●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است●
-
سلام من والا هنوز نمیدونم قراره چیکار کنم. تا تقریبا یک هفته آینده باید یا کلاس ثبت نام کنم یا راه ابریشم بخرم و درست و حسابی بشینم پای درس. فعلا تو مرحله تحقیقم و بسیااار سردرگم. شما پیشنهادی ندارین؟
-
romisa در ●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است● گفته است:
SJY سلامبله حتما ولی سوالتون رو متوجه نشدم
ممنون
اینکه اگه ما از تابستون با راه ابریشم بریم جلو تا آخر تابستون تقریبا بیشتر دهم با بیشتر نیمسال اول دوازدهم رو خوندیم، اونوقت با شروع شدن مدرسه ها از برنامه آزمونمون جلو تریم،
این اشکال نداره که از برنامه آزمون جلوتر باشیم و قرار باشه مباحث جدیدی بخونیم که هنوز برنامه آزمون بهش نرسیده،
ولی حتما برای آزمون که مطالبش رو قبلا (مثلا تابستون) خوندیم مرور داشته باشیم؟ !SJY در ●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است● گفته است:
ممنون
اینکه اگه ما از تابستون با راه ابریشم بریم جلو تا آخر تابستون تقریبا بیشتر دهم با بیشتر نیمسال اول دوازدهم رو خوندیم، اونوقت با شروع شدن مدرسه ها از برنامه آزمونمون جلو تریم،
این اشکال نداره که از برنامه آزمون جلوتر باشیم و قرار باشه مباحث جدیدی بخونیم که هنوز برنامه آزمون بهش نرسیده،
ولی حتما برای آزمون که مطالبش رو قبلا (مثلا تابستون) خوندیم مرور داشته باشیم؟ ! -
ممنون
ولی حتما برای آزمون که مطالبش رو قبلا (مثلا تابستون) خوندیم مرور داشته باشیم؟ ! -
Amir 6 سلام به دوستان یازدهمی گل منم موافقم
فقط یه سوال خب ما الان در دوران مدرسه تکالیفی برای دروس غیر کنکوری داریم باید در ساعت مطالعه حساب کنیم یا نه؟
ممنون@sania-andiravan بکن ولی کنارش ذکر کن مثلا این 1 ساعتی که خوندم برای درس سلامت و بهداشت است
وگرنه خب تو داری مطالعه میکنی
مثلا 9 ساعت اون روز مطالعه داشتی
ولی تو بنویسی که 8 ساعت مطالعه داشتم یه مقداری بار منفی داره
شخصا تو یادداشت هایی که داری در هفته مشخص کن که برای هر درس چند ساعت مطالعه و چند تا تست زدی
همین -
SJY فکر نکنم ایرادی داشته باشه
حتما قبل آزمون یک یا دو روز برای مرور بذارید
چون اگه مرور نداشته باشید آزمون رو بد میدید و درک درستی از سطح تون پیدا نمی کنید
مرور قبل آزمون خیلی مهمه -
z Gheibi
سلام خسته نباشید
راجب برنامه برای تابستون کنکوری های۱۴۰۱یه توضیحاتی میدین چون قرار شد هرکی بیاد برنامه تابستونش رو بگه که عیب و مشکلات برنامش اصلاح بشه.Amir 6 سلام
اول از همه جدی شروع کنید واقعا شما دیگه کنکوری هستید هیچ زمانی رو از دست ندید
برای تابستان برنامه داشته باشید و قوی انجامش بدین
امروز و فردا کردن توی تابستون باعث ادامه ضعیف میشه از همین الان جدی شروع کنیداز کم شروع کنید و با شیب ملایم بیشتر کنید
خودتونو خسته نکنید اما این مجوز از دست دادن فرصت ها نیستتست زدن زیاد از الان تو برنامه تون باشه
برنامه تابستان و ادامه اون مکمل هم باشند
واینکه اگر از الان خوب شروع کنید بدون شک عالی قبول میشین
هیچ وقت نذارید نا امید بشید چون واقعا میتونید -
Amir 6 سلام
اول از همه جدی شروع کنید واقعا شما دیگه کنکوری هستید هیچ زمانی رو از دست ندید
برای تابستان برنامه داشته باشید و قوی انجامش بدین
امروز و فردا کردن توی تابستون باعث ادامه ضعیف میشه از همین الان جدی شروع کنیداز کم شروع کنید و با شیب ملایم بیشتر کنید
خودتونو خسته نکنید اما این مجوز از دست دادن فرصت ها نیستتست زدن زیاد از الان تو برنامه تون باشه
برنامه تابستان و ادامه اون مکمل هم باشند
واینکه اگر از الان خوب شروع کنید بدون شک عالی قبول میشین
هیچ وقت نذارید نا امید بشید چون واقعا میتونیدz Gheibi
سلام ممنون ازتون
یه مسئله ای که هست دقیقا همینه
میگیم قبول میشیم؟
یعنی میشه؟
آقا موقاری تو یکی از کلیپ های آخر صفرتاصد بود میگفت آقا چرا نمیشه؟
بخواه بخون به خداتوکل کن
هیچوقت این حرفشون یادم نمیره
واقعا اگ از اول تیر استارت بزنیم به امیدخدا موفق میشیم
یه سری ها هم دنبال انگیزه هستن خودمم تا چند ماه پیش دقیقا مثل اینا بودم
ولی خب انگیزه با تلاش،موفقیت تو برنامه ها و درصدای خوب تو آزمون ها به دست میاد
بچه ها الان کنکوری های۱۴۰۰رو بشینین باهاشون صحبت کنین بلکه قدر این تابستون طلایی رو بیشتر بدونیم
به امید موفقیت -
z Gheibi
سلام ممنون ازتون
یه مسئله ای که هست دقیقا همینه
میگیم قبول میشیم؟
یعنی میشه؟
آقا موقاری تو یکی از کلیپ های آخر صفرتاصد بود میگفت آقا چرا نمیشه؟
بخواه بخون به خداتوکل کن
هیچوقت این حرفشون یادم نمیره
واقعا اگ از اول تیر استارت بزنیم به امیدخدا موفق میشیم
یه سری ها هم دنبال انگیزه هستن خودمم تا چند ماه پیش دقیقا مثل اینا بودم
ولی خب انگیزه با تلاش،موفقیت تو برنامه ها و درصدای خوب تو آزمون ها به دست میاد
بچه ها الان کنکوری های۱۴۰۰رو بشینین باهاشون صحبت کنین بلکه قدر این تابستون طلایی رو بیشتر بدونیم
به امید موفقیتAmir 6
حالا آقا امیر من قدر تابستونو دانستم خیلی هم خوب ازش استفاده کردم
منتهی قدر سال دوازدهمو ندونستم
ولی بلاخره تابستون خیلی مهمه اگه ازش استفاده نکنین واقعا به برنامه دوازدهمتون نمیرسین
درس ها خیلی فشرده میشن و اصلا وقت ندارین که دوباره یک مبحثو از صفر بخونین -
ممنون
SJY سلام این مطلبی که گفتین کاملا درسته و مشکلی توش نیست و اینکه جلوترین خودش مزیته و اینکه مرور می کنید بازم خیلی به نفعتونه
-
بنظرم این تابستون وقت خیلی خوبیه برا شروع کنکور 1401 تخصصی رویه زیست فوکوس کنید
-
سلام دوستان یازدهمی و کنکوری های1401 خسته نباشید.دوستان ما قراره به امید خدا تو این تاپیک همه مطالب و نکاتی که یک کنکوری1401نیاز داره رو در اختیارتون بزاریم.در کنار اون دوست داریم گزارش ساعت مطالعه هم داشته باشیم.اگه مشکلی ندارین و من رو همراهی میکنین و قول میدین که هرشب ساعت مطالعتون رو اعلام کنین اول اعلام حضور کنید و بعد انشاالله از فردا همه کسایی که اعلام حضور کردن موظف اند بیان گزارش کار بدن و نکات مشاوره یا مربوط به هردرس رو که دوست داشتن تو این تاپیک قرار بدن.منتظر اعلام حضورتون هستم دوستان یازدهمی.
@یازدهم @تجربیاAmir 6 حاضرم اقا بریم که بترکونیم
-
سلام من کمک میخوام، میخوام یکی بهم بگه چطوری برنامه ریزی کنم.ممنون
-
سلام دوستان یازدهمی و کنکوری های1401 خسته نباشید.دوستان ما قراره به امید خدا تو این تاپیک همه مطالب و نکاتی که یک کنکوری1401نیاز داره رو در اختیارتون بزاریم.در کنار اون دوست داریم گزارش ساعت مطالعه هم داشته باشیم.اگه مشکلی ندارین و من رو همراهی میکنین و قول میدین که هرشب ساعت مطالعتون رو اعلام کنین اول اعلام حضور کنید و بعد انشاالله از فردا همه کسایی که اعلام حضور کردن موظف اند بیان گزارش کار بدن و نکات مشاوره یا مربوط به هردرس رو که دوست داشتن تو این تاپیک قرار بدن.منتظر اعلام حضورتون هستم دوستان یازدهمی.
@یازدهم @تجربیاAmir 6 منم هستم الان ۲ تیر هستشو من مهر میرم پایه ۱۲
و پاکه پاکم لطفا اگه میشه بیگن چطوری چه زمانی درس بخونیمواینکه چجوری یه برنامه ریزی خوب داشته باشیم ممنون من به کمک شما نیاز دارم
-
Amir 6 منم هستم الان ۲ تیر هستشو من مهر میرم پایه ۱۲
و پاکه پاکم لطفا اگه میشه بیگن چطوری چه زمانی درس بخونیمواینکه چجوری یه برنامه ریزی خوب داشته باشیم ممنون من به کمک شما نیاز دارم
-
Aida taji سلام روزتون بخیر
من نمیدونم چرا آلا نمیزاره پیام بدم، اگر براتون ممکن بود، میتونین بهم پیام بدین راهنمایی تون کنم
-
Aida taji سلام روزتون بخیر
من نمیدونم چرا آلا نمیزاره پیام بدم، اگر براتون ممکن بود، میتونین بهم پیام بدین راهنمایی تون کنم
Mr. Azmoodeh به منم اجازه پیام نمیده
آلا کلا بامن لجه