روح خدا
-
SJY شما چیزی غیر از این نگفتید شما برداشتتون اشتباه بود
-
SJY شما چیزی غیر از این نگفتید شما برداشتتون اشتباه بود
-
سلام اونجا که گفته بودین خدا از روحش در ما دمیده و وجودمون از خداست ( @sania-Andiravan) یعنی ما خداییم؟(نعوذبالله)
اصلا مگه وجود و حقیقت ما روحه؟
نه حقیقت ما، روح نیست. حقیقت ما نفسه.
یعنی ما نفسیم. چون خدا میگه (کل نفس ذائقة الموت) : همه نفس ها طعم مرگ رو میچشن. نمیگه که همه روح ها طعم مرگ رو میچشن!
پس ما نفسیم.
خب حالا روح چیه؟!
به اون ویژگی هایی که خدا از خودش در ما قرار داده میگن روح. -
-
HADAF MAN
نظرت؟؟
کجا رفتی توبیا تا نیمدم برات
-
SJY برداشت من چیز دیگه ای بود از توضیحاتی که بعد
سوال استفهام انکاریتون دادید نشون میداد برداشت چیز دیگه ای بوده..درهر صورت اگر اشتباه از من بوده من عذر میخوام متوجه نشدم.ببخشید!
موفق باشید دوست عزیز -
HADAF MAN
خو من هیچوقت نفهمیدم
-
SJY برداشت من چیز دیگه ای بود از توضیحاتی که بعد
سوال استفهام انکاریتون دادید نشون میداد برداشت چیز دیگه ای بوده..درهر صورت اگر اشتباه از من بوده من عذر میخوام متوجه نشدم.ببخشید!
موفق باشید دوست عزیز -
سارا M 0
نه این روح با روح شما فرق داره
حرف درستی نیست،درست ولی خب موضوع روح و ذات خدا چیز دیگس@narjes-hashemi
نمدونم والا
وی تاپیک را ترک کرده -
-
HADAF MAN
خو من هیچوقت نفهمیدم
-
@narjes-hashemi
ببین من میگم که وجود خدا بینهایت بخشی از این وجود انرژیه برای وجود و پپایداری هستی همون اراده خدا در اصل
فهمیدی ایا ؟HADAF MAN عاقا حله پایدار باشید
-
HADAF MAN عاقا حله پایدار باشید
-
Im Ho3ein سلام.بله
آیه 38 از سوره انعام "وَ مَا مِن دَابَّةٍ فی الأَرْضِ وَ لا طئرٍ یَطِیرُ بجَنَاحَیْهِ إِلا أُمَمٌ أَمْثَالُکُم مَّا فَرَّطنَا فی الْکِتَبِ مِن شیْءٍ ثُمَّ إِلی رَبهِمْ یحْشرُونَ "این آیه سخن از حشر و رستاخیز عمومی تمام موجودات زنده ، و تمام حیواناته حالا علاوه بر اثبات علمی که میگن یه حیوان مثل سگ که وفداره قاعدتا یه روحی باید باشه و حالا اثبات های دیگه...
-
Im Ho3ein بله سخن نرجس خانم کاملا درست بود شما به خواب اعتقاد دارید که روحتون خواب میبینه نه جسمتون؟
اگر به این اعتقاز داشته باشید میتونیم همچنین بگیم اگر در خواب همان صندلی واقعی را میبینیم پس آن روح صندلیست که روح اون رو میبینه پس اونم روح داره
پیوست به کتاب هیپنوتیزم و راز خلصه -
Im Ho3ein بله بنظرم من و با توجه به تحقیقات علمی هر چیزی در این دنیا زنده است و روح و ادراک داره حتی اشیا
-
Im Ho3ein بله سخن نرجس خانم کاملا درست بود شما به خواب اعتقاد دارید که روحتون خواب میبینه نه جسمتون؟
اگر به این اعتقاز داشته باشید میتونیم همچنین بگیم اگر در خواب همان صندلی واقعی را میبینیم پس آن روح صندلیست که روح اون رو میبینه پس اونم روح داره
پیوست به کتاب هیپنوتیزم و راز خلصهpouya hosein pour خواب مربوط به فعالیت نورون های مغزی نیست؟