دخترونه خاص:)
-
Elizabet Yazdani یه بچه 9 ساله چه صلاحی میخاد؟؟میشه بگین اون بچه 9 ساله اگه حجاب رعایت نکنه چه بلایی نازل میشه؟
Mehdi Hosseinbor مثل این کشما از دنیای امروز خیلی بی خبری دوست عزیز!
هیچ میدونی همین الان توی کشور گروه هایی داریم ک افراد عکس و مشخصات خودشونو (تو سنین خیلی پایین) میزارن به عنوان اگهی! و درخواست میدن برای داشتن یه رابطه ی پایدار! همنجسگراها لزبین ها ووو
هیچ میدونی توی دنیای امروز تو همین کشور از بچه ها چقد استفاده ی جنسی میشه؟
وقتی من با این سن بدون چادر اگ تردد کنم حس میکنم امنیت مورد خطر قرار میگیره بنظرت اون بچه ی بی دفاع زندگیش به همی
سادگیه ؟ -
هیچ میدونی همین الان توی کشور گروه هایی داریم ک افراد عکس و مشخصات خودشونو (تو سنین خیلی پایین) میزارن به عنوان اگهی! و درخواست میدن برای داشتن یه رابطه ی پایدار! همنجسگراها لزبین ها ووو
وقتی من با این سن بدون چادر اگ تردد کنم حس میکنم امنیت مورد خطر قرار میگیره بنظرت اون بچه ی بی دفاع زندگیش به همی
سادگیه ؟Elizabet Yazdani
دوست عزیز لطفا فالو کنید -
mohammadhosien mazaheri برام ثابت میکنی که حکم خداست؟
Mehdi Hosseinbor روایات در مورد سنِ تکلیف متفاوت است. این نظر بین شیعه و سنی (حتی بین خود اهل سنت) متفاوت است.در قرآن نشانه هاى بلوغ و آغاز تکلیف و مسؤولیت بیان شده و در مسأله بلوغ صراحت تام و کاملى دارد. با توجه به اختلاف روایات در مسأله تحدید زمان دقیق بلوغ و آغاز تکلیف مى بایست به قرآن و آیات محکمات آن رجوع کرد تا هر متشابه و مختلفى بر پایه آن زدوده و حقیقت آشکار گردد.
- وَابتَلُوا الیَتَامَى حَتَّى اذَا بَلَغُوا النَّکَاحَ;[ نساء، 6] یتیمان را بیازماید تا هنگامى که به حد نکاح و زناشویى رسیدند; 2) «الَّذِینَ لَمْ یَبْلُغُواْ الْحُلُم»;[ نور، 58] و آنان که به حد احتلام نرسیده اند; 3) وَ اذَا بَلَغَ الاطفَالُ مِنکُم الحُلُمَ;[ نور، 59] و هرگاه اطفال و کودکان شما به حد احتلام رسیدند.
این کامل تر هم هست که کوتاهش کردم..
- وَابتَلُوا الیَتَامَى حَتَّى اذَا بَلَغُوا النَّکَاحَ;[ نساء، 6] یتیمان را بیازماید تا هنگامى که به حد نکاح و زناشویى رسیدند; 2) «الَّذِینَ لَمْ یَبْلُغُواْ الْحُلُم»;[ نور، 58] و آنان که به حد احتلام نرسیده اند; 3) وَ اذَا بَلَغَ الاطفَالُ مِنکُم الحُلُمَ;[ نور، 59] و هرگاه اطفال و کودکان شما به حد احتلام رسیدند.
-
Elizabet Yazdani یه بچه 9 ساله چه صلاحی میخاد؟؟میشه بگین اون بچه 9 ساله اگه حجاب رعایت نکنه چه بلایی نازل میشه؟
Mehdi Hosseinbor در دخترونه خاص:) گفته است:
کسی نگفته بلایی نازل میشه
هرکی گفته بیخود گفته
واسه خودش گفته
دختر ۹ ساله هم حجابشو رعایت نکنه به کسی برنمیخوره
ولی این مسائل چیزی نیست که بخوایم اینطور و به صورت مقطعی بهش نگاه کنیم
به همین سادگی نیست
جای بحث خیلی داره که الان وقتش نیست -
mohammadhosien mazaheri در دخترونه خاص:) گفته است:
Mehdi Hosseinbor حکم خداست و بنده خدا هم باید بگه چشم...خدا بهتر از ما صلاح کارمارو میدانه...هیچ کار خدا بی حکمت نیست.
دوست عزیز شما لازم نیست بیای این حرفارو بزنی
این حرف ها برای توجیه حجاب درست نیست
این حرفها هیچ چیزیو حل نمیکنهAli Aghaiee اگر درست خونده باشین من درمورد حجاب نگفتم
-
sarnisa6 در دخترونه خاص:) گفته است:
Zeinab Siri وقتی دارید حرف از قانون و کمربند ایمنی و این داستان ها میزنید متوجه باشید تو این فضا سن قانونی یعنی 18 سالگی...
خارج از فضای قانون چطور براتون دختر 9 ساله طفل معصوم به بلوغ رسیده و تراوشات ذهنتونو میکنید تو حلقومش بدون اینکه اون بچه بفهمه اصلا ماجرا چیه یجوری براش محرم نامحرم میکنید که به بلوغ جنسی زودرس میرسونیدش چیز هایی که نمیدونه و فعلا لازم نیست یاد بگیره رو یادش میدین اونجا دختر 9 ساله بالغه و عقلش مثلا کامل شده زود تر از پسره و دیگه باید نماز بخونه محرم نامحرم کنه احکام یاد بگیره ولی نوبت حجاب که میرسه به بلوغ نرسیده؟؟؟ وقتی قانون تعیین میکنین 13 سالگی میتونن به زووور شوهرش بدن اونجا بالغ و کامله ولی موقع حجاب که میشه بالغ نیست که خودش تصمیم بگیره ؟؟؟؟؟؟؟؟خندم میگیرهحرف شما کاملا درسته،هیچ بحثیم نداره
خیلی از مشکل های جامعه ما از بد توضیح دادن یه چیزی شروع شده و تو بچگی سرکوب شده که حالا اینطور شده
درسته بچه خیلی چیزهارو متوجه نمیشه
ولی خب این دلیل نمیشه من بخوام به زور یه چیزیو بهش تحمیل کنم،خیلی استثنائات داره مثلا ما به بچه اجازه نمیدیم دستشو ببره رو اتیش
ولی حجاب اصن فرق داره
حجاب رو کسی تا خودش قبول نکنه،هرچقدرم بهش گفته بشه،قبول نمیکنه
بحث اینجاست که خانواده ها باید دلایل منطقی حجاب رو حل کنن برای بچه هاشون،که وقتی بزرگ شدن، اون عقده ی بچگی رو نداشته باشن
ولی مشکل روی همین تربیتِ هست
هم از طرف خانواده و هم از طرف جامعه و رسانه!
رسانه یعنی چی؟ رسانه یعنی همین تصویری که میاد غیرمستقیم میگه زن های بی حجاب ادمای بی ارزشین!
اقا واقعا واقعا حجاب چیزه اشتباهی نیست! اشتباه به ما فهموندنش! که الان اینطور شدیم!Ali Aghaiee در دخترونه خاص:) گفته است:
Zeinab Siri وقتی دارید حرف از قانون و کمربند ایمنی و این داستان ها میزنید متوجه باشید تو این فضا سن قانونی یعنی 18 سالگی...
خارج از فضای قانون چطور براتون دختر 9 ساله طفل معصوم به بلوغ رسیده و تراوشات ذهنتونو میکنید تو حلقومش بدون اینکه اون بچه بفهمه اصلا ماجرا چیه یجوری براش محرم نامحرم میکنید که به بلوغ جنسی زودرس میرسونیدش چیز هایی که نمیدونه و فعلا لازم نیست یاد بگیره رو یادش میدین اونجا دختر 9 ساله بالغه و عقلش مثلا کامل شده زود تر از پسره و دیگه باید نماز بخونه محرم نامحرم کنه احکام یاد بگیره ولی نوبت حجاب که میرسه به بلوغ نرسیده؟؟؟ وقتی قانون تعیین میکنین 13 سالگی میتونن به زووور شوهرش بدن اونجا بالغ و کامله ولی موقع حجاب که میشه بالغ نیست که خودش تصمیم بگیره ؟؟؟؟؟؟؟؟خندم میگیرهحرف شما کاملا درسته،هیچ بحثیم نداره
خیلی از مشکل های جامعه ما از بد توضیح دادن یه چیزی شروع شده و تو بچگی سرکوب شده که حالا اینطور شده
ولی خب این دلیل نمیشه من بخوام به زور یه چیزیو بهش تحمیل کنم،خیلی استثنائات داره مثلا ما به بچه اجازه نمیدیم دستشو ببره رو اتیش
ولی حجاب اصن فرق داره
بحث اینجاست که خانواده ها باید دلایل منطقی حجاب رو حل کنن برای بچه هاشون،که وقتی بزرگ شدن، اون عقده ی بچگی رو نداشته باشن
رسانه یعنی چی؟ رسانه یعنی همین تصویری که میاد غیرمستقیم میگه زن های بی حجاب ادمای بی ارزشین!
اقا واقعا واقعا حجاب چیزه اشتباهی نیست! اشتباه به ما فهموندنش! که الان اینطور شدیم!من عقده ای درمورد حجاب ندارم و از یجایی به بعد تغییرش دادم و خودم انتخابش کردم بحث اینه شاید کسی نخواد حجابو شما نمیتونید به انسان بالغ بزور تحمیلش کنید اگر خوبه اگر بده
-
Ali Aghaiee اگر درست خونده باشین من درمورد حجاب نگفتم
mohammadhosien mazaheri
مثل اینکه شما متوجه نیستید
شما نمیتونی جوون امروزی رو با قران، قانع کنی!
اون ازت دلیل میخواد ازت قران نمیخواد
ایات قران رو برای کسی بیاری، در وهله اول اون دیگه
باهات بحث نمیکنه در وهله دوم هم هیچ تاثیری روی عقیده اش نداره!
شما اومدی امر به معروف کنی،نیومدی صرفا جلو حرف زدن اون شخص رو بگیری!
امر به معروف یعنی بتونی عقیدشو به سمت درست سوق بدی، اینکار هم فقط با دلیل عقلی اوردن درست میشه و نه هیچ چیزه دیگه ایی -
mohammadhosien mazaheri خب پس چرا دارن به جای خدا قضاوت میکنن؟ بحث سر همینه که آدمایی که ادعای انسانیت میکنن چه با حجاب چه کم حجاب فقط رفتار خودشونو الگو میدونن
@narjes-hashemi بحث حجاب پیچدست و حالا کسی با توجه به اعتقادات خودش بهش دست پیدا کرده، و انسان هایی هم با تحقیق فراوان..نه ما خدا نیستیم که بگیم اون بد حجاب دیگه خدایی نکرده کافره نه...همونطور که رهبر میفرمایند: نقص ایشون ظاهریست... اما من شاید یه نقص بدتری داشته باشم که فقط خدا میدونه...
الگو ما باید قران باشه ، روایات مذهبی ، سخنان امامان و ائمه اطهار... -
sarnisa6 هیچ زوری درکار نیست اگرم از کسی چیزی خواسته میشه قطعا بدون فکر و هدف نبوده و برای خودش بهتره، و قطعا یه بچه ی 9ساله نمیتونه صلاح خودشو بفهمه
Elizabet Yazdani مشکل اینه ما فکرررر میکنیم ما صلاح بقیه رو میفهمیم
بحث حجاب اجباریه برای انسان های بالغ نه بچه 9 ساله
ضمن اینکه اشنا کردن بچه 9 ساله با مسائل محرم نا محرم و موشکافی این داستان ها و مرز سازی ها قطعا به صلاح اون بچه نیست -
sarnisa6
من با همه ی اینا موافقم،چون خودمم هم همینطوری بودم،بزور روزه نگرفتم،بزور نماز نخوندم و....Zeinab Siri زور فقط چوب و چماق نیست زور یعنی افکار خودمونو تحمیل کنیم
-
سادگیه ؟Elizabet Yazdani من حجابمو درست کنم ولی عقایدمو بزارم زمین این اتفاقایی که شما گفتید نمیوفته؟زندگی به همین سادگیه؟
حرف شما رو برای کسایی تضمین میکنن که نه ظاهر درستی دارن نه باطن درست
کودوم آدمی که باطنش درست باشه میاد همچین کارایی می کنه؟ که اون آدم بخواد ارزش ها و عقاید خودشو به خاطر کثیف بودن ذات بقیه بزاره کنار شما حاضری همچین کاری کنی -
Ali Aghaiee در دخترونه خاص:) گفته است:
ولی حجاب اصن فرق داره
اقا واقعا واقعا حجاب چیزه اشتباهی نیست! اشتباه به ما فهموندنش! که الان اینطور شدیم!من عقده ای درمورد حجاب ندارم و از یجایی به بعد تغییرش دادم و خودم انتخابش کردم بحث اینه شاید کسی نخواد حجابو شما نمیتونید به انسان بالغ بزور تحمیلش کنید اگر خوبه اگر بده
sarnisa6 حرف حق
-
mohammadhosien mazaheri
مثل اینکه شما متوجه نیستید
شما نمیتونی جوون امروزی رو با قران، قانع کنی!
اون ازت دلیل میخواد ازت قران نمیخواد
ایات قران رو برای کسی بیاری، در وهله اول اون دیگه
باهات بحث نمیکنه در وهله دوم هم هیچ تاثیری روی عقیده اش نداره!
شما اومدی امر به معروف کنی،نیومدی صرفا جلو حرف زدن اون شخص رو بگیری!
امر به معروف یعنی بتونی عقیدشو به سمت درست سوق بدی، اینکار هم فقط با دلیل عقلی اوردن درست میشه و نه هیچ چیزه دیگه اییAli Aghaiee من بحثم سر امر به معروف نبود...اینکه بخوامم حرفی بزنم از قران میزنم، نمیتونم از خودم حرف دربیارم...من هر اعتقادی دارم از قرانه و حرف خدا...امر به معروفم باید براساس قرآن باشه
-
Ali Aghaiee در دخترونه خاص:) گفته است:
ولی حجاب اصن فرق داره
sarnisa6 حرف حق
-
@narjes-hashemi بحث حجاب پیچدست و حالا کسی با توجه به اعتقادات خودش بهش دست پیدا کرده، و انسان هایی هم با تحقیق فراوان..نه ما خدا نیستیم که بگیم اون بد حجاب دیگه خدایی نکرده کافره نه...همونطور که رهبر میفرمایند: نقص ایشون ظاهریست... اما من شاید یه نقص بدتری داشته باشم که فقط خدا میدونه...
الگو ما باید قران باشه ، روایات مذهبی ، سخنان امامان و ائمه اطهار...mohammadhosien mazaheri بله کاملا درسته الان حرف خودماروزدی دقیقا موضوع از همین قراره که شمایی که ادعای با خدا بودنت میشه خودتونو درست کنید افکارتو درست کنید اون بد حجابه شما آدم باش درسته روایات اسلام و قرآن که ارزش خودشو داره و درباره ی چیزای دیگه هم گفتن
-
Mehdi Hosseinbor روایات در مورد سنِ تکلیف متفاوت است. این نظر بین شیعه و سنی (حتی بین خود اهل سنت) متفاوت است.در قرآن نشانه هاى بلوغ و آغاز تکلیف و مسؤولیت بیان شده و در مسأله بلوغ صراحت تام و کاملى دارد. با توجه به اختلاف روایات در مسأله تحدید زمان دقیق بلوغ و آغاز تکلیف مى بایست به قرآن و آیات محکمات آن رجوع کرد تا هر متشابه و مختلفى بر پایه آن زدوده و حقیقت آشکار گردد.
این کامل تر هم هست که کوتاهش کردم..
mohammadhosien mazaheri داداش یه آیه بیار از قرآن که گفته شده باشه حجاب واجبه
-
@دانش-آموزان-آلاء
نظر شما چیه؟
لطف نظراتتون رو بگیدZeinab Siri اگه واقعا نظر مون رو میخوای بشنوی من میگم کمربند ایمنی بستن یا نبستنش اختیاری نیس چون جون یک نفر و چند نفر دیگر و به خطر میندازی ولی با حجاب بعضی ها میخوان خدا ازشون راضی باشه خب بعضی ها هم این عقیده رو ندارن بخاطر این میگن اختیاری کنید
-
mohammadhosien mazaheri بله کاملا درسته الان حرف خودماروزدی دقیقا موضوع از همین قراره که شمایی که ادعای با خدا بودنت میشه خودتونو درست کنید افکارتو درست کنید اون بد حجابه شما آدم باش درسته روایات اسلام و قرآن که ارزش خودشو داره و درباره ی چیزای دیگه هم گفتن
@narjes-hashemi بله کاملا درست آدم اول باید خودش درست باشه بعدش دیگران رو دعوت کنه به اون امر...بله دینداری فقط حجاب نیست، نماز هست روزه هست تقوا هست و ...
-
Elizabet Yazdani مشکل اینه ما فکرررر میکنیم ما صلاح بقیه رو میفهمیم
بحث حجاب اجباریه برای انسان های بالغ نه بچه 9 ساله
ضمن اینکه اشنا کردن بچه 9 ساله با مسائل محرم نا محرم و موشکافی این داستان ها و مرز سازی ها قطعا به صلاح اون بچه نیستsarnisa6 منم موافق اشنا کردن بچه با مساعلی ک مناسب سنش نیست، نیستم
احتمالا منظورتون از "حجاب زوری" این حجاب خیلی خیلی تروتمیز و بی نقصی هست ک الان تو کشور رواج داره ، بله؟
اخه کی شمارو مجبور به حجاب کرد؟ خود خداهم در کتابش گفته: لا اکراه فی الدین ، هیچ زوری در ایمان اوردن نیست ، چ برسه به حجاب ، اما روزی میرسه ک یه فرد بدحجاب با خودش بگه چرا خودم حرمت خودمو نگه نداشتم تا باعث نشم کسی همینجوری سرسری با دیدن من صفاکنه و لذتشو ببره -
Ali Aghaiee من بحثم سر امر به معروف نبود...اینکه بخوامم حرفی بزنم از قران میزنم، نمیتونم از خودم حرف دربیارم...من هر اعتقادی دارم از قرانه و حرف خدا...امر به معروفم باید براساس قرآن باشه
mohammadhosien mazaheri
هرکسی حجابو تبلیغ میکنه داره از قران تبلیغش میکنه
فقط شما اینطور نیستید
من میگم اینطور نگید، کسی اینجا قرار نیست گوشش بدهکاره قران باشه! همه که تو خانواده ی مذهبی بزرگ نشدن!
شما وقتی اسم قرانو میاری، اون بدتر قبح قران هم براش ممکنه شکسته بشه!