بررسی هفتگی گزارش ها
-
@kosar-mottaghi نه کوثر جان
اینطوری بهتره که تست بزنی بعد مرور کنی چون وقتی تست می زنی مرورش یه دید روشن تری بهت میده و می دونی کجاها یادت رفته و به چیا باید بیشتر توجه کنی یه جور خوداگاهی برات به وجود میاره و احتمال فراموشی روهم کمتر می کنهromisa در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
اینطوری بهتره که تست بزنی بعد مرور کنی چون وقتی تست می زنی مرورش یه دید روشن تری بهت میده و می دونی کجاها یادت رفته و به چیا باید بیشتر توجه کنی یه جور خوداگاهی برات به وجود میاره و احتمال فراموشی روهم کمتر می کنهاها
آخه استرس اینو میگرم یه جا رو نخونده باشم
تازگیا وسواس خوندن گرفتم
یه سوال دیگه
اینکه من هر چی لغت میخونم تو آزمون باز اشتباه میشه
یا حتی املا رو هم با اینکه زیاد تمرین میکنم باز اشتباه درمیان
و همچنین قرابتم بعضی وقتا میبنی همش درسته
بعضی وقتا هم میبینی همش اشتباهه
با اینکه تست زیاد میزنم
راحلی براش نداری -
romisa در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
اینطوری بهتره که تست بزنی بعد مرور کنی چون وقتی تست می زنی مرورش یه دید روشن تری بهت میده و می دونی کجاها یادت رفته و به چیا باید بیشتر توجه کنی یه جور خوداگاهی برات به وجود میاره و احتمال فراموشی روهم کمتر می کنهاها
آخه استرس اینو میگرم یه جا رو نخونده باشم
تازگیا وسواس خوندن گرفتم
یه سوال دیگه
اینکه من هر چی لغت میخونم تو آزمون باز اشتباه میشه
یا حتی املا رو هم با اینکه زیاد تمرین میکنم باز اشتباه درمیان
و همچنین قرابتم بعضی وقتا میبنی همش درسته
بعضی وقتا هم میبینی همش اشتباهه
با اینکه تست زیاد میزنم
راحلی براش نداری@kosar-mottaghi
املا رو که من باهات هم نظرم چون تیپ تست هایی که ازش میدن معمولا شمارشین و تسلط خیلی بالایی لازم دارن و ممکنه با یه اشتباه جواب غلط از آب دربیاد
برای قرابت این نشون میده یه سری بیت ها رو خوب مفهومش رو خوندی ولی بیت هایی که کم تکرار بودن و زیاد تو کتاب اهمیت بالایی از خودشون نشون ندادن یهو وقتی طراح ازشون سوال میده به خاطر اینکه کمتر به چشمت خورده جواب غلط میشه این احتمالش هست
برای لغت باید ببینی بری تحلیل کنی اون تستی که غلط زدی از تست های اخر کتاب بوده و از لغت های مهم و شماره دار یا ستاره دار یا لغتی که بولد نبوده و بعد متناسب باهاش مطالعه کنی -
@kosar-mottaghi
املا رو که من باهات هم نظرم چون تیپ تست هایی که ازش میدن معمولا شمارشین و تسلط خیلی بالایی لازم دارن و ممکنه با یه اشتباه جواب غلط از آب دربیاد
برای قرابت این نشون میده یه سری بیت ها رو خوب مفهومش رو خوندی ولی بیت هایی که کم تکرار بودن و زیاد تو کتاب اهمیت بالایی از خودشون نشون ندادن یهو وقتی طراح ازشون سوال میده به خاطر اینکه کمتر به چشمت خورده جواب غلط میشه این احتمالش هست
برای لغت باید ببینی بری تحلیل کنی اون تستی که غلط زدی از تست های اخر کتاب بوده و از لغت های مهم و شماره دار یا ستاره دار یا لغتی که بولد نبوده و بعد متناسب باهاش مطالعه کنی -
romisa آره قرابت شعراش کلا یه جوریه،شعرایی میدن که اصلا نمیتونی درک کنی چی میگن
پس باید باز لغت بیشتر بخونمممنون سارایی
@kosar-mottaghi لغت های مهمتر رو بیشتر بخون و اونایی که یادت میره هایلایت کن حتما مروربشه بازم حتی
با شعرا بازی کن سعی کن کنار هر شعر جدیدی که بهش برخوردی چن کلمه در توصیف مفهومش بنویسی و طبق اون پیش بری و سوالو حل کنی البته اینم یه روش شخصیه -
@kosar-mottaghi لغت های مهمتر رو بیشتر بخون و اونایی که یادت میره هایلایت کن حتما مروربشه بازم حتی
با شعرا بازی کن سعی کن کنار هر شعر جدیدی که بهش برخوردی چن کلمه در توصیف مفهومش بنویسی و طبق اون پیش بری و سوالو حل کنی البته اینم یه روش شخصیه -
Saleh Esmaily
روزای اخره ذهنت یکم اشفته به نظر می رسه
به نظرم اولین کار حفظ آرامش و اعتماد به نفسه البته نه طوری که غرور پیش بیاد نه اصلا ولی تا حدی که ارامشت برگرده الزامیه
سعی کن اون حدی که توان داری بذاری وگرنه سعی نکن با اتفاقاتی که میوفته و خارج از کنترلته ذهنت رو بهم بریزی
فقط تمرکزت رو بذار سر چیزهای که میتونی تغییرشون بدی و بهترشون کنی
حتی اگه مثلا هشت شبه بگو هنوز فرصت دارم میتونم بهترش کنمromisa میدونین اخه از خودم توقع زیادی دارم بعد برنامه ای ک میخوام انجام بدمو نمیتونم هی میگم از فردا ولی نمیشه ک نمیشه بهم ریخته منو
-
atena abolhasani
اتنا جان این هفته گزارش ندادی کجایی عزیزمromisa سلام رمیسا جان امیدوارم حالت خوب باشه
راستش این هفته درس خوندم ولی همش به صورت تک درس بود که زمانم نمیگرفتم ولی خب تقریبا روزی ۷ ساعت میشد
خب باید بگم از اینکه گزارش ندادم الان پشیمونم
ولی خب حس میکردم پیشرفت خاصی نداشتم چون بدون تست زدن بود ( درکل این روزایی که برای امتحانات میخونم خیلی از تک درسی خوندن راضی نیستم ولی خب چاره ایم نیست هفته دیگه تموم میشه با خیال راحت درس میخونیم)
بازم مرسی از پیگیریات خسته نباشی⚘ -
Amir 6
سلام اون جایی که گفته بودی اخر هفته ها خوب عمل نمی کنم این یه تله ذهنیه و راحت میشه درستش کرد اصلا چرا فکر می کنی اخر هفتس مثلا به ذهنت بگو امروز شنبست یا یه جوری اینو عادت بده برای خودت
اینکه صفر تست رو قید کردی و روزای بعدش سعی کردی بهترش کنی خوبه
می دونم برنامه عمومی هات جداست و بعدا قراره از پایه شروع کنی ولی بازم به نظرم الان حتی اگه روزی یکیشونم بذاری خوبه
لازمه تعداد درس هایی که تو روز میخونی رو بیشتر کنی
سعی کن از یه حدی کمتر توی روز مطالعه نداشته باشیromisa
سلام چشم
آره قراره بزارم کم کم فعلا دارم رو ساعت مطالعم کار میکنم بالاتر بره تا عمومی ها هم بخونم
تنوع درس هایی که میخونم تو رو چندتا باشه خوبه؟
یه مشاوری بود میگفت دروس تخصصی رو نصفش رو روزهای زوج بخون نصفش رو روزهای فرد برا همین دارم همین کار رو میکنم -
Zahra Akbari 0
سلام زهرا جان
برای مطالعت یه کف مشخص کن مثلا بگو من ساعتم زیر 9 نباید بیاد برای تعداد تست هم همینطور
بعضی روزها خوب بوده و بعضی روزها نه
درکل حس می کنم نیاز به تلاش بیشتریه هم در زمینه تست هم ساعت مطالعه هم تنوع درسromisa
سلام ..
بله اتفاقا با شروع همین هفته ،همین تصمیم رو دارم که یه زمان و تعداد تست مشخصی رو بزنم .(مخصوصاا تست بیشتر)
-
Niki Finn
سلام
ساعت مطالعه نیاز به تلاش بیشتری داره
بعضی روزا تک درس خوندی احتمالا به خاطر امتحان بوده
تست هات درکل اومده پایین
حس میکنم عیدت بهتر بود نیکی جان
لازمه که پرقدرت تر پیش بریم -
دریا دریایی
افرین یه روزایی نشون دادی که میتونی خیلی بهترم عمل کنی پیوستگی و ساعت بهتر شده
بهتر شده ولی هنوز خیلی جا داره برای بهتر شدن بازم
تست ننوشتی و من حس می کنم چون کمه نمی نویسی
حواست باشه از این کار ضربه نخوری تو کنکور
هر روزت رو بهتر از دیروزت کن و همینه رمزشromisa
تست
اوهوم کم میزنم چون ارش تمام نشده هنوز
هنوز بعضی درسا مثل ریاضی و فیزیک و شیمی تمام نکردم
از اون ور عمومی ها دوباره شروع کردم هنوز هیچ کدوم تو دور دوم تمام نشده
خودمم که ماشالا فقط دنبال فرصتم کتاب و ببندم درس نخونم
از یه طرفم جدیدا فک کنم سرما خورده ام همش سردرد دارم و خوابم میاد خوابم کلا ریخته بهم خیلی هم میخوابم- دیگه حرف هام صادقانه تر از این نمیشد
- دیگه حرف هام صادقانه تر از این نمیشد
-
romisa میدونین اخه از خودم توقع زیادی دارم بعد برنامه ای ک میخوام انجام بدمو نمیتونم هی میگم از فردا ولی نمیشه ک نمیشه بهم ریخته منو
Saleh Esmaily در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
romisa میدونین اخه از خودم توقع زیادی دارم بعد برنامه ای ک میخوام انجام بدمو نمیتونم هی میگم از فردا ولی نمیشه ک نمیشه بهم ریخته منو
برنامه رو سبک و سنگین کن و معقولانه بریز
با توجه به گذشتت و زمانایی ک از خودت راضی بودی برنامه بریز
برنامه ی خیلی سنگین و خارج از توان وقتی باعث استرست میشه از نظر من توصیه نمیشه -
romisa سلام رمیسا جان امیدوارم حالت خوب باشه
راستش این هفته درس خوندم ولی همش به صورت تک درس بود که زمانم نمیگرفتم ولی خب تقریبا روزی ۷ ساعت میشد
خب باید بگم از اینکه گزارش ندادم الان پشیمونم
ولی خب حس میکردم پیشرفت خاصی نداشتم چون بدون تست زدن بود ( درکل این روزایی که برای امتحانات میخونم خیلی از تک درسی خوندن راضی نیستم ولی خب چاره ایم نیست هفته دیگه تموم میشه با خیال راحت درس میخونیم)
بازم مرسی از پیگیریات خسته نباشی⚘atena abolhasani ان شاءالله از هفته ای که توش هستیم گزارش بدی
حتی اگه روزی هم خوب عمل نکردی بازم گزارشش رو بفرست -
romisa
سلام چشم
آره قراره بزارم کم کم فعلا دارم رو ساعت مطالعم کار میکنم بالاتر بره تا عمومی ها هم بخونم
یه مشاوری بود میگفت دروس تخصصی رو نصفش رو روزهای زوج بخون نصفش رو روزهای فرد برا همین دارم همین کار رو میکنمAmir 6 در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
romisa
سلام چشم
یه مشاوری بود میگفت دروس تخصصی رو نصفش رو روزهای زوج بخون نصفش رو روزهای فرد برا همین دارم همین کار رو میکنمسلام نظرها بیشتر سلیقه ایه
سه تا اختصاصی و دو تا عمومی میتونه خوب باشه
ولی کلا تنوع بالا باعث افزایش بازدهی ذهنی میشه -
Saleh Esmaily در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
برنامه رو سبک و سنگین کن و معقولانه بریز
با توجه به گذشتت و زمانایی ک از خودت راضی بودی برنامه بریز
برنامه ی خیلی سنگین و خارج از توان وقتی باعث استرست میشه از نظر من توصیه نمیشهromisa چشم خیلی ممنون🤍
-
romisa
سلام ..
بله اتفاقا با شروع همین هفته ،همین تصمیم رو دارم که یه زمان و تعداد تست مشخصی رو بزنم .(مخصوصاا تست بیشتر)
Zahra Akbari 0 سلام ان شاءالله
-
romisa چشم خیلی ممنون🤍
Saleh Esmaily بی بلا خواهش می کنم
-
romisa سلام.
بله، سعی کردم تو دوران امتحانات بیشتر وقتمو بذارم برای نهایی و تا جایی که بسه نکات کنکوریش رو هم مرور کنم. بابت تایم مطالعه پایین عذر می خوام. سعی می کنم پیوسته تر و بیشتر بخونم.