بیوتکنولوژی
-
سلام به همه عزیزان.
دوستان راستش میخواستم بدونم به نظر شما بیوتکنولوژی رشته خوبی هست؟
از نظر درآمد و بازار کار.
و اینکه آيا میشه با این رشته بورسیه تحصیلی گرفت؟️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیا
المپیادیا
یازدهم
دوازدهم
دهم
فارغ-التحصیلان-آلاء
گرامریست-های-آلاء
خیرین-کوچک-دریا-دل
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاhttps://blog.faradars.org/رشته-بیوتکنولوژی/
تو این سایت به نظرم جواب همه ی سوال های شما هس
درضمن از نظر من اینجور رشته ها ناشناخته هستن ولی مهم علاقه ی شماس که این رشته رو دوس دارین و خودتون باید تصمیم بگیرین
-
سلام به همه عزیزان.
دوستان راستش میخواستم بدونم به نظر شما بیوتکنولوژی رشته خوبی هست؟
از نظر درآمد و بازار کار.
و اینکه آيا میشه با این رشته بورسیه تحصیلی گرفت؟️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیا
المپیادیا
یازدهم
دوازدهم
دهم
فارغ-التحصیلان-آلاء
گرامریست-های-آلاء
خیرین-کوچک-دریا-دل
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاJimmy Lee سلام وقتتون بخیر
رشته بیوتکنولوژی، محدوده گسترده ای داره ولی در کل میشه بهش گف میان رشته یعنی شما دقیق یک کار بخصوص انجام نمیدی و هر چیزی که بشه باهاش زیست بشر رو بهتر کرد تو این رشته جاداره که چون استفاده از فناوری حرف اول رو توش میزنه، برنامه نویسی و زبان انگلیسی تخصصی و فیزیک و شیمی و ... داره، دانشگاه تهران تا اونجایی ک من میدونم چهل نفر دکترای پیوسته پذیرش داره ک رتبه های خیلی تاپ یعنی نهایت تا دویست سیصد قبولی داره(بستگی به انتخاب رشته ی بقیه دارم طبیعتا)
و اینکه بیشتر پژوهش محور هست و به درد اپلای میخوره، در مقایسه با رشته هایی مثل دندان و دارو.
راجب درآمدش اطلاع دقیقی ندارم.
در آخرم بهتون پیشنهاد می کنم خودتون تحقیق بیشتری انجام بدید و راجبش بخونید -
https://blog.faradars.org/رشته-بیوتکنولوژی/
تو این سایت به نظرم جواب همه ی سوال های شما هس
درضمن از نظر من اینجور رشته ها ناشناخته هستن ولی مهم علاقه ی شماس که این رشته رو دوس دارین و خودتون باید تصمیم بگیرین
ali mohamadi 0 ممنون
️
️
️
-
Jimmy Lee سلام وقتتون بخیر
رشته بیوتکنولوژی، محدوده گسترده ای داره ولی در کل میشه بهش گف میان رشته یعنی شما دقیق یک کار بخصوص انجام نمیدی و هر چیزی که بشه باهاش زیست بشر رو بهتر کرد تو این رشته جاداره که چون استفاده از فناوری حرف اول رو توش میزنه، برنامه نویسی و زبان انگلیسی تخصصی و فیزیک و شیمی و ... داره، دانشگاه تهران تا اونجایی ک من میدونم چهل نفر دکترای پیوسته پذیرش داره ک رتبه های خیلی تاپ یعنی نهایت تا دویست سیصد قبولی داره(بستگی به انتخاب رشته ی بقیه دارم طبیعتا)
و اینکه بیشتر پژوهش محور هست و به درد اپلای میخوره، در مقایسه با رشته هایی مثل دندان و دارو.
راجب درآمدش اطلاع دقیقی ندارم.
در آخرم بهتون پیشنهاد می کنم خودتون تحقیق بیشتری انجام بدید و راجبش بخونیدzoohre hocini ممنون از راهنماییتون
️
-
درآمد و اپلای و بازار کار بشدت خوبه بشرط اینکه یا دکترای پیوسته بخونید یا حتما تا دکتری برید و کار پژوهشی کنید
-
Jimmy Lee در بیوتکنولوژی گفته است:
Bio ببخشید یعنی چی دکترای پیوسته؟؟ یعنی نمیشه برایفوق لیسانس خارج از کشور تحصیل کنیم؟
دکترا پیوسته ینی از دیپلم دانشجوی دکترا می شید ولی چرا نشه میشه بجای این لیسانس بگیرید بعد فوق و ادامهاش