●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است●
-
mohammad kebryia
هممون تو همین حدیم
ببینین یه نفر مسلط اگه نیست همه با هم برگزار کنیم مسائل شیمی رو هرکی چندتا تست میاره
یه هفته برگزار میکنیم مفید بود ادامه میدیم نبود کنسل میشهAmir 6 atena abolhasani بعدش درست کردن!
-
یکی باید باشه که خودش وقتی یکی بلد نبود و سوال کرد مو به مو بهش توضیح بده تا مفید باشه دیگه
Amir 6 همه مون کمک میکنیم بهم اگه یکیمون هم نگرفت (که غالبن منم!
) خب توضیح میدیم بفهمه!
-
یکی باید باشه که خودش وقتی یکی بلد نبود و سوال کرد مو به مو بهش توضیح بده تا مفید باشه دیگه
Amir 6 خب پس شد شیمی ساعت ۲۲:۳۰
زیست ساعت چند شد؟ -
Amir 6 خب پس شد شیمی ساعت ۲۲:۳۰
زیست ساعت چند شد؟atena abolhasani 11 یا 11.5 خوبه؟؟
-
Amir 6 همه مون کمک میکنیم بهم اگه یکیمون هم نگرفت (که غالبن منم!
) خب توضیح میدیم بفهمه!
mohammad kebryia
باشه منم مسائل میخونم حالم از کل شیمی به هم میخوره -
Amir 6 من بعد 10 مشکلی ندارم
-
atena abolhasani 11 یا 11.5 خوبه؟؟
mohammad kebryia اگه همه اوکی باشن منم اوکیم
-
mohammad kebryia
باشه منم مسائل میخونم حالم از کل شیمی به هم میخورهAmir 6 یاشا دا تمام! چوخ گوزل(خیلی هم خوب)
ببخشید من ترکم زبونم تو تایپ کردن هم قاطی میشه! -
خوبه فک کنم همه مون بعد ده اوکی ایم...
از ده تا دوازده حله؟؟! -
mohammad kebryia
باشه منم مسائل میخونم حالم از کل شیمی به هم میخوره -
@sania-andiravan میدونین که بعد زیست شیمی مهمترین درسمونه؟!
-
سلام دوستان یازدهمی و کنکوری های1401 خسته نباشید.دوستان ما قراره به امید خدا تو این تاپیک همه مطالب و نکاتی که یک کنکوری1401نیاز داره رو در اختیارتون بزاریم.در کنار اون دوست داریم گزارش ساعت مطالعه هم داشته باشیم.اگه مشکلی ندارین و من رو همراهی میکنین و قول میدین که هرشب ساعت مطالعتون رو اعلام کنین اول اعلام حضور کنید و بعد انشاالله از فردا همه کسایی که اعلام حضور کردن موظف اند بیان گزارش کار بدن و نکات مشاوره یا مربوط به هردرس رو که دوست داشتن تو این تاپیک قرار بدن.منتظر اعلام حضورتون هستم دوستان یازدهمی.
@یازدهم @تجربیا -
@sania-andiravan میدونین که بعد زیست شیمی مهمترین درسمونه؟!
mohammad kebryia بله واس رشته دانشگاهیم هم نیازه ولی خب من با شیمی دوست بودم یه چند ماهه قهریم می خواستم دوست شم که دیگه مریض شدم فعلا وقت نکردم
حالا دیگه از فردا شب ببینم چی میشه وضعیتم باهاش -
mohammad kebryia بله واس رشته دانشگاهیم هم نیازه ولی خب من با شیمی دوست بودم یه چند ماهه قهریم می خواستم دوست شم که دیگه مریض شدم فعلا وقت نکردم
حالا دیگه از فردا شب ببینم چی میشه وضعیتم باهاش -
خب ساعت22تا22:45تحلیل شکل زیست
ساعت23تا23:45تحلیل مسائل شیمی
چهارشنبه00/2/1
تحلیل شکل1_گفتار1_فصل6زیست شناسی
مسائل شیمی یازدهم_فصل دوAmir 6 پس فعلا شب همگی بخیر
تا فردا شب ساعت ۲۲⚘
-
حالا دیگه از فردا شب ببینم چی میشه وضعیتم باهاش@sania-andiravan چه جالب؟! من هم تازه باهاش رفیق شدم ولی با ریاضی از بچگیام رفیق بودم!!
-
Amir 6 پس فعلا شب همگی بخیر
تا فردا شب ساعت ۲۲⚘
atena abolhasani شب شیک!