ابهامات تست های تفتان:|
-
سلام بچه ها شب تون بخیر این سوال اول گزینه ی یک که غلطه مثال نقضش هم که میشه لایه ی شاخی پوست
ولی گزینه ی سه درسته پس چرا گزینه ی دو رو میگیرن؟
این سوال هم گزینه ی یک به نظر من غلطه سر کلمه ی سرخرگ ها!
و من تحلیل خود اقای اسدی برای دو رو نگرفتم :|
این سوالم گزینه ی سه غلطه سر کلمه ی مستقیم!این سواله هم دقیقا مشابه سوال 48 هست و اقای اسدی تو 48 گفتن شش ها تو بازدم بازن نه نیمه باز و گزینه رو غلط گرفتن اما تو 55 همین رو درست گرفتن:|
لطفا یکی این موارد رو شفاف سازی کنه
@بچه-های-همخوانی
@تجربیادریا دریایی یه سوال برام پیش اومد سوال 55 گزینه 3 و سوال 48 گزینه 2، هر دو درست هستند و استاد هم درست گرفته مگه اینطور نیست؟
چون تو هر دو نوشته نیمه باز -
سلام بچه ها شب تون بخیر این سوال اول گزینه ی یک که غلطه مثال نقضش هم که میشه لایه ی شاخی پوست
ولی گزینه ی سه درسته پس چرا گزینه ی دو رو میگیرن؟
این سوال هم گزینه ی یک به نظر من غلطه سر کلمه ی سرخرگ ها!
و من تحلیل خود اقای اسدی برای دو رو نگرفتم :|
این سوالم گزینه ی سه غلطه سر کلمه ی مستقیم!این سواله هم دقیقا مشابه سوال 48 هست و اقای اسدی تو 48 گفتن شش ها تو بازدم بازن نه نیمه باز و گزینه رو غلط گرفتن اما تو 55 همین رو درست گرفتن:|
لطفا یکی این موارد رو شفاف سازی کنه
@بچه-های-همخوانی
@تجربیادریا دریایی در مورد سوال 92 فکر میکنم تو علامت زدن سوالها اشتباه شدن مشخصه که تنها گزینه ای که درسته 3(همون منفی در منفی معروف!)
-
دریا دریایی یه سوال برام پیش اومد سوال 55 گزینه 3 و سوال 48 گزینه 2، هر دو درست هستند و استاد هم درست گرفته مگه اینطور نیست؟
چون تو هر دو نوشته نیمه باز -
@kosar-mottaghi
تو تست 55 هم توی علامت زدن فکر کنم اشتباه شدن. چون گزینه 2 درسته بقیه غلطن (پس میشه نمیتوان گفت نمیتوان
)
@kosar-mortazavi در ابهامات تست های تفتان:| گفته است:
@kosar-mottaghi
تو تست 55 هم توی علامت زدن فکر کنم اشتباه شدن. چون گزینه 2 درسته بقیه غلطن (پس میشه نمیتوان گفت نمیتوان
)
گ۳ آخه عین متن کتابه
-
@kosar-mottaghi
)
گ۳ آخه عین متن کتابه
-
دریا دریایی
سلام
سوال 92 به نظر من گزینه 1 غلطه
گزینه 1 اون مثالی که براش زدید لایه شاخی اساسا سلول های مرده هستن و قطعا چیزی که مردس زندگی نمیکنه
گزینه 2 صحیحه هرچی زیر روش کردم غلطش رو پیدا نکردم
گفته نمیتوان در بخش قشری تعدادی ساختار هرمی شکل دیده که درست گفته خب ساختار هرمی تو بخش مرکزیه
گزینه 3 غلطه باید میگفت میتوان گفت اون کلمه نمیتوان کار رو غلط کرده
افزایش آهنگ تنفس = افزایش سوخت و ساز سلول = افزایش تولید هیدروژن= افزایش ترشح هیدروژنامیدوارم سوتی نداده باشم
81Sobhan در ابهامات تست های تفتان:| گفته است:
دریا دریایی
سلام
سوال 92 به نظر من گزینه 1 غلطه
گزینه 1 اون مثالی که براش زدید لایه شاخی اساسا سلول های مرده هستن و قطعا چیزی که مردس زندگی نمیکنه
گزینه 2 صحیحه هرچی زیر روش کردم غلطش رو پیدا نکردم
گفته نمیتوان در بخش قشری تعدادی ساختار هرمی شکل دیده که درست گفته خب ساختار هرمی تو بخش مرکزیه
گزینه 3 غلطه باید میگفت میتوان گفت اون کلمه نمیتوان کار رو غلط کرده
افزایش آهنگ تنفس = افزایش سوخت و ساز سلول = افزایش تولید هیدروژن= افزایش ترشح هیدروژنامیدوارم سوتی نداده باشم
از همون منفی در منفی مثبت برو
یعنی الان ما دنبال گزاره ی درستیم! -
دریا دریایی
سوال 83 گزینه 1 بنظر منم غلطه
چون یدونه آئورت داریم که منشعب میشه دیگه سرخرگ دیگه ای نداریم که به کل بدن بره
گزینه2 رو اول میاییم دوتا قید اول رو مثبت در نظر میگیرم ( منفی در منفی مثبتکینگ موقاری )
بنظرم درست در میاد با این اوصاف فکر کنم منظورش اون لایه بافت پیوندی بین ماهیچه های دهلیز و بطن هست چون اونجا دیگه ماهیچه های قلبی با هم ارتباط فیزیکیشون قطع میشه
طراح این سوالا باید با لانچیکو به مقام شهادت رسوند مغزم رگ به رگ شد اینقدر فعل منفی تحلیل کردمدوتاش رو پیچوندم به بازی ( لازمه بگم از کی ؟ من در آینده نچندان دور گفتار و رفتارم میشه مثل آقای موقاری
) آخرش دوباره فعل منفی داشت
81Sobhan در ابهامات تست های تفتان:| گفته است:
دریا دریایی
سوال 83 گزینه 1 بنظر منم غلطه
چون یدونه آئورت داریم که منشعب میشه دیگه سرخرگ دیگه ای نداریم که به کل بدن بره
گزینه2 رو اول میاییم دوتا قید اول رو مثبت در نظر میگیرم ( منفی در منفی مثبتکینگ موقاری )
بنظرم درست در میاد با این اوصاف فکر کنم منظورش اون لایه بافت پیوندی بین ماهیچه های دهلیز و بطن هست چون اونجا دیگه ماهیچه های قلبی با هم ارتباط فیزیکیشون قطع میشه
طراح این سوالا باید با لانچیکو به مقام شهادت رسوند مغزم رگ به رگ شد اینقدر فعل منفی تحلیل کردمدوتاش رو پیچوندم به بازی ( لازمه بگم از کی ؟ من در آینده نچندان دور گفتار و رفتارم میشه مثل آقای موقاری
) آخرش دوباره فعل منفی داشت
اینو موافقم
-
دریا دریایی
سوال 58 باهات هم نظرم
جوابش میشه گزینه 4
این گزینه چهار تو کتاب های ما حذف شده ولی جملش دقیقا متن کتاب بوده
( من پارسال ی سری کتاب زیستم رو امانت دادم یکی دیگه رفت که رفت مجبور شدم یکی دیگه بگیرم که این یکی چاپ 96 هست واسه همین این جمله رو دیدم )81Sobhan در ابهامات تست های تفتان:| گفته است:
دریا دریایی
سوال 58 باهات هم نظرم
جوابش میشه گزینه 4
این گزینه چهار تو کتاب های ما حذف شده ولی جملش دقیقا متن کتاب بوده
( من پارسال ی سری کتاب زیستم رو امانت دادم یکی دیگه رفت که رفت مجبور شدم یکی دیگه بگیرم که این یکی چاپ 96 هست واسه همین این جمله رو دیدم )۵۸ رو گزینه ی سه گرفتن
جالبه خودشون تو تحلیل ها گفتن همه ی هوا به کیسه نمیره از شش هم میگذرهاینو دیگه فک کنم غلط تحلیل کردن
-
دریا دریایی یه سوال برام پیش اومد سوال 55 گزینه 3 و سوال 48 گزینه 2، هر دو درست هستند و استاد هم درست گرفته مگه اینطور نیست؟
چون تو هر دو نوشته نیمه باز@kosar-mortazavi در ابهامات تست های تفتان:| گفته است:
چون تو هر دو نوشته نیمه باز۴۸ رو فک کنم سه گرفتن
یادم نمی یاد چند بود -
@kosar-mottaghi
)
این پست پاک شده! -
دریا دریایی در مورد سوال 92 فکر میکنم تو علامت زدن سوالها اشتباه شدن مشخصه که تنها گزینه ای که درسته 3(همون منفی در منفی معروف!)
دریا دریایی در مورد سوال 92 فکر میکنم تو علامت زدن سوالها اشتباه شدن مشخصه که تنها گزینه ای که درسته 3(همون منفی در منفی معروف!)
نه اصلا همون اول گفتن یک درسته و تیکشم زدن
-
نه اصلا همون اول گفتن یک درسته و تیکشم زدن
دریا دریایی من دیگه حرفی ندارم...
️ یکم قاطی شد....
-
️ یکم قاطی شد....
️ یکم قاطی شد....
من خودمم الان دارم تاپیکو میبینم ترسیدم
به نظرم اینا رو هم بگیریم غلط همه رو -
️ یکم قاطی شد....
من خودمم الان دارم تاپیکو میبینم ترسیدم
به نظرم اینا رو هم بگیریم غلط همه رودریا دریایی صاحب تاپیک شمایی هر جور راحتی
️
️
-
z Gheibi
نظر تو چیست ؟ -
z Gheibi
نظر تو چیست ؟دریا دریایی سلام
یه خلاصه بگین
دعوا سر چیهو در سی و خرده ای گفتگویی که داشتین به چه نتیجه ای رسیدید؟
-
دریا دریایی سلام
یه خلاصه بگین
-
دریا دریایی سلام
یه خلاصه بگین
z Gheibi در ابهامات تست های تفتان:| گفته است:
دریا دریایی سلام
یه خلاصه بگین
جواب سوال های بالا چیه
-
دریا دریایی سلام
یه خلاصه بگین
جواب سوال های بالا چیه
دریا دریایی در ابهامات تست های تفتان:| گفته است:
دریا دریایی سلام
یه خلاصه بگین
جواب سوال های بالا چیه
اینو که میفهمم
میخواستم بدونم شما به چه نتایجی رسیدین
۹۲ که درست میگیدچرا سرخرگ ها غلطه؟ درسته دیگه ، سرخرگ آئو ت و ششی
کلمه مستقیم, فقط به ذهنم رسید که شاید سلول های سطحی تر پوست کرم خاکی با هوا تبادلات گازی داشته باشن
باز یا نیمه باز
ما شش خالی نداریم مگر اینکه شش سوراخ بشه
شش باز یعنی حداکثر ظرفیت شش استفاده کرده باشیم ( دم عمیق)
هر حالتی بین باز و خالی میشه نیمه بازنظرات من بودن ایرادی وارده بفرمایید