حذفیات کنکور ۱۴۰۰
-
داشتم نگاه مینداختم چشمم خورد به ( مطابق برنامه ی وضعیت قرمز) این یعنی فقط برای قرمزا؟؟ جاهای دیگه حذفیات ندارنننن؟؟؟
مگه میشه دوجور سوال بدن؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@ریاضیا
@تجربیا -
داشتم نگاه مینداختم چشمم خورد به ( مطابق برنامه ی وضعیت قرمز) این یعنی فقط برای قرمزا؟؟ جاهای دیگه حذفیات ندارنننن؟؟؟
مگه میشه دوجور سوال بدن؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@ریاضیا
@تجربیاmj323 ببین آموزش و پرورش چند تا پلن حذفیات داده برای مناطق زرد و قرمز (یعنی حذفیات مناطق زرد یه چیزی قرمز یه چیزی) ولی از اونجایی که امتحان نهایی و کنکور، سراسری هستن مجبور شدن اون وضعیت قرمز رو برای تمام کشور در نظر بگیرن
حذفیات اعلام شده برای کل کشور در نظر گرفته شده است -
Hhh Hh ببخشید من یه نگاه انداختم بعضیا رو، فرقی نکرده بودن انگار، برای رشته تجربی هم تغییرات داشته؟
-
Hhh Hh ببخشید من یه نگاه انداختم بعضیا رو، فرقی نکرده بودن انگار، برای رشته تجربی هم تغییرات داشته؟
mj323 برای رشته تجربی تفاوتی نکرده
برای رشته انسانی حذفیاتی که دیروز اعلام شده بود اصلاح شد و این درس در رشته انسانی بدون حذفیات خواهد بود
رشته ریاضی رو خبر ندارم -
سلام بچه ها
این حذفیات هر سال هست یا فقط واسه این دو سه سال شرایط کروناعه؟ -
سلام بچه ها
این حذفیات هر سال هست یا فقط واسه این دو سه سال شرایط کروناعه؟سروش قادری حذفیات کنکور 98 (که کرونا نبود) به شدت کمتر از 99 و 1400 بوده سال های بعدم حذفیات خواهد داشت ولی اینکه چقدر باید سنجش تعیین کنه
-
سروش قادری حذفیات کنکور 98 (که کرونا نبود) به شدت کمتر از 99 و 1400 بوده سال های بعدم حذفیات خواهد داشت ولی اینکه چقدر باید سنجش تعیین کنه
@mohammad-m در حذفیات کنکور ۱۴۰۰ گفته است:
سروش قادری حذفیات کنکور 98 (که کرونا نبود) به شدت کمتر از 99 و 1400 بوده سال های بعدم حذفیات خواهد داشت ولی اینکه چقدر باید سنجش تعیین کنه
ممنون
فقط چرا فقط از مطالب فصلای پایه دوازدهم حذف شده؟دلیل مشخصی داره؟ -
ممنون
فقط چرا فقط از مطالب فصلای پایه دوازدهم حذف شده؟دلیل مشخصی داره؟سروش قادری چون بچه های 1400 ای سال دهم و یازدهم حضوری بودن و سال دوازدهم غیرحضوری بخاطر همین بیشتر حذفیات از این پایه است
-
سروش قادری چون بچه های 1400 ای سال دهم و یازدهم حضوری بودن و سال دوازدهم غیرحضوری بخاطر همین بیشتر حذفیات از این پایه است
سروش قادری چون بچه های 1400 ای سال دهم و یازدهم حضوری بودن و سال دوازدهم غیرحضوری بخاطر همین بیشتر حذفیات از این پایه است
چ باحال
اینطور که شما می فرمایید ما کنکوریای۱۴۰۱یازدهم و دهممون شامل میشه
خیلی ممنون -
چ باحال
اینطور که شما می فرمایید ما کنکوریای۱۴۰۱یازدهم و دهممون شامل میشه
خیلی ممنونسروش قادری
ن دیگ،الان من خودم یازدهمم ،فقط ۶ ماه از سال دهم رو رفتم مدرسه ،اگه قرار باشه حذف کنن فقط باید نوبت اول کتابای دهم رو حذف نکنن بقیه کلا حذف(البته ایشالا که اینجوری باشه)
-
سروش قادری
ن دیگ،الان من خودم یازدهمم ،فقط ۶ ماه از سال دهم رو رفتم مدرسه ،اگه قرار باشه حذف کنن فقط باید نوبت اول کتابای دهم رو حذف نکنن بقیه کلا حذف(البته ایشالا که اینجوری باشه)
parisa mrahimi دهم نصفش مجازی بود
یازدهم کلش
ولی من با همون نصف دهم و ۴۰درصد یازدهم راضیم ب ولا -
parisa mrahimi دهم نصفش مجازی بود
یازدهم کلش
ولی من با همون نصف دهم و ۴۰درصد یازدهم راضیم ب ولاسروش قادری
من هیچکدومو راضی نیستم بخدا 🥺
از ترازای آزمونام که معلومه وضعم خوبه ولی احساس میکنم هیچ چی بلد نیستم
️
-
سلام
حذفیات کنکور ۱۴۰۰ از طرف سازمان سنجش اعلام شد
حذفيات كنكور 1400.pdf
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیاولی ی سوال
الان یکم دیر نیس که سنجش اعلام کرده؟
مثلا ما ک سال بعدیم،اگه همین وقت سال بعد بگن مثلا یازدهم و دهم کجاش حذف شده دیگه ب چ دردمون میخوره؟
نوشدارو پس از مرگ سهرابه خو -
ولی ی سوال
الان یکم دیر نیس که سنجش اعلام کرده؟
مثلا ما ک سال بعدیم،اگه همین وقت سال بعد بگن مثلا یازدهم و دهم کجاش حذف شده دیگه ب چ دردمون میخوره؟
نوشدارو پس از مرگ سهرابه خوسروش قادری
دقیقا