●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است●
-
Amir 6 شما مراحمین
-
سلام دوستان صبح تون بخیر نکاتی که دیشب گفتیم
️
اگر جایی رو جا انداختم لطفا بگید ممنون
️
اگر جایی تو عکس نوشته اش معلوم نبود لطفا بگید که بهتون بگم@sania-andiravan ممنون عزیزم
-
سلام دوستان صبح تون بخیر نکاتی که دیشب گفتیم
️
اگر جایی رو جا انداختم لطفا بگید ممنون
️
اگر جایی تو عکس نوشته اش معلوم نبود لطفا بگید که بهتون بگم -
سلام دوستان یازدهمی و کنکوری های1401 خسته نباشید.دوستان ما قراره به امید خدا تو این تاپیک همه مطالب و نکاتی که یک کنکوری1401نیاز داره رو در اختیارتون بزاریم.در کنار اون دوست داریم گزارش ساعت مطالعه هم داشته باشیم.اگه مشکلی ندارین و من رو همراهی میکنین و قول میدین که هرشب ساعت مطالعتون رو اعلام کنین اول اعلام حضور کنید و بعد انشاالله از فردا همه کسایی که اعلام حضور کردن موظف اند بیان گزارش کار بدن و نکات مشاوره یا مربوط به هردرس رو که دوست داشتن تو این تاپیک قرار بدن.منتظر اعلام حضورتون هستم دوستان یازدهمی.
@یازدهم @تجربیا#مشاوره
عوامل مهم در مطالعه متمرکز
بهترین و مؤثرترین راه برای مقابله با حواسپرتی نوشتن عوامل آن روی برگهای کاغذ است.
فرض کنید در اوج مطالعه هستید. ناگهان به خاطر میآورید که امشب باید به دوست خود تلفن بزنید.
از این لحظه به بعد شما هر چهقدر هم سعی کنید تا فکرخود را بر مطالعه متمرکز کنید، فکرِ تلفن کردن به دوستتان و اینکه مبادا آن را فراموش کنید، ذهن شما را آشفته میکند و آزارتان میدهد.
شما از همان لحظه تمرکز حواس خود را از دست دادهاید. اگر به محض اینکه این فکر به ذهنتان راه یافت، آن را روی کاغذی بنویسید خیالتان راحت میشود و میتوانید به مطالعهی متمرکز خود ادامه دهید.
حواسپرتی را نیز مانند نکات مهم کتاب که فرامیگیرید و ثبت میکنید، باید جایی تخلیه کنید. اگر ننویسید توانایی ذهنی خود را کم کردهاید.
هر چه در حین مطالعه به خاطرتان میآید و عامل مزاحم تلقی میشود، در جایی یادداشت کنید. با این کار بار ذهنی مربوط به آن را تخلیه میکنید و با خیال راحت به مطالعه ادامه خواهید داد.
#مشاوره
•••••••••••••••••••••••
@Nokteh_konkouri
•••••••••••••••••••••••
-
@sania-andiravan ممنون عزیزم
fateme moosavi 0 خواهش میکنم عزیزم
-
سلام دوستان یازدهمی و کنکوری های1401 خسته نباشید.دوستان ما قراره به امید خدا تو این تاپیک همه مطالب و نکاتی که یک کنکوری1401نیاز داره رو در اختیارتون بزاریم.در کنار اون دوست داریم گزارش ساعت مطالعه هم داشته باشیم.اگه مشکلی ندارین و من رو همراهی میکنین و قول میدین که هرشب ساعت مطالعتون رو اعلام کنین اول اعلام حضور کنید و بعد انشاالله از فردا همه کسایی که اعلام حضور کردن موظف اند بیان گزارش کار بدن و نکات مشاوره یا مربوط به هردرس رو که دوست داشتن تو این تاپیک قرار بدن.منتظر اعلام حضورتون هستم دوستان یازدهمی.
@یازدهم @تجربیا -
خب امشب میخوایم شکل 2رو تحلیل کنیم:
نکات فصل دو فصل یک زیست یازدهم
.هر رشته ی عصبی را چندتا نوروگلیا،میلین دار می کند.
2.جسم یاخته ای اصلا و ابداً نمی تواند میلین دار باشد
3.پایانه آکسون همواره فاقد غلاف میلین است.
4.ضخامت غلاف میلین از ضخامت رشته عصبی بیشتر است.
5.تک هسته ی موجود در سلول های نوروگیای میلین ساز تغییر شکل داده و کشیده می شوند.
6.در محل گره رانویه،تراکم کانال های دریچه دار سدیمی و پتاسیمی زیاد است.
7.هسته و اندامک های یاخته های پشتیبان در آخرین دور پیچش خود به دور رشته های عصبی قرار می گیرند،یعنی در فاصله دورتری نسبت به غشای نورون.
8.هرسه نوع یاخته عصبی میتواند میلین دار یا فاقد میلین باشد.