اهل کجایی؟! (چالش)
-
@ermia-mirzakhani در اهل کجایی؟! (چالش) گفته است:
@mitra-ism-rahmani
احسنت...البت گفتم ک نصف خانواده شیرازن....من حس میکنم مث پریسا خانم همینجور در گردشیم
ولی خب در این لحظه کازرونم
عه عه عه میخواستم همون اول بگما
خب میگفتی خانواده آقای هاشمی اونجا زندگی میکردن منم سریع میگفتم@mitra-ism-rahmani دقیقا از هاشمی ها میگفتی.... انصافا شیرین چی بود
-
@mitra-ism-rahmani
احسنت...البت گفتم ک نصف خانواده شیرازن....من حس میکنم مث پریسا خانم همینجور در گردشیم
ولی خب در این لحظه کازرونم
-
@mitra-ism-rahmani گربه های شیراز خسته تر از اونی هستند که کاری به بقیه داشته باشند
اکثرا رابطه خوبی با آدما دارند مگه اینکه......
parisa khany گربه های اینجا پیشت شون کنی با یه حالت تاسف بار نگاهت میکنن مونده بگن متاسفم برات
-
@mitra-ism-rahmani جدی؟
واییی هنو خانواده عاقای هاشمی یادتهه
لامصب خعلی مسافرت میرفتن...زندگی پر جنب و جوشی داشتن....دعا میکنم در آخرین سفرشون تصادف کنن ایقد تو کتاب نیان(البت چون اشخاص غیر واقعین میگم تصادف کنن وگر نه....)
@mitra-ism-rahmani جدی؟
لامصب خعلی مسافرت میرفتن...زندگی پر جنب و جوشی داشتن....دعا میکنم در آخرین سفرشون تصادف کنن ایقد تو کتاب نیان(البت چون اشخاص غیر واقعین میگم تصادف کنن وگر نه....)
من کلاس سوم را به شیوه عجیبی عمیق خوندم
-
@ermia-mirzakhani وایییی چه افتخاری
نه که معدن طلایی، چاه نفتی چیزی بود اصلا در پوست خود نمیگنجم -
@ermia-mirzakhani فقط تو نیستی
منم خودم اصالتا مال یه شهر دیگم
اقوام یه شهر دیگه
خودمون یه شهر دیگه
بابام یه شهر دیگه
خودمم دوس دارم دانشگاه یه شهر دیگه قبول بشم@mitra-ism-rahmani جمع آدمای .....نمیدونم حالا کدوم شهر دانشگاه....اگه مقصد یکی بود ...
-
@mitra-ism-rahmani جدی؟
@mitra-ism-rahmani جدی؟
نترس تو کتابا دیگه نیس ورداشتن دعات خیلی وقته مستجاب شده
ولی من خیلی علاقه داشتم -
@ermia-mirzakhani فقط تو نیستی
منم خودم اصالتا مال یه شهر دیگم
اقوام یه شهر دیگه
خودمون یه شهر دیگه
بابام یه شهر دیگه
خودمم دوس دارم دانشگاه یه شهر دیگه قبول بشم -
@mitra-ism-rahmani جمع آدمای .....نمیدونم حالا کدوم شهر دانشگاه....اگه مقصد یکی بود ...
parisa khany در اهل کجایی؟! (چالش) گفته است:
@mitra-ism-rahmani جمع آدمای .....نمیدونم حالا کدوم شهر دانشگاه....اگه مقصد یکی بود ...
ببخشید متوجه منظورت نشدم
-
@mitra-ism-rahmani جدی؟
نترس تو کتابا دیگه نیس ورداشتن دعات خیلی وقته مستجاب شده
ولی من خیلی علاقه داشتم -
parisa khany گربه های اینجا پیشت شون کنی با یه حالت تاسف بار نگاهت میکنن مونده بگن متاسفم برات
@sania-andiravan
-
@mitra-ism-rahmani کلا شهر تو شهرهه
چو عجیب
باید بگم همه جای ایران سرای من است
-
parisa khany در اهل کجایی؟! (چالش) گفته است:
ببخشید متوجه منظورت نشدم
@mitra-ism-rahmani خودم هم دیگه نمیدونم چی میگم، چه طوری میگم...
️
-
@saghi-mortazavi
کلا افتخار بزرگی بود....اینا اسرار محرمانه این ملت بفهمن ترورم میکنن دیگ نابغه نداره کشورتون
البت من ک برم ساقیا هنو هسش جامو پر میکنه...اگر چه نبوغش ب اندازه من نیس@ermia-mirzakhani در اهل کجایی؟! (چالش) گفته است:
@saghi-mortazavi
کلا افتخار بزرگی بود....اینا اسرار محرمانه این ملت بفهمن ترورم میکنن دیگ نابغه نداره کشورتون
البت من ک برم ساقیا هنو هسش جامو پر میکنه...اگر چه نبوغش ب اندازه من نیسهووووم آره فقط شمارو ترور میکنن و دیگر هیچ
دیگه کی دو ردیف ایموجی بزارع
آخرش فقط -
@saghi-mortazavi
البت من ک برم ساقیا هنو هسش جامو پر میکنه...اگر چه نبوغش ب اندازه من نیسهووووم آره فقط شمارو ترور میکنن و دیگر هیچ
دیگه کی دو ردیف ایموجی بزارع
آخرش فقط -
@saghi-mortazavi
وایییی عار با افتخار ۳ ردیف ایموجی
ماشالا ماشالا...یه نمک همراه خودم بیارم چش نخورم....این روزا کم پیدا میشه ۳ ردیف ایموجی
@saghi-mortazavi
ماشالا ماشالا...یه نمک همراه خودم بیارم چش نخورم....این روزا کم پیدا میشه ۳ ردیف ایموجی
اصلا انگار دختری اینقدر ایموجی میدی
فک کنم یدفعه دستت رو ایموجی ها معلول میشه بعد فاجعه ایموجی رخ میده -
@saghi-mortazavi
اصلا انگار دختری اینقدر ایموجی میدی
فک کنم یدفعه دستت رو ایموجی ها معلول میشه بعد فاجعه ایموجی رخ میده@mitra-ism-rahmani شما خیلییییی پوکر هستی
-
@saghi-mortazavi
@saghi-mortazavi
لا حول و لا قوه اله بالله والعلی العظیم
چشم نخوری انشالله با این حجم از نبوغ