Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
سلام دوستان راه ابریشمی رشته ریاضی یا رشته تجربی که استادشون اقای طلوعی هستن
سوال درسی داشتم و حقیقتا چندین روزه فسفرای مغز منو سوزونده
توی فرسنگ پنج اون جایی که درمورد تکنیک زمان های طلایی صحبت میکنن که مدت زمان بین نقاط خاص هستش؛ اونجارو میگم
حقیقتا من فرسنگ رو تموم کردم و فهمیدم که چطوری ازش استفاده میکنن ولی به صورت دقیق مفهوم این تکنیک رو نفهمیدم
و ذهنم رو درگیر کرده
البته از معادله کسینوسی مکان-زمان یه چیزایی فهمیدم ولی به نتیجه ای نرسیدمحالا لطفا اگر میتونید برام توضیح بدید کمک کنید من اینو متوجه بشم با تشکر
@راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی
@ریاضیا -
Nazanin A منظورت تی دوم و تی ششم و تی دوازدهم و ایناست باو اینا که محشر بودن و راحت میشد فهمید
-
Alireza K 1 بله منظورم همونه
منم استفاده ازشون کردم توی تست ها و عالی بود
ولی نفهمیدم از کجا میان و از پایه و اساس از چه چیزی میاد و ذهنم درگیرشه
میشه شما برام توضیح بدید؟ -
Nazanin A کتاب نشرالگو اگه داشته باشین، کامل توضیح داده. اون زمان ها بر اساسِ مسافتی که طی میشه به دست میاد. چون حرکت با سرعت ثابت نیست و با شتاب ثابته، دیگه اینطور نیست که مثلا A/2 رو در T/8 طی بکنه، بلکه زمانی که شتاب داره بیشتر میشه، سرعتِ طی کردن اون مسافت هم کمتر میشه و بالعکس. اون عددا رو چون حرکت با شتابِ متغییره، خودِ دانش آموز نمیتونه بدست بیاره چون ما فقط تا حرکت با شتاب ثابت رو میخونیم. ولی مفهومشون اینه که گفتم. امیدوارم متوجه شده باشین
-
Parsa Ghaffari خیلییی ممنونم ازتون
متوجه شدم