مشورت تحصیلی
-
Vezra سلام.ببینید مهم ترین درس شما ریاضی هستش .پس با یه مدیریت درست و مناسب یه بخشی از هر روزتون رو بهش اختصاص بدید.راجع به حل تضمینی.فقط خودتونید که میتونید به خودتون تضمین بدید.قاعدتا تا الان خیلی از مسایل رو یه باری خوندید.ببینید با کدوم مباحث بهتر کنار میاید.
برای کامپیوتر شریف هم منطقه 1 تا حدود 90 .منطقه 2 تا حدود 40 و منطقه 3 تک رقمی
با این حال شما به این لینک برید و کارنامه هارو بر اساس رتبه ببینید.اینطور واقعی تر از حرف منه.
http://www.kanoon.ir/Public/SuperiorsRankBased?type=3mehdi_zangane تشکر خیلی ممنون
-
Vezra سلام.ببینید مهم ترین درس شما ریاضی هستش .پس با یه مدیریت درست و مناسب یه بخشی از هر روزتون رو بهش اختصاص بدید.راجع به حل تضمینی.فقط خودتونید که میتونید به خودتون تضمین بدید.قاعدتا تا الان خیلی از مسایل رو یه باری خوندید.ببینید با کدوم مباحث بهتر کنار میاید.
با این حال شما به این لینک برید و کارنامه هارو بر اساس رتبه ببینید.اینطور واقعی تر از حرف منه.
http://www.kanoon.ir/Public/SuperiorsRankBased?type=3mehdi_zangane در مشورت تحصیلی گفته است:
http://www.kanoon.ir/Public/SuperiorsRankBased?type=3من اخر از این منطقه ها سر در نیاوردم :|
چرا تو منطقه 2 باید رتبت بهتر باشه تا منطقه 1 ؟؟؟؟ -
mehdi_zangane در مشورت تحصیلی گفته است:
http://www.kanoon.ir/Public/SuperiorsRankBased?type=3من اخر از این منطقه ها سر در نیاوردم :|
چرا تو منطقه 2 باید رتبت بهتر باشه تا منطقه 1 ؟؟؟؟@دکتر-عاطی ببین بچه های منطقه 1 بخاطر امکاناتی که دارن به طور معمول رتبه کشوری خیلی خوبی دارن.مثلا 90 منطقه 1 ریاضی پارسال رتبه اش 130 کشوره.و رتبه 40 منطقه 2 ،150 کشور!
و 7 منطقه 3 ،170 کشور!
پس میان سهمیه بندی میکنن.مثلا 40 درصد با رتبه کشوری ورودی میگیرن.20 درصد سهمیه شاهد واینا.و 40 درصد باقیمونده 20 درصدشو میدن به منطقه 2 ای ها و 20 درصد منطقه 3 ای ها.
مثال کاملا فرضیه ها : )) -
محبوبه بله حتما شدنیه ولی بسیار بسیار وابسته به سطح تلاشتون.نظرای همینجا هم از اول برید بخونید.سوالی پیش اومد بپرسید.موفق باشید.
mehdi_zangane
ممنونم ازتون.....باشه چشم..بازم مرررسی -
محمد phd .سلام .خب یه زمان دیگه هم تعیین کنید که تست همون مباحث رو بزنید.بعد یه مدت که دستتون اومد برای خوندن و تست زدن کامل چقدر زمان نیازه .هدف گذاری بهتری انجام بدید.این کارتون یعنی هدف گذاری خیلی خوبه .ادامه بدید قطعا موفق میشید
mehdi_zangane ممنونم از شما.
-
سلام نظرتون چیه روزای باقی مونده تا عید رو فقط فیلم ببینم اخه تو بعضی از درسا واقعا خیلی عقبم ؟ اصلا روزی چندتا فیلم میشه نگاه کرد؟
-
slm dostan,kasi khabar dare in hamayeshi ke vase arabi gozashtan che tarikhi hastesh???
-
سلام نظرتون چیه روزای باقی مونده تا عید رو فقط فیلم ببینم اخه تو بعضی از درسا واقعا خیلی عقبم ؟ اصلا روزی چندتا فیلم میشه نگاه کرد؟
محمد phd سلام ، اون مباحثی رو که خوندید تسلط 100 درصد دارید؟(منظوراینه که چیزایی که خوندید رو هم باید یه مروری کنید تا هم فراموشتون نشه و هم مسلط تر بشید)
به هر حال الان فرصتی برای جبران قسمتای کمتر کار شده است.قبلا هم اینجا گفته بودم .نیاز نیس تک تک مباحثو فیلم ببینید.خودتون بخونید.جاهایی که متوجه نشدید رو فیلم ببینید. -
سلام من رشتم تجربیه به نظرتون هندسه رو بخونم یا نه اگه بخونم کدوم فصلا و چه جوری ؟؟
-
-
حذف هندسه پایه کاردرستیه؟
طبق این عکس؟؟؟ و اینکه من تاحالا هندسه پایه رو نخوندم ؟؟؟؟(وقتی سوالای هندسه تحلیلی رومیبینم با تست زیاد میشه زد خدایی وسوالاش انگار مشخصه امسال چیه انگار هرسال تکرار میشه اما هندسه پایه نه همیشه سوالا نو هست!!)
Vezra
تو ریاضی اشتباه محض
دارم 100 در 100 بهت میگم
اگه کنکورای پارسال و سالای قبل کار کنی من بهت قول میدم 4 تا سوال راحت میزنی
چون تکراری میاد
من قبلن رشتم ریاضی بود
دبیر کنکوریمون میگف
تحلیلی و هندسه پایه برا بچه های ریاضی فقط عدد سوال عوض میشه
یکمم دیف بخون اگه 50 بزنی زیر 1000 میشی
اطلاعات من بر اساس کنکور 94 -
حذف هندسه پایه کاردرستیه؟
طبق این عکس؟؟؟ و اینکه من تاحالا هندسه پایه رو نخوندم ؟؟؟؟(وقتی سوالای هندسه تحلیلی رومیبینم با تست زیاد میشه زد خدایی وسوالاش انگار مشخصه امسال چیه انگار هرسال تکرار میشه اما هندسه پایه نه همیشه سوالا نو هست!!)
-
Vezra
چقد نظراتش با معلم ما فرق داشت
من هنوز جزوه هام دارم
شبیه بود هنوزم میگم 4 تا سوال راحت میشه زد -
Vezra در مشورت تحصیلی گفته است:
@دکتر-عاطی سوالا رو که میبینم واقعا نو هست اخه ....ولی تحلیلی اینطورنیس یا گسسته ....
گسسته سختش فقط نظریه اس
اونم که 80 درصد نمی خونن
من اون موقع نخوندم -
Vezra
تو ریاضی اشتباه محض
دارم 100 در 100 بهت میگم
اگه کنکورای پارسال و سالای قبل کار کنی من بهت قول میدم 4 تا سوال راحت میزنی
چون تکراری میاد
من قبلن رشتم ریاضی بود
دبیر کنکوریمون میگف
تحلیلی و هندسه پایه برا بچه های ریاضی فقط عدد سوال عوض میشه
یکمم دیف بخون اگه 50 بزنی زیر 1000 میشی
اطلاعات من بر اساس کنکور 94ببینید حذف یه مبحث اگر شما باهاش مشکلی ندارید کاملا اشتباه هستش .یعنی اینکه با تفکر این برید جلو که این مبحث حتما سخت میاد یا این مبحث تستاش معلوم نیست چی میاد پس باید حذف بشه غلطه این نتیجه گیری.مثلا سال 91 همون سالی که من کنکور دادم سوالای هندسه خیلی روال بود ولی سال بعدش سخت بود .پس ریسک نکنید که یه شاخه بسیار بسیار مهم که 14 درصد کنکورتون رو میسازه رو کنار بذارید به این خیال که همش سخته.
چه برای بچه های ریاضی چه تجربی هندسه نیاز به تمرین داره.همون تستای کنکور سال های اخیرم بزنید که فکر کنم سر جمع مثلا 200 تا تست داشته باشه.روزی 5 تا تست هندسه بزنید. فقط 5 تا .
تا کنکور تقریبا هر تستو دوبار زدید.این تداوم روی زدن سوالای هندسه و پیوستگی توی هندسه خوندن واقعا تاثیر خیلی زیادی روی نتیجه اتون خواهد داشت... -
mehdi_zangane
لطفا میشه در مورد نوروز و چه جوری خوندن بگین من حسابی گیج شدم یکی میگه فقط پایه تا 7 فروردین یکی میگه هم پایه هم پیش یکی میگه فقط پیش(یکی هم میگه هیچ کدوم) بعدش استراتژی خوندنو کلا اگه بگین ممنون میشم (باید کتابای خاصی تهیه کرد یا ن!!!)
-
سلام اقای زنگنه لطف میکنید روش خوندن ادبیاتو توضیح بدید درس ب درس بخونیمش یا موضوعی؟؟؟! من ک خودم موضوعی میخونمش یکی میگه روشت اشتباس شما چی پیشنهاد میکنید؟
و کدوم شعرای ادبیات قرابت معنایی دارن !!
نظرتون راجب ب کتاب سبطی چی هستش ممنون... -
سلام اقای زنگنه خوبید؟؟ منم در مورد روش خوندن قرابت هامون سبطی که با توجه به مدت کم نمیتونم همشو بخونم کدوم قسمت هارو بخونم؟؟
-
slm mnm to qerabat moshkel darm,mishe komak konid