راهنمایی فوری
-
سروش قادری
و دومین سوالتون هم
زیست رو نباید خوند باید خوردبرای درصد بالا هم باید سطحی بخونید هم مفهومی
من خودم زیاد سطحی نمی خونم نصف سوالات رو بخاطر نکات خیلی تابلو خراب میکنم اما از اون طرف سوالای سختش رو جواب میدم
پس باید هم مفهومی هم سطحیاحمد قادری
سطحی؟!!!
منظورتون همون خوندن روزنامه وار متن کتاب برای بار اوله؟! -
احمد قادری
سطحی؟!!!
منظورتون همون خوندن روزنامه وار متن کتاب برای بار اوله؟!سارا M 0
برای بار اول که نه
من کلا باید چند وقت یه بار به صورت روزنامه وار کل مطالب بخونم وگرنه نصف چیزا یادم میره با اینکه مفهوم بلدم
مثلا سر امتحان ترم هر چی فکر کردم کاریوتیپ یادم نمیومد با اینکه تعریف و مفهومش بلد بودم -
سارا M 0
برای بار اول که نه
من کلا باید چند وقت یه بار به صورت روزنامه وار کل مطالب بخونم وگرنه نصف چیزا یادم میره با اینکه مفهوم بلدم
مثلا سر امتحان ترم هر چی فکر کردم کاریوتیپ یادم نمیومد با اینکه تعریف و مفهومش بلد بودماحمد قادری
بله این دیگه میشه مرور....و برای مرور هم روزنامه وار خواندن یا به قولی سطحی خواندن کفایت میکنه، چون مفهوم توی ذهن تثبیت شده. ولی بار اول و البته بار دوم سطحی خواندن درست نیست.
بار اول ک خب درک آنچنانی اگه کسب نشد کاملا طبیعیه.
ولی بار دوم چون درسنامه و تست کار شده ، باید حواسمون رو جمع کنیم متن کتاب رو با دقت بخونیم چون دیگه همه نکته های ترکیبی و تک تک جملات رو مفهمومی بلدیم و باید توی ذهنمون همینجوری نکات یادگرفته شده و تیپ تست ها رو مرور کنیم.
برای دفعه های سوم و.....مرور تایم کمتری میطلبه و به قول خودتون روزنامه وار خواندن هم کفایت میکنه. چون تسلط کسب شده.
وگرنه در کل اصول خواندن زیست مفهومی خواندنه. -
سروش قادری
ببین به نظرم کلیپ ببین ولی با سرعت یکو نیم یه لب تاپی چیزیم بزا دم دستت تایپ کن تا دست نویس خیلی سرعت میره بالا،
و اینکه، هممون یه سری اشتباهی میکنیم ک یه جایی تاوانشو میدیم، شمام اون تایمی که باید میخوندیش نخوندی درصدت اومده پایین، ولی الان ترس از مسیر اشتباه فقط سد راهت میشه، تردید و نگرانی ها بخاطر نبود تجربه کافی خیلی طبیعیه ولی متوفقت کنه فقط شرایط بدتر میشه
ترسارو بزار کنار و با روحیه بخون با غر و فکر نشدن بخونی انگار نخوندی واقعا انگار اصلا نخوندیش....zoohre hocini سارا M 0
مرسی از هردوی شما
فقط آخرش سرعت کلیپو زیاد کنم یا ن؟ -
zoohre hocini سارا M 0
مرسی از هردوی شما
فقط آخرش سرعت کلیپو زیاد کنم یا ن؟سروش قادری
نه، به یادگیریتون لطمه نزنید
به جاش زیاد حساسیت به خرج ندید و نکات خیلی مهم و کلیدی و نمودار ها رو بنویسید. فقط هدف یادگیریه.
بعدش درسنامه و کلی تست میزنید ک همههه نکات رو متوجه میشید.
پس زیاد وقت گذاشتن برای فیلم مساوی میشه با اتلاف وقت.
موفق باشید. -
سروش قادری
ی چیز دیگه اینکه.....به مرور خیلیییییی اهمیت بدید معمولا بار اول ک متن کتاب رو بخونید خودتون رو هم بکشید نمی تونید اونقدرررر درک کنید و ترکیب کنید.
ولی بعد از اینکه درسنامه خوندید و تست کار کردید بعد ک میاید برای مرور دوباره متن کتاب رو بخونید دیگه همه جمله ها رو قشنگ عمقی درک میکنید و در حینی ک میخونید تمام تیپ تست ها و نکات ترکیبش براتون خودکار تو ذهنتون مرور میشه...چون تستش کار کردید.
خودم ک اینجوریم.سارا M 0 در راهنمایی فوری گفته است:
سروش قادری
ی چیز دیگه اینکه.....به مرور خیلیییییی اهمیت بدید معمولا بار اول ک متن کتاب رو بخونید خودتون رو هم بکشید نمی تونید اونقدرررر درک کنید و ترکیب کنید.
ولی بعد از اینکه درسنامه خوندید و تست کار کردید بعد ک میاید برای مرور دوباره متن کتاب رو بخونید دیگه همه جمله ها رو قشنگ عمقی درک میکنید و در حینی ک میخونید تمام تیپ تست ها و نکات ترکیبش براتون خودکار تو ذهنتون مرور میشه...چون تستش کار کردید.
خودم ک اینجوریم.والا من قبلاً روزی حدودا۵ساعت زیست میخوندم
مشاورم گفت اشتباهه و ....
الان مقدارشو پایین آوردم ولی هنوز عادت نکردم
یه چیز دیگه
اون تست بعد درسنامه حتما واجبع؟
از کدوم منبع خوبه؟من خودم میکرو و آبی قلمچی دارم،کدومشون واسه بعد درسنامه کامل ترن؟ -
zoohre hocini سارا M 0
مرسی از هردوی شما
فقط آخرش سرعت کلیپو زیاد کنم یا ن؟سروش قادری من با توجه به خودم گفتم،
ولی برخلاف چیزی که تصور میشه سرعت بالا دقت رو کم میکنه اینجوری نیست واقعا چون مجوری دقیق گوش بدی که عقب نیافتی حتی دقیق تر میشی من تمام صفر تا صدو ۱.۵ خیلی جاها ۲ دیدم از درصدام هام راضیم خدارو شکر -
سروش قادری
نه، به یادگیریتون لطمه نزنید
به جاش زیاد حساسیت به خرج ندید و نکات خیلی مهم و کلیدی و نمودار ها رو بنویسید. فقط هدف یادگیریه.
بعدش درسنامه و کلی تست میزنید ک همههه نکات رو متوجه میشید.
پس زیاد وقت گذاشتن برای فیلم مساوی میشه با اتلاف وقت.
موفق باشید.سارا M 0 راستش رفتم برنامه ریزی کردم،درسای دیگه جمع و جور شدن ولی زیستش خیلی زیاده
جوریه که اگه تغییرش بدم کل برنامهم به هم میریزه -
سروش قادری من با توجه به خودم گفتم،
ولی برخلاف چیزی که تصور میشه سرعت بالا دقت رو کم میکنه اینجوری نیست واقعا چون مجوری دقیق گوش بدی که عقب نیافتی حتی دقیق تر میشی من تمام صفر تا صدو ۱.۵ خیلی جاها ۲ دیدم از درصدام هام راضیم خدارو شکرzoohre hocini در راهنمایی فوری گفته است:
سروش قادری من با توجه به خودم گفتم،
ولی برخلاف چیزی که تصور میشه سرعت بالا دقت رو کم میکنه اینجوری نیست واقعا چون مجوری دقیق گوش بدی که عقب نیافتی حتی دقیق تر میشی من تمام صفر تا صدو ۱.۵ خیلی جاها ۲ دیدم از درصدام هام راضیم خدارو شکرآهان
مرسی -
سارا M 0 در راهنمایی فوری گفته است:
سروش قادری
خودم ک اینجوریم.والا من قبلاً روزی حدودا۵ساعت زیست میخوندم
مشاورم گفت اشتباهه و ....
الان مقدارشو پایین آوردم ولی هنوز عادت نکردم
یه چیز دیگه
اون تست بعد درسنامه حتما واجبع؟
از کدوم منبع خوبه؟من خودم میکرو و آبی قلمچی دارم،کدومشون واسه بعد درسنامه کامل ترن؟سروش قادری
اینکه ۱۰۰ درصد اشتباههمنظورم رو متوجه نشدید گفتم دو تایم مختلف نه پشت سرهم. لازم نیست ک پشت سرهم ۵ ساعت بخونید نه تنها برای زیست بلکه برای همه دروس تایم زیاد گذاشتن کیفیت رو میاره، پایین.
تست بعد از درسنامه حتما بزنید اگه وقت شد تحلیل کنید و نکات رو یادداشت کنید. اگر برای تحلیل وقت نشد میتونید بذارید تایم بعدی زیست.
بعد حواستون باشه توی تایم بعد قبلا از اینکه برید سراغ تست های جدید چنتا از تست های قبل(که روز قبل کار کردید، و مارک کردید رو کار کنید که ی تورق سریع باشه براتون) و بعد برید مبحث بعدی.(یا حالا ریزموضوع و هرچیز بعدی....که وقت نشد دیروز بخونید)
برای درسنامه، درسنامه خیلی سبز رو پیشنهاد میکنم، و همچنین تست هاش. اینم بگم تست زیست کتاب قلم چی هم خوبه کار کنید، توی آزمون ها خیلی کمک کننده هست.
ولی درسنامه رو به نظرم خیلی سبز خوبه نه قلم چی.
میکرو رو نمیدونم والا. -
سارا M 0 راستش رفتم برنامه ریزی کردم،درسای دیگه جمع و جور شدن ولی زیستش خیلی زیاده
جوریه که اگه تغییرش بدم کل برنامهم به هم میریزهسروش قادری
نمیخواد تغییر بدید همون تایمی ک گذاشتید کافیه.
من گفتم اگه امکانش بود.
حواستون باشه به بقیه درس ها آسیبی نزنید که برا آزمون بعدی ی درس دیگه مشکل پیدا کنه
راستی نکات ترکیبی توی درسنامه رو خیلی دقت کنید برای شما عالیه. -
سروش قادری
اینکه ۱۰۰ درصد اشتباههمنظورم رو متوجه نشدید گفتم دو تایم مختلف نه پشت سرهم. لازم نیست ک پشت سرهم ۵ ساعت بخونید نه تنها برای زیست بلکه برای همه دروس تایم زیاد گذاشتن کیفیت رو میاره، پایین.
تست بعد از درسنامه حتما بزنید اگه وقت شد تحلیل کنید و نکات رو یادداشت کنید. اگر برای تحلیل وقت نشد میتونید بذارید تایم بعدی زیست.
بعد حواستون باشه توی تایم بعد قبلا از اینکه برید سراغ تست های جدید چنتا از تست های قبل(که روز قبل کار کردید، و مارک کردید رو کار کنید که ی تورق سریع باشه براتون) و بعد برید مبحث بعدی.(یا حالا ریزموضوع و هرچیز بعدی....که وقت نشد دیروز بخونید)
برای درسنامه، درسنامه خیلی سبز رو پیشنهاد میکنم، و همچنین تست هاش. اینم بگم تست زیست کتاب قلم چی هم خوبه کار کنید، توی آزمون ها خیلی کمک کننده هست.
ولی درسنامه رو به نظرم خیلی سبز خوبه نه قلم چی.
میکرو رو نمیدونم والا.سارا M 0 والا درسنامه قلمچی که خوب نی
خیلی سبزو نمیدونم ولی درسنامه میکرو هم خیلی ترکیبی میاره نکاتش
ولی خب الان من که فرصت خود کتاب رو ندارم،آخرش درسنامه کمک درسیو بخونم یا خود کتاب درسی؟
یا جفتشو؟وقت -
سارا M 0 والا درسنامه قلمچی که خوب نی
خیلی سبزو نمیدونم ولی درسنامه میکرو هم خیلی ترکیبی میاره نکاتش
ولی خب الان من که فرصت خود کتاب رو ندارم،آخرش درسنامه کمک درسیو بخونم یا خود کتاب درسی؟
یا جفتشو؟وقتسروش قادری
اره درس نامه ها قلم چی خوب نیستن.
به نظرم جفتش رو. مگه نمیخوای برای بعد ها براتون مفید باشه؟ باز نباید ناقص خوند که.
متن کتاب درسی ک خوندید درسنامه رو بخونید ک مطالب رو براتون باز کرده راحت براتون درک میشه توی تست ها به مشکل برنمیخورید.
راستی اینم بگم شما چون فیلم استاد موقاری میبینید برای درسنامه خوندن خیلی راحتید چون باید و تایم زیاد صرف نمیکنید. ولی بخونید نذارید به کل کنار. -
سروش قادری
به نظرم جفتش رو. مگه نمیخوای برای بعد ها براتون مفید باشه؟ باز نباید ناقص خوند که.
متن کتاب درسی ک خوندید درسنامه رو بخونید ک مطالب رو براتون باز کرده راحت براتون درک میشه توی تست ها به مشکل برنمیخورید.
راستی اینم بگم شما چون فیلم استاد موقاری میبینید برای درسنامه خوندن خیلی راحتید چون باید و تایم زیاد صرف نمیکنید. ولی بخونید نذارید به کل کنار.سارا M 0 در راهنمایی فوری گفته است:
سروش قادری
راستی اینم بگم شما چون فیلم استاد موقاری میبینید برای درسنامه خوندن خیلی راحتید چون بلدید *و تایم زیاد صرف نمیکنید. ولی بخونید نذارید به کل کنار. -
سروش قادری
راستی اینم بگم شما چون فیلم استاد موقاری میبینید برای درسنامه خوندن خیلی راحتید چون باید و تایم زیاد صرف نمیکنید. ولی بخونید نذارید به کل کنار.سارا M 0 Mehdi Hosseinbor zoohre hocini احمد قادری
مرسی ک وقت گذاشتید -
سارا M 0 Mehdi Hosseinbor zoohre hocini احمد قادری
مرسی ک وقت گذاشتیدسروش قادری
خواهش میکنم.
انشالله موفق باشید. -
https://forum.alaatv.com/post/1541478
پست های اینجا شاید به کارتون بیاد -
https://forum.alaatv.com/post/1541478
پست های اینجا شاید به کارتون بیاددریا دریایی خیلییی ممنون
اینطور که معلومه مجبورم اول کل دهم رو بخونم -
دریا دریایی خیلییی ممنون
اینطور که معلومه مجبورم اول کل دهم رو بخونمسروش قادری در راهنمایی فوری گفته است:
دریا دریایی خیلییی ممنون
اینطور که معلومه مجبورم اول کل دهم رو بخونمواسه ۹ خیلی لازم نیست به مطالب دهم ولی ۸ چرا
و اینم در نظر بگیرید تست ترکیبی و مورد شماری بدن اگه دهم رو ندونید قشنگ گیر میکنید -
سروش قادری در راهنمایی فوری گفته است:
دریا دریایی خیلییی ممنون
اینطور که معلومه مجبورم اول کل دهم رو بخونمواسه ۹ خیلی لازم نیست به مطالب دهم ولی ۸ چرا
و اینم در نظر بگیرید تست ترکیبی و مورد شماری بدن اگه دهم رو ندونید قشنگ گیر میکنیددریا دریایی توصیهتون واسه دهم چیه؟
جفت فصل آخرو بخونم یا فقط فصل شیش؟