روح خدا
-
pouya hosein pour آقای حسین پور این اثبات رو نمیشه گفت انرژی این همون رشد انگیزه و ارادس که در وجود هر انسانی به یک میزان آفریده شده این گلدون شما شاید بشه گفت اثبات نوع نگرش های ما بر روی یه موضوع باشه (مثل درس.کار.شغل.پیشرفت و یا همین رشد گل که مثال خودتون بود)میشه روح خدارو به این نسبت داد؟؟ انرژی از دید فیزیک:
انرژی خاصیتی از ماده و مظروف آن است.
انرژی منبع دارد.
انرژی داری کمیت است.
انرژی محدودیتهایی دارد.
انرژی قابل تبدیل است.
حرف قران:
«اللَّهُ الصَّمَدُ» یعنی معبود بینیاز، پس معقول نیست که نیازمند به چیزی باشد. در نتیجه خدا در هیچ ظرفی قرار نگرفته چون اگر در ظرفی قرار گیرد نیازمند آن خواهد شد.@narjes-hashemi در روح خدا گفته است:
pouya hosein pour آقای حسین پور این اثبات رو نمیشه گفت انرژی این همون رشد انگیزه و ارادس که در وجود هر انسانی به یک میزان آفریده شده این گلدون شما شاید بشه گفت اثبات نوع نگرش های ما بر روی یه موضوع باشه (مثل درس.کار.شغل.پیشرفت و یا همین رشد گل که مثال خودتون بود)میشه روح خدارو به این نسبت داد؟؟ انرژی از دید فیزیک:
انرژی خاصیتی از ماده و مظروف آن است.
انرژی منبع دارد.
انرژی داری کمیت است.
انرژی محدودیتهایی دارد.
انرژی قابل تبدیل است.
حرف قران:
«اللَّهُ الصَّمَدُ» یعنی معبود بینیاز، پس معقول نیست که نیازمند به چیزی باشد. در نتیجه خدا در هیچ ظرفی قرار نگرفته چون اگر در ظرفی قرار گیرد نیازمند آن خواهد شد.علم فیزیک هم همینه دست کمی نداره
اینو بخونید و اگر قانع نکرد کتاب زیاد هست میگم...
من انرژی جز علم فیزیک نمیشناسم اگر هست معرفی کنید -
pouya hosein pour من این حرفتونو قبول دارم ولی درباره انرژی و وجود خدا میگم که فقط قسمتی از وجود خدا این انرژیه
HADAF MAN
نظرت؟؟
کجا رفتی توبیا تا نیمدم برات
-
سلام اونجا که گفته بودین خدا از روحش در ما دمیده و وجودمون از خداست ( @sania-Andiravan) یعنی ما خداییم؟(نعوذبالله)
اصلا مگه وجود و حقیقت ما روحه؟
نه حقیقت ما، روح نیست. حقیقت ما نفسه.
یعنی ما نفسیم. چون خدا میگه (کل نفس ذائقة الموت) : همه نفس ها طعم مرگ رو میچشن. نمیگه که همه روح ها طعم مرگ رو میچشن!
پس ما نفسیم.
خب حالا روح چیه؟!
به اون ویژگی هایی که خدا از خودش در ما قرار داده میگن روح. -
سلام اونجا که گفته بودین خدا از روحش در ما دمیده و وجودمون از خداست ( @sania-Andiravan) یعنی ما خداییم؟(نعوذبالله)
یعنی ما نفسیم. چون خدا میگه (کل نفس ذائقة الموت) : همه نفس ها طعم مرگ رو میچشن. نمیگه که همه روح ها طعم مرگ رو میچشن!
پس ما نفسیم.
خب حالا روح چیه؟!
به اون ویژگی هایی که خدا از خودش در ما قرار داده میگن روح.SJY دوست عزیز منظور برداشت شما نبود
خود قرآن گفته فَإِذا سَوَّيْتُهُ وَ نَفَخْتُ فِيهِ مِنْ رُوحِي فَقَعُوا لَهُ ساجِدِينَ ...
پس همين كه او را نظام بخشيدم و از روح خود در او دميدم، سجدهكنان براى او به خاك افتي
منظور کلی همون روح خداست سوتفاهم شده -
جنسش از نور....
و اینکه طبق قرآن خداوند از روح خودش در ما دمیده.....
برای همین هم اینکه به یکی بگیم تو روحتبه نظرم درست نیست ......
فک کنم منظورم رو متوجه شده باشید....((: -
جنسش از نور....
و اینکه طبق قرآن خداوند از روح خودش در ما دمیده.....
برای همین هم اینکه به یکی بگیم تو روحتبه نظرم درست نیست ......
فک کنم منظورم رو متوجه شده باشید....((:سارا M 0
نه این روح با روح شما فرق داره
حرف درستی نیست،درست ولی خب موضوع روح و ذات خدا چیز دیگس -
SJY دوست عزیز منظور برداشت شما نبود
خود قرآن گفته فَإِذا سَوَّيْتُهُ وَ نَفَخْتُ فِيهِ مِنْ رُوحِي فَقَعُوا لَهُ ساجِدِينَ ...
پس همين كه او را نظام بخشيدم و از روح خود در او دميدم، سجدهكنان براى او به خاك افتي
منظور کلی همون روح خداست سوتفاهم شده -
SJY شما چیزی غیر از این نگفتید شما برداشتتون اشتباه بود
-
SJY شما چیزی غیر از این نگفتید شما برداشتتون اشتباه بود
-
پس ما نفسیم.
خب حالا روح چیه؟!
به اون ویژگی هایی که خدا از خودش در ما قرار داده میگن روح. -
-
HADAF MAN
نظرت؟؟
کجا رفتی توبیا تا نیمدم برات
-
SJY برداشت من چیز دیگه ای بود از توضیحاتی که بعد
سوال استفهام انکاریتون دادید نشون میداد برداشت چیز دیگه ای بوده..درهر صورت اگر اشتباه از من بوده من عذر میخوام متوجه نشدم.ببخشید!
موفق باشید دوست عزیز -
HADAF MAN
خو من هیچوقت نفهمیدم
-
SJY برداشت من چیز دیگه ای بود از توضیحاتی که بعد
سوال استفهام انکاریتون دادید نشون میداد برداشت چیز دیگه ای بوده..درهر صورت اگر اشتباه از من بوده من عذر میخوام متوجه نشدم.ببخشید!
موفق باشید دوست عزیز -
سارا M 0
نه این روح با روح شما فرق داره
حرف درستی نیست،درست ولی خب موضوع روح و ذات خدا چیز دیگس@narjes-hashemi
نمدونم والا
وی تاپیک را ترک کرده -
-
HADAF MAN
خو من هیچوقت نفهمیدم
-
@narjes-hashemi
ببین من میگم که وجود خدا بینهایت بخشی از این وجود انرژیه برای وجود و پپایداری هستی همون اراده خدا در اصل
فهمیدی ایا ؟HADAF MAN عاقا حله پایدار باشید
-
HADAF MAN عاقا حله پایدار باشید