، چون اینا عقایدی نیستن ک دنبال توجیه علمی باشن ، این عقاید از روی راحت طلبی و اکثرا جلورفتن دنیا به سمت مدرنیته و دموکراتیک شدن افراد انتخاب میشن
-
Elizabet Yazdani یه بچه 9 ساله چه صلاحی میخاد؟؟میشه بگین اون بچه 9 ساله اگه حجاب رعایت نکنه چه بلایی نازل میشه؟
Mehdi Hosseinbor حکم خداست و بنده خدا هم باید بگه چشم...خدا بهتر از ما صلاح کارمارو میدانه...هیچ کار خدا بی حکمت نیست.
-
Mehdi Hosseinbor حکم خداست و بنده خدا هم باید بگه چشم...خدا بهتر از ما صلاح کارمارو میدانه...هیچ کار خدا بی حکمت نیست.
mohammadhosien mazaheri برام ثابت میکنی که حکم خداست؟
-
Zeinab Siri وقتی دارید حرف از قانون و کمربند ایمنی و این داستان ها میزنید متوجه باشید تو این فضا سن قانونی یعنی 18 سالگی...
خارج از فضای قانون چطور براتون دختر 9 ساله طفل معصوم به بلوغ رسیده و تراوشات ذهنتونو میکنید تو حلقومش بدون اینکه اون بچه بفهمه اصلا ماجرا چیه یجوری براش محرم نامحرم میکنید که به بلوغ جنسی زودرس میرسونیدش چیز هایی که نمیدونه و فعلا لازم نیست یاد بگیره رو یادش میدین اونجا دختر 9 ساله بالغه و عقلش مثلا کامل شده زود تر از پسره و دیگه باید نماز بخونه محرم نامحرم کنه احکام یاد بگیره ولی نوبت حجاب که میرسه به بلوغ نرسیده؟؟؟ وقتی قانون تعیین میکنین 13 سالگی میتونن به زووور شوهرش بدن اونجا بالغ و کامله ولی موقع حجاب که میشه بالغ نیست که خودش تصمیم بگیره ؟؟؟؟؟؟؟؟خندم میگیرهsarnisa6 در دخترونه خاص:) گفته است:
Zeinab Siri وقتی دارید حرف از قانون و کمربند ایمنی و این داستان ها میزنید متوجه باشید تو این فضا سن قانونی یعنی 18 سالگی...
خارج از فضای قانون چطور براتون دختر 9 ساله طفل معصوم به بلوغ رسیده و تراوشات ذهنتونو میکنید تو حلقومش بدون اینکه اون بچه بفهمه اصلا ماجرا چیه یجوری براش محرم نامحرم میکنید که به بلوغ جنسی زودرس میرسونیدش چیز هایی که نمیدونه و فعلا لازم نیست یاد بگیره رو یادش میدین اونجا دختر 9 ساله بالغه و عقلش مثلا کامل شده زود تر از پسره و دیگه باید نماز بخونه محرم نامحرم کنه احکام یاد بگیره ولی نوبت حجاب که میرسه به بلوغ نرسیده؟؟؟ وقتی قانون تعیین میکنین 13 سالگی میتونن به زووور شوهرش بدن اونجا بالغ و کامله ولی موقع حجاب که میشه بالغ نیست که خودش تصمیم بگیره ؟؟؟؟؟؟؟؟خندم میگیرهحرف شما کاملا درسته،هیچ بحثیم نداره
خیلی از مشکل های جامعه ما از بد توضیح دادن یه چیزی شروع شده و تو بچگی سرکوب شده که حالا اینطور شده
درسته بچه خیلی چیزهارو متوجه نمیشه
ولی خب این دلیل نمیشه من بخوام به زور یه چیزیو بهش تحمیل کنم،خیلی استثنائات داره مثلا ما به بچه اجازه نمیدیم دستشو ببره رو اتیش
ولی حجاب اصن فرق داره
حجاب رو کسی تا خودش قبول نکنه،هرچقدرم بهش گفته بشه،قبول نمیکنه
بحث اینجاست که خانواده ها باید دلایل منطقی حجاب رو حل کنن برای بچه هاشون،که وقتی بزرگ شدن، اون عقده ی بچگی رو نداشته باشن
ولی مشکل روی همین تربیتِ هست
هم از طرف خانواده و هم از طرف جامعه و رسانه!
رسانه یعنی چی؟ رسانه یعنی همین تصویری که میاد غیرمستقیم میگه زن های بی حجاب ادمای بی ارزشین!
اقا واقعا واقعا حجاب چیزه اشتباهی نیست! اشتباه به ما فهموندنش! که الان اینطور شدیم! -
mohammadhosien mazaheri خب پس چرا دارن به جای خدا قضاوت میکنن؟ بحث سر همینه که آدمایی که ادعای انسانیت میکنن چه با حجاب چه کم حجاب فقط رفتار خودشونو الگو میدونن
-
من به نکته ای هم بگم به همه عزیزان، همه با هم دوستیم ، هموطنیم و دشمن هم نیستیم... همه باید با مهربانی نظرات خودمون رو بگیم...
-
من به نکته ای هم بگم به همه عزیزان، همه با هم دوستیم ، هموطنیم و دشمن هم نیستیم... همه باید با مهربانی نظرات خودمون رو بگیم...
-
mohammadhosien mazaheri در دخترونه خاص:) گفته است:
دوست عزیز شما لازم نیست بیای این حرفارو بزنی
این حرف ها برای توجیه حجاب درست نیست
این حرفها هیچ چیزیو حل نمیکنه