گزارش مطالعه دانشجویی🤓🎓
-
سلام سلاااام🤩
بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌
هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗
پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁
دعوت میکنم از فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝
خیلی ممنون از z Gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤
راستی از romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍۳:۵۴ فیزیک
۳:۶ ثبت تصویر در پزشکی
۱:۱۰ اندیشه اسلامی
۳۰ دقیقه زبان -
سلام
شبتون بخیر:grinning_face_with_smiling_eyes:۱ساعت بیوشیمی
۳ ساعت هم با داداشم ریاضی کار کردم و نشد خودم بیشتر بخونم
-
سلام سلاااام🤩
بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌
هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗
پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁
راستی از romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍۴:۵۶ ثبت تصویر درپزشکی
۲:۱۵ اتمام فیزیک
۱:۳۰ اندیشه اسلامی -
امروز امتحان شفاهی فارما داشتیم از مطالبی که کارآموزی فارما یاد گرفتیم! یعنی استاد ازمون درمورد داروها و عوارض و کاربرد و .. میپرسید، البته سریع و مسلط باید جواب مدادیم...🤯 خیلی خوب بودم! همونطوری که میخواستم سریع بودم و استاد راضی بود شکر خدا😅
یه جورایی آخرین روز کارآموزی فارمامون حساب میشد... 🥺✨
گفتم اینحا بنویسم تا برام به یادگار بمونه 🕊😄برای اینکه داشتم فارما میخوندم گزارش کار خاصی ندادم دیروز و امروزو!!
-
سلام سلاااام🤩
راستی از romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍۳:۳۶ ثبت تصویر
۲:۴۴ اندیشه اسلامی
۲:۴۰ بهداشت عمومی -
سلام سلاااام🤩
راستی از romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍۵:۰۳ ثبت تصویر
۲:۳۰ اندیشه اسلامی
۱:۳۵ بهداشت عمومی -
سلام
شبتون بخیر
۱۴۰۱/۱۰/۱۱
۶ ساعت بیوشیمی که خیلی هم سنگین بود و امتحانش هم سخت بود:face_with_head-bandage:
۱۴۰۱/۱۰/۱۲
۱ ساعت جزوه پراتیک
۴تا کلاس هم داشتیم
۱۴۰۱/۱۰/۱۳
پنج ساعت و نیم پراتیک تمرین کردم
دوتا کلاس هم داشتیم -
۷-۸ساعت تو راه بودم تا رسیدم دانشگاه بعدشم سه چهار ساعتی فیزیولوژی
-
خب امروز تا ۱۱درگیر امتحان کتبی و عملی بافت شناسی بودم
بعد از ظهرم تا نهار خوردمو با اتاق دیگه برای جابجایی مذاکره کردم و خوابیدم و بیدار شدم شد نزدیک۶ شبم بعد شام عملا رفتم اتاق جدید
فردا به امید حق علیه باطل باید همه جزوه فیزیولوژی رو بخونم -
همچنان در حال فیزیولوژی خواندن
عواقب کم کاری و در اتاقی که درس نمی خوندن بودن در طول ترم -
خب ساعت ۸رفتم سر جلسه اما کسی نبود فهمیدم ساعت۱:۳۰ امتحانه🤣🤣🤣
رفتم کتابخانه که جزوه رو بخونم شاید تموم شه خوابیدم تا ساعت ۱۱:۳۰🤣🤣😅رفتم خوابگاه نماز و نصف نهار و خوردمو د بدو که برسم به فیزیولوژی و امتحان خوب بود میتونست عالی باشه اگه بیشتر میخوندم و استادم از توضیحات اضافه سر کلاس سوال نمیآورد .
برگشتم خوابگاه باید جزوه تاریخ و بگیرم.
طورمار نویس جدید را معرفی میکنم : خودم -
امروز یک ساعت زبان پیش دانشگاهی خوندم
یک ساعت هم فیزیولوژی
شما هم بیاید دوباره گزارش بدید
فارغ-التحصیلان-آلاء -
امروز یک ساعت زبان پیش دانشگاهی خوندم
یک ساعت هم فیزیولوژی
شما هم بیاید دوباره گزارش بدید
فارغ-التحصیلان-آلاءMohammad Lotfi 0 امروز ۴۵ دقیقه فیزیولوژی
نیم ساعت آناتومی
یک ساعت زبان -
Mohammad Lotfi 0 امروز ۴۵ دقیقه فیزیولوژی
نیم ساعت آناتومی
یک ساعت زبانMohammad Lotfi 0 یادش بخیر انگار همین دیروز بود که تاپیک گزارش مطالعه کنکوری و سحرخیزی گزارش میدادی(((_:
چقدر زود بزرگ میشین شماها و من احساس پیری میکنم🥲💔😅 -
سلام به همگی
امروز سه چهار ساعت(حدودی میگم چون وسطش گاهی در فکر فرو رفتم) اناتومی و جنین خوندم☘️ -
Mohammad Lotfi 0 یادش بخیر انگار همین دیروز بود که تاپیک گزارش مطالعه کنکوری و سحرخیزی گزارش میدادی(((_:
چقدر زود بزرگ میشین شماها و من احساس پیری میکنم🥲💔😅 -
@Zahra-HD هععی زهرا هعی🚶♀️💔