●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است●
-
Amir 6 سرعت خیلی بالاتر رفته در مورد کیفیت خیلی نمیدونم به نظرم تست بزنیم می تونیم بفهمیم
-
@sania-andiravan
باشه پیش میریم دیگه کاریش نمیشه کرد
آره اون موقع به۶نفر هم رسیدیم اما بازم تعداد کم شد دلیلش مشخص نیست
روز به روز بیشتر فکر میکنم که شاید ما داریم راه رو اشتباه میریم
️
Amir 6 یعنی چی داریم اشتباه پیش میریم؟
آخه می تونیم تاپیک بزنیم مثلا نکات زیست رو بزاریم یه نفری تکی و مشارکتی نیست بچه های دیگه فعالیتی نمیکنن فقط انگاری نکات رو کپی میکنن تحلیلی نمیکنن
سر این هم که کمیم باید حرص بخورم -
Amir 6 یعنی چی داریم اشتباه پیش میریم؟
آخه می تونیم تاپیک بزنیم مثلا نکات زیست رو بزاریم یه نفری تکی و مشارکتی نیست بچه های دیگه فعالیتی نمیکنن فقط انگاری نکات رو کپی میکنن تحلیلی نمیکنن
سر این هم که کمیم باید حرص بخورم@sania-andiravan
میگم شاید ما داریم تایممون رو الکی هدر میدیم
نمیدونم واقعا اگ کارمون خوب بود چرا زیاد نمیشیم
چون این تاپیک برا خودشون هم خوبه و به قول شما ایجاد انگیزه میشه برای خوندن زیست
اگه بیان کیفیت کار خیلی بالا میره
ولی اگ بعد امتحانات همین تعداد بمونیم و حتی کمتر هم بشیم این تحلیل دیگه به درد کارمون نمیخوره چون کنکور از اون چیزی که فکر میکنیم نزدیک تره و مجبوریم خودمون تو خلوت خودمون بشینیم شکل ها رو تحلیل کنیم -
@sania-andiravan
میگم شاید ما داریم تایممون رو الکی هدر میدیم
نمیدونم واقعا اگ کارمون خوب بود چرا زیاد نمیشیم
چون این تاپیک برا خودشون هم خوبه و به قول شما ایجاد انگیزه میشه برای خوندن زیست
اگه بیان کیفیت کار خیلی بالا میره
ولی اگ بعد امتحانات همین تعداد بمونیم و حتی کمتر هم بشیم این تحلیل دیگه به درد کارمون نمیخوره چون کنکور از اون چیزی که فکر میکنیم نزدیک تره و مجبوریم خودمون تو خلوت خودمون بشینیم شکل ها رو تحلیل کنیمAmir 6 دقیقا ولی من توجه کردم کنکوری ها و دوازدهمی ها خیلی فعالیت دارن تو رفع اشکال و تاپیک ها شاید اون موقع زیاد شیم
دقیقا منم میگم شاید بقیه تنهایی میخونن نتیجه بهتری می گیرنولی امیدوارم زیاد شیم
اون اوایل که می خواستیم شیمی هم بزاریم الان دیگه فکر نکنم بشه اصلا -
Amir 6 دقیقا ولی من توجه کردم کنکوری ها و دوازدهمی ها خیلی فعالیت دارن تو رفع اشکال و تاپیک ها شاید اون موقع زیاد شیم
دقیقا منم میگم شاید بقیه تنهایی میخونن نتیجه بهتری می گیرنولی امیدوارم زیاد شیم
اون اوایل که می خواستیم شیمی هم بزاریم الان دیگه فکر نکنم بشه اصلا@sania-andiravan
امیدوارم که بیشتر بشیم
همین زیست رو باید فعلا باکیفیت برگزار کنیم دیگه چه برسه به شیمی
یه سوال ازتون دارم
شما ساعت مطالعه تون زمانی که استارت زدین چقدر بود؟
بعد اینکه پیوسته مطالعه میکنین مثلا من اینطور نیستم بعضی اوقات کم میارم دو سه روز دوساعت میخونم بعد باز برمیگردم به همون5ساعت لعنتی بالاتر هم نمیره -
@sania-andiravan
امیدوارم که بیشتر بشیم
همین زیست رو باید فعلا باکیفیت برگزار کنیم دیگه چه برسه به شیمی
یه سوال ازتون دارم
شما ساعت مطالعه تون زمانی که استارت زدین چقدر بود؟
بعد اینکه پیوسته مطالعه میکنین مثلا من اینطور نیستم بعضی اوقات کم میارم دو سه روز دوساعت میخونم بعد باز برمیگردم به همون5ساعت لعنتی بالاتر هم نمیرهAmir 6 خب من همیشه از 6 ساعت اینا شروع میکردم تا برم به ساعت مطالعه بالا حتی شده ولی خب تو این زمان همیشه 10 ساعت نخوندم که 4 ساعت هم داشتم اصلا روزی هم داشتم که نخوندم
تست هم همین طور
بله خب منم همینم تو اون شرایط خسته نیستم انگاری افسردگی دارم نمیدونم چطور توصیف کنمیکمی سخته باید تحمل کرد
-
Amir 6 خب من همیشه از 6 ساعت اینا شروع میکردم تا برم به ساعت مطالعه بالا حتی شده ولی خب تو این زمان همیشه 10 ساعت نخوندم که 4 ساعت هم داشتم اصلا روزی هم داشتم که نخوندم
تست هم همین طور
بله خب منم همینم تو اون شرایط خسته نیستم انگاری افسردگی دارم نمیدونم چطور توصیف کنمیکمی سخته باید تحمل کرد
-
@sania-andiravan
من باید تایم مطالعم رو بالا ببرم خیلی تایم مطالعم پایینه حدودا دوماهی هست پنج ساعت روزی میخونم وقت بیشترشدن ساعت مطالعه اس به نظرم -
Amir 6 بله درسته باید ببینید چرا تو این دو ماه 5 ساعت مونده و حلش کنید اگر تایم مدرسه تون هم کم باشه که دیگه چه بهتر
-
@sania-andiravan
درسته باید هر طور که شده حل بشه
علت اصلیش مدیریت نکردن زمان میتونه باشه
ممنون ازتون -
Amir 6 خواهش میکنم
بعدش باید ببینید چرا مدیریت زمان رو ندارید
حتما هم انگیزه داشته باشید