مطالعات پزشکی
-
خب بنظرم برید درسای ترمای بالاتر ببینید اول از روی منابع بخونید ولی اگه خیلی تو زیست قوی و خفن نیستین نه زیست مدرسه ها منظورم زیست تخصصیه شروع کنید مطالب مرتبط رو از رو کتابای زیست عمومی مثل کمپبل و بعدش از رو تخصصی هاش بخونید البته به اینم دقت کنید که استادهاتون چه منابعی رو برای این مباحث پیشنهاد میدن و این مطالعه ها رو بزارید تو اولویت دوم بعد از درسای خود دانشگاه و بعد دیگه برای اینکه در جریان علم روز قرار بگیریم مقاله بخونید
Bio مسیر کلی را به خوبی ترسیم کردید خیلی راهگشا بود، تشکر فراوان از شما🌸🌸🌸
z Gheibi در مطالعات پزشکی گفته است:
خب بنظرم برید درسای ترمای بالاتر ببینید اول از روی منابع بخونید ولی اگه خیلی تو زیست قوی و خفن نیستین نه زیست مدرسه ها منظورم زیست تخصصیه شروع کنید مطالب مرتبط رو از رو کتابای زیست عمومی مثل کمپبل و بعدش از رو تخصصی هاش بخونید البته به اینم دقت کنید که استادهاتون چه منابعی رو برای این مباحث پیشنهاد میدن و این مطالعه ها رو بزارید تو اولویت دوم بعد از درسای خود دانشگاه و بعد دیگه برای اینکه در جریان علم روز قرار بگیریم مقاله بخونید
Bio مسیر کلی را به خوبی ترسیم کردید خیلی راهگشا بود، تشکر فراوان از شما🌸🌸🌸
خواهش میکنم لطف دارید
-
Abdomen.pdf
جزوه آناتومی شکم -
Bio مشکل همین است که نمی دونم منابع هر درسی چه کتابیه
توی زیست تخصصی صفرم، گایتون برای شروع مناسبه؟ -
https://uupload.ir/filelink/hamKrL6Xk40E/dzdt_bypass.pdf
جزوه عمل بای پاس
-
z Gheibi سلام
دوران علوم پایه، آن ترم های نخستین
http://amirmghorbani.com/علوم-پایه/
کتاب هم برای دوران علوم پایه معرفی کرده، حتما بخونید -
SJY سلام
یک هفته است مدام قسمتهایی از این مقاله ای که معرفی کردید را میخونم
خیییییییلی عالی بود 👌👌👌
تشکر فراوان از لطف شما 🌸ممنونم از همه عزیزان که مطالب مفید رو با من هم به اشتراک میگذارید
-
z Gheibi خواهش میکنم 🌺
گفتم تا دیر نشده و اول راهین شاید مفید باشه.
امیر محمد مقاله های دیگه ای هم داره، که خیلی خوبن اگه وقت کردین پیشنهاد میکنم حتما اون نوشته هایی که درمورد پزشکی و دانشگاه ایناست رو بخونیدSJY در مطالعات پزشکی گفته است:
z Gheibi خواهش میکنم 🌺
گفتم تا دیر نشده و اول راهین شاید مفید باشه.
امیر محمد مقاله های دیگه ای هم داره، که خیلی خوبن اگه وقت کردین پیشنهاد میکنم حتما اون نوشته هایی که درمورد پزشکی و دانشگاه ایناست رو بخونیدبازهم سپاس 🙏
امیرمحمد یوسفوند میشه لینک تاپیک مقاله هاتونو بدید 🙏🙏