بررسی هفتگی گزارش ها
-
atena abolhasanireplied to romisa on ۱۶ خرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
romisa سلام رمیسا جان امیدوارم حالت خوب باشه
راستش این هفته درس خوندم ولی همش به صورت تک درس بود که زمانم نمیگرفتم ولی خب تقریبا روزی ۷ ساعت میشد
خب باید بگم از اینکه گزارش ندادم الان پشیمونم
ولی خب حس میکردم پیشرفت خاصی نداشتم چون بدون تست زدن بود ( درکل این روزایی که برای امتحانات میخونم خیلی از تک درسی خوندن راضی نیستم ولی خب چاره ایم نیست هفته دیگه تموم میشه با خیال راحت درس میخونیم )
بازم مرسی از پیگیریات خسته نباشی⚘ -
romisa میدونین اخه از خودم توقع زیادی دارم بعد برنامه ای ک میخوام انجام بدمو نمیتونم هی میگم از فردا ولی نمیشه ک نمیشه بهم ریخته منو
-
@kosar-mottaghi لغت های مهمتر رو بیشتر بخون و اونایی که یادت میره هایلایت کن حتما مروربشه بازم حتی
با شعرا بازی کن سعی کن کنار هر شعر جدیدی که بهش برخوردی چن کلمه در توصیف مفهومش بنویسی و طبق اون پیش بری و سوالو حل کنی البته اینم یه روش شخصیه -
@kosar-mottaghi
املا رو که من باهات هم نظرم چون تیپ تست هایی که ازش میدن معمولا شمارشین و تسلط خیلی بالایی لازم دارن و ممکنه با یه اشتباه جواب غلط از آب دربیاد
برای قرابت این نشون میده یه سری بیت ها رو خوب مفهومش رو خوندی ولی بیت هایی که کم تکرار بودن و زیاد تو کتاب اهمیت بالایی از خودشون نشون ندادن یهو وقتی طراح ازشون سوال میده به خاطر اینکه کمتر به چشمت خورده جواب غلط میشه این احتمالش هست
برای لغت باید ببینی بری تحلیل کنی اون تستی که غلط زدی از تست های اخر کتاب بوده و از لغت های مهم و شماره دار یا ستاره دار یا لغتی که بولد نبوده و بعد متناسب باهاش مطالعه کنی -
romisa در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
@kosar-mottaghi نه کوثر جان
اینطوری بهتره که تست بزنی بعد مرور کنی چون وقتی تست می زنی مرورش یه دید روشن تری بهت میده و می دونی کجاها یادت رفته و به چیا باید بیشتر توجه کنی یه جور خوداگاهی برات به وجود میاره و احتمال فراموشی روهم کمتر می کنهاها
آخه استرس اینو میگرم یه جا رو نخونده باشم
تازگیا وسواس خوندن گرفتم
یه سوال دیگه
اینکه من هر چی لغت میخونم تو آزمون باز اشتباه میشه
یا حتی املا رو هم با اینکه زیاد تمرین میکنم باز اشتباه درمیان
و همچنین قرابتم بعضی وقتا میبنی همش درسته
بعضی وقتا هم میبینی همش اشتباهه
با اینکه تست زیاد میزنم
راحلی براش نداری -
atena abolhasani
اتنا جان این هفته گزارش ندادی کجایی عزیزم -
@hamed-shakouri
ان شاءالله این هفته وقتی گزارش ها کامل شد به صورت یه جا بررسی می کنم
خوش اومدین -
@kosar-mottaghi نه کوثر جان
اینطوری بهتره که تست بزنی بعد مرور کنی چون وقتی تست می زنی مرورش یه دید روشن تری بهت میده و می دونی کجاها یادت رفته و به چیا باید بیشتر توجه کنی یه جور خوداگاهی برات به وجود میاره و احتمال فراموشی روهم کمتر می کنه -
romisa چشم
-
Infinitie. A تو اختصاصا بعدا تگت می کنم اینجا جاش نیس دعواااات کننم
باید مفصل بحث کنیم که چرا این اتفاق افتاده!!!! -
Amir 6
سلام اون جایی که گفته بودی اخر هفته ها خوب عمل نمی کنم این یه تله ذهنیه و راحت میشه درستش کرد اصلا چرا فکر می کنی اخر هفتس مثلا به ذهنت بگو امروز شنبست یا یه جوری اینو عادت بده برای خودت
اینکه صفر تست رو قید کردی و روزای بعدش سعی کردی بهترش کنی خوبه
می دونم برنامه عمومی هات جداست و بعدا قراره از پایه شروع کنی ولی بازم به نظرم الان حتی اگه روزی یکیشونم بذاری خوبه
لازمه تعداد درس هایی که تو روز میخونی رو بیشتر کنی
سعی کن از یه حدی کمتر توی روز مطالعه نداشته باشی -
romisa در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
@kosar-mottaghi
سلام به جز چن روز بقیه روزا خوب بوده
تست ها رو هم که بهم توضیح دادی به چه صورت می زنی
اگه کفت 10 باشه که خیلی بهترم میشه
توجه به اختصاصی و عمومی متناسب بودهممنون
چشم سعی میکنم
فقط یه سوال؟؟
دینی رو تست بزنم مرور کنم یا بخونم بعد مرور کنم
اصلا خیلی زیاده جوری که از این طرف میخونی،بقیه یادم میره
مثلا چن روزه نتونستم دینی۱۲ بخونم -
romisa سلام ممنونم
یه ذره گیجم این چند روزه
کلا حس ناامیدی گرفتم
تا میخوام بیام تنوع درسم رو زیاد کنم، استرس یه درس دیگه منو میگیره
شیمی هم یادم رفت
عمومیا هم چشم میزارم تو برنامه
یه ذره استرس زیاد شده، نمیتونم درست رو برنامم تمرکز کنم، گاهی اوقات وسط درس خوندن هم حواس پرتی مزمن میگیرم
نمیدونم همش به پشت کنکور فکر میکنم -
romisa خیلی ممنون
پست 141 از 532