️برنامه ۶۰ روز تا کنکور
️
-
بچه ها در تلاشیم هر چه سریع تر در پروفایلتون قرار بگیره به محض قرار گرفتن براتون پیامک فرستاده میشه، فعلا طبق مطالعه روزانه تون پیش برین و دروسی که نیاز به مطالعه بیشتر دارن رو مطالعه کنید تا برای جمع بندی به مشکلی نخورید
برنامه ای هم که برای ارش هست برای ۲روز اول هفته حدودا ۸ ساعت مطالعه داشته که خیلی راحت تو روزهای آینده هم می تونید مطالعه کنید
برنامه این هفته خلوت هست و تایم استراحت و تعطیل زیاد داره پس جای نگرانی ندارههمین طور می تونید با برنامه ای که از ۱۸ ام هست هم شروع کنید
همه تیم آلاء برای موفقیت شما دوستان آلایی در تلاش هستیم
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۰:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an دستتون درد نکنه اگه قرار گرفت همینجا هم اعلام میکنید؟؟؟
-
@m-an دستتون درد نکنه اگه قرار گرفت همینجا هم اعلام میکنید؟؟؟
sali ghoreishi
بله اینجا هم اعلام می کنم -
الان دلیل اینکه به ما تایم دقیق نمیگن اینه که خودشونم نمیدونن دقیق کی قراره قرار بگیره برا ما !! میگین چرا ؟ به این دلایل :
همه تیکتا رو میدونیم زود جواب میدن ولی من 7 ساعته تیکت زدم کی در اختیار راه ابریشمی ها قرار میگیره ... جواب ندادن
رو پست آخر اینستا هم دومین کامنتو گذاشتم و پرسیدم و کامنته بالا هم هس ولی جواب ندادن و کامنت های بعد از من ک لایک کمتری هم داره بعضیاشون جواب داده شده
دارن میبینن ولی خب همونطور ک گفتم حتما دلیلی داره که جواب نمیدن
حالا یا مشکل سایتی چیزی... ما ک نمیدونیم
ولی بهتره حداقل حداقلش جزوه هارو بزارین بریم پرینت بگیرم تا فیلما بیاد ، دیگه برا اونم تایممون هدر نرهshayan jafari به نظر من برای ریاضی و شیمی از راه ابریشم استفاده کنید. خیلی بهتره . چون ارش ماله پارساله و علاوه بر اون استاد ثابتی در جواب یکی از بچه ها در دایرکت گفتن رو راه ابریشم تمرکز کنید.
-
@haniehno در
️برنامه ۶۰ روز تا کنکور
️ گفته است:
ممکنه سوالم ساده باشه ولی من واقعا نمیدونم DLC آرش چیه ؟
یک سری محتوای هدیه هست که براتون قرار میدیم آرش های پارسال خیلی کامل بودن و دوستانتون خیلی رضایت داشتن امسال یه سری آپدیت اضافه میشه، تحلیل کنکورهای ۹۹ ریاضی و تجربی که براتون هدیه می کنیم کاملا رایگان، کسانی که قبلا آرش رو تهیه کرده بودن هم این هدیه رو دریافت می کنن
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۲:۱۷ آخرین ویرایش توسط yas ta انجام شده
تتا فقط فیزیک و زیست می باشد؟؟
@M-an -
mahdieh tabaee
خواهش می کنم
ان شاء الله مشکلی پیش نیاد امروز فعال میشهنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۲:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an کد تخفیف رو کی میفرستید خانم مدیر؟؟
-
️برنامه ۶۰ روز تا کنکور
️
حتما تو این روزای باقی مونده تا کنکور کلی سوال ذهنتون رو درگیر کرده،- سوال هایی مثل این که
تو این 60 روز منتهی به کنکور چه کارهایی رو باید انجام بدم و چه کار هایی رو نباید انجام بدم؟
دوگانه امتحان نهایی و کنکور چی میشه تکلیفش ؟
آزمون های جامع رو از کی شروع کنم بهتره؟
چه مباحثی از کنکور رو کلا باید حذف کنم؟ آیا حذف کلی مبحث مجازه؟
من تو ماه رمضان چیکار کنم برنامه بهتری داشته باشم ؟
اگر تا الان کاری نکردم چیکار بکنم؟
چالش درس های عمومی چی میشه؟
و کلی سوال دیگه
اگه حداقل یکی از سؤالای بالا، الان ذهنت رو درگیر کرده، بهت پیشنهاد میکنم %(#ff0000)[حتما ویدئوی کامل این توضیحات رو از لینک زیر تو سایت آلاء ببین]
https://alaatv.com/set/1098
این یه برنامه کامل برای روزهای پایانی و جمع بندی شماست
اما مهم تر از اون همایش آرشه که توضیحات بیشترش فردا منتشر میشه
پس منتظر فردا و یه شروع هیجان انگیز با کمان آرش باشین
%(#ff0000)[سورپرایز ابریشمی های آلاء]
به ازای هر راه ابریشمی که خرید کرده اید، یکشنبه جمع بندی آرش همون درس رو هدیه خواهید گرفت.
کدتخفیف 75% برای خرید سایر دروس آرش هم بطور ویژه تقدیم شما خواهد شد.
یک برنامه هم فردا منتشر می کنیم که شروع این برنامه از ۱۸ اردیبهشت ماه می باشد.
آلایی های عزیز بر اساس هر کدوم که دوست دارید می تونید پیش برید.
برنامه اول از ۱۱ اردیبهشت بود که منتشر شد، برنامه دوم از ۱۸ اردیبهشت فردا داده میشه، به هر کدوم که می تونید خودتون رو برسونید
امتحان نهایی در هر دو برنامه لحاظ شده، در مورد امتحان نهایی خیالتون راحت باشه.
دوستان فارغ التحصیل چون امتحان نهایی ندارند و یا دانش آموزانی که ساعت مطالعاتی بیشتری دارند، بهتره از برنامه جلو بزنند و زودتر تموم کنند.
بعد از اتمام برنامه از حل کنکورهای ۹۸ و ۹۹ که داخل همایش آرش هست، اما توی برنامه نیومده
و DLC های هدیه آرش استفاده کنند.و همچنین می تونند آزمون های جامعشون رو هم از خرداد شروع کنند و بیشتر آزمون جامع بزنند.
آرزوی موفقیت برای همتون داریم
هدیه ویژه برای آرشیها و تایتانی های آلاء
سری کامل آزمون های 4K
(به صورت شبیه ساز در ۳ آ برگزار می شود)
از ۲۴ خرداد تیر خلاص به کنکور با 4K(مروری بر کنکورهای سراسری گذشته) زده میشهپ ن:
۳آ. آزمون آنلاین آلاء
تایتان. همایش پیشرفته ویژه بچه های قوی و متوسط رو به بالاست، تو زمان خیلی بهینهدیگه چیزی به رسیدن نمونده
%(#ff0000)[آپدیت]
بچه ها دقت کنید در بالا هم گفتم توضیحات بیشتر در مورد آرش ها امروز گفته میشه ( در مورد پک ها و... ) که سوال کردین%(#ff0000)[در مورد راه ابریشمی ها]
برای هر درس راه ابریشم که تهیه کرده بودین آرش اون درس قرار می گیره دقت کنید گفتیم %(#ff0000)[یکشنبه] در پروفایلتون قرار می گیره، امروز شنبه هست
پس اینکه می گین تو پروفایلتون نیست، هیچ مشکلی نداره%(#ff0000)[در مورد کد تخفیف راه ابریشمی ها]، کد ویژه دانش آموزان راه ابریشمی هست و فقط و فقط برای این دانش آموزان هست و نه استفاده دیگران
%(#ff0000)[این کد تخفیف جزء محتوای راه ابریشم نبوده و هدیه ما هست به شما آلایی ها]
هنوز هم برای کسی کد تخفیف پیامک نشده، هدیه کادو پیچ شدنش هم زمان لازم داره دیگه نه؟هدیه کد تخفیف قابل استفاده برای یک سبد خرید هست، در این سبد می تونید هر کدوم از پک های آرش ها رو قرار بدین
2 برنامه هم آماده شده که از این هفته یا هفته بعد بتونید شروع کنید
برنامه این هفته خیلی سبک هست پس اگر چند روز دیرتر هم شروع کنید مشکلی پیش نمیاددرس ادبیات و زیست جدید و در حال ضبط و انتشار هست جلسات این هفته هم آماده هست پس برای استفاده از برنامه مشکلی ندارید
برای سایر دروس برنامه با آرش های موجود برنامه ریزی شده استنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۲:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an سلام
ببخشید این مطلب درسته که اگه کسی ارش یا تفتان یا هرچیط دیگه ای را که بخره وقتی جدیدش بیاد اون بطور رایگان میتونه استفاده کنه(منظورم از جدیدش اینه که ظبط دوباره بشه) - سوال هایی مثل این که
-
@m-an سلام
ببخشید این مطلب درسته که اگه کسی ارش یا تفتان یا هرچیط دیگه ای را که بخره وقتی جدیدش بیاد اون بطور رایگان میتونه استفاده کنه(منظورم از جدیدش اینه که ظبط دوباره بشه)نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۲:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهANA Kamali در
️برنامه ۶۰ روز تا کنکور
️ گفته است:
@m-an سلام
ببخشید این مطلب درسته که اگه کسی ارش یا تفتان یا هرچیط دیگه ای را که بخره وقتی جدیدش بیاد اون بطور رایگان میتونه استفاده کنه(منظورم از جدیدش اینه که ظبط دوباره بشه)سلام آپدیت ها بله
ولی ضبط جدید نه
مثلا من پارسال عربی تفتان داشتم ولی امسال که جدید ضبط شد رایگان نبود واسم -
-
@m-an کد تخفیف رو کی میفرستید خانم مدیر؟؟
زهرا عزیزی 0
به زودی پیامک میشه -
@m-an سلام
ببخشید این مطلب درسته که اگه کسی ارش یا تفتان یا هرچیط دیگه ای را که بخره وقتی جدیدش بیاد اون بطور رایگان میتونه استفاده کنه(منظورم از جدیدش اینه که ظبط دوباره بشه)ANA Kamali در
️برنامه ۶۰ روز تا کنکور
️ گفته است:
@m-an سلام
ببخشید این مطلب درسته که اگه کسی ارش یا تفتان یا هرچیط دیگه ای را که بخره وقتی جدیدش بیاد اون بطور رایگان میتونه استفاده کنه(منظورم از جدیدش اینه که ظبط دوباره بشه)سلام اگر محصولی آپدیت داشته باشه بله رایگان به کسانی که از قبل تهیه کردن هدیه میشه
اما برای ضبط جدید چون محصول جدید هست نه -
-
زهرا عزیزی 0
به زودی پیامک میشهنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۴:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an این ب زودی که میگین همزمان با قرار گرفتن آرش رو پروفایله ؟
و اینکه تا امشب انجام میشه ؟ -
@haniehno جمعههههه؟؟؟؟؟ ارش؟؟؟؟؟؟ قوله امروزو دادن
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۵:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsali ghoreishi خب من چیکار کنم
-
@haniehno در
️برنامه ۶۰ روز تا کنکور
️ گفته است:
ممکنه سوالم ساده باشه ولی من واقعا نمیدونم DLC آرش چیه ؟
یک سری محتوای هدیه هست که براتون قرار میدیم آرش های پارسال خیلی کامل بودن و دوستانتون خیلی رضایت داشتن امسال یه سری آپدیت اضافه میشه، تحلیل کنکورهای ۹۹ ریاضی و تجربی که براتون هدیه می کنیم کاملا رایگان، کسانی که قبلا آرش رو تهیه کرده بودن هم این هدیه رو دریافت می کنن
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۵:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an وا چه خوب
انشاءالله اینایی که گفتید قبل ۱۱ تیرماه بهمون میرسم دیگه ؟! -
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۶:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چرا پس آرش برای راه ابریشمی ها فعال نمیشه
یکشنبه هم تموم شد
-
زهرا عزیزی 0
به زودی پیامک میشهنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۶:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an
به زودی یعنی کی ؟؟
الان دو روز گذشت -
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
همایش آرش برای راه ابریشمی ها نیمه اردیبهشت شروع میشه و از برنامه 18 استفاده کنید
این جوابی که من از تیکت گرفتم
-
رفقا نظر منو بخواین
میگم الکی وقتتو هدر ندین در انتظار پاسخ
فعلا برید سر درس و مخشاتون
خبری بشه همه جا تو بوق و کرنا پخش میشه نترسید
@دانش-آموزان-آلاءنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط shayan jafari انجام شده@dr-rashidi در
️برنامه ۶۰ روز تا کنکور
️ گفته است:
رفقا نظر منو بخواین
میگم الکی وقتتو هدر ندین در انتظار پاسخ
فعلا برید سر درس و مخشاتون
خبری بشه همه جا تو بوق و کرنا پخش میشه نترسید
@دانش-آموزان-آلاءدقیقا
اگه قرار بود جواب دقیقی بدن میدادن
هر وقت بیاد پیامشم میاد
ولی دلیلش رو نمیتونم متوجه بشم چرا کسی که الان آرش رو بخره میاد رو پروفش ولی برا راه ابریشمی ها انقد دنگ و فنگ داره !! -
️برنامه ۶۰ روز تا کنکور
️
حتما تو این روزای باقی مونده تا کنکور کلی سوال ذهنتون رو درگیر کرده،- سوال هایی مثل این که
تو این 60 روز منتهی به کنکور چه کارهایی رو باید انجام بدم و چه کار هایی رو نباید انجام بدم؟
دوگانه امتحان نهایی و کنکور چی میشه تکلیفش ؟
آزمون های جامع رو از کی شروع کنم بهتره؟
چه مباحثی از کنکور رو کلا باید حذف کنم؟ آیا حذف کلی مبحث مجازه؟
من تو ماه رمضان چیکار کنم برنامه بهتری داشته باشم ؟
اگر تا الان کاری نکردم چیکار بکنم؟
چالش درس های عمومی چی میشه؟
و کلی سوال دیگه
اگه حداقل یکی از سؤالای بالا، الان ذهنت رو درگیر کرده، بهت پیشنهاد میکنم %(#ff0000)[حتما ویدئوی کامل این توضیحات رو از لینک زیر تو سایت آلاء ببین]
https://alaatv.com/set/1098
این یه برنامه کامل برای روزهای پایانی و جمع بندی شماست
اما مهم تر از اون همایش آرشه که توضیحات بیشترش فردا منتشر میشه
پس منتظر فردا و یه شروع هیجان انگیز با کمان آرش باشین
%(#ff0000)[سورپرایز ابریشمی های آلاء]
به ازای هر راه ابریشمی که خرید کرده اید، یکشنبه جمع بندی آرش همون درس رو هدیه خواهید گرفت.
کدتخفیف 75% برای خرید سایر دروس آرش هم بطور ویژه تقدیم شما خواهد شد.
یک برنامه هم فردا منتشر می کنیم که شروع این برنامه از ۱۸ اردیبهشت ماه می باشد.
آلایی های عزیز بر اساس هر کدوم که دوست دارید می تونید پیش برید.
برنامه اول از ۱۱ اردیبهشت بود که منتشر شد، برنامه دوم از ۱۸ اردیبهشت فردا داده میشه، به هر کدوم که می تونید خودتون رو برسونید
امتحان نهایی در هر دو برنامه لحاظ شده، در مورد امتحان نهایی خیالتون راحت باشه.
دوستان فارغ التحصیل چون امتحان نهایی ندارند و یا دانش آموزانی که ساعت مطالعاتی بیشتری دارند، بهتره از برنامه جلو بزنند و زودتر تموم کنند.
بعد از اتمام برنامه از حل کنکورهای ۹۸ و ۹۹ که داخل همایش آرش هست، اما توی برنامه نیومده
و DLC های هدیه آرش استفاده کنند.و همچنین می تونند آزمون های جامعشون رو هم از خرداد شروع کنند و بیشتر آزمون جامع بزنند.
آرزوی موفقیت برای همتون داریم
هدیه ویژه برای آرشیها و تایتانی های آلاء
سری کامل آزمون های 4K
(به صورت شبیه ساز در ۳ آ برگزار می شود)
از ۲۴ خرداد تیر خلاص به کنکور با 4K(مروری بر کنکورهای سراسری گذشته) زده میشهپ ن:
۳آ. آزمون آنلاین آلاء
تایتان. همایش پیشرفته ویژه بچه های قوی و متوسط رو به بالاست، تو زمان خیلی بهینهدیگه چیزی به رسیدن نمونده
%(#ff0000)[آپدیت]
بچه ها دقت کنید در بالا هم گفتم توضیحات بیشتر در مورد آرش ها امروز گفته میشه ( در مورد پک ها و... ) که سوال کردین%(#ff0000)[در مورد راه ابریشمی ها]
برای هر درس راه ابریشم که تهیه کرده بودین آرش اون درس قرار می گیره دقت کنید گفتیم %(#ff0000)[یکشنبه] در پروفایلتون قرار می گیره، امروز شنبه هست
پس اینکه می گین تو پروفایلتون نیست، هیچ مشکلی نداره%(#ff0000)[در مورد کد تخفیف راه ابریشمی ها]، کد ویژه دانش آموزان راه ابریشمی هست و فقط و فقط برای این دانش آموزان هست و نه استفاده دیگران
%(#ff0000)[این کد تخفیف جزء محتوای راه ابریشم نبوده و هدیه ما هست به شما آلایی ها]
هنوز هم برای کسی کد تخفیف پیامک نشده، هدیه کادو پیچ شدنش هم زمان لازم داره دیگه نه؟هدیه کد تخفیف قابل استفاده برای یک سبد خرید هست، در این سبد می تونید هر کدوم از پک های آرش ها رو قرار بدین
2 برنامه هم آماده شده که از این هفته یا هفته بعد بتونید شروع کنید
برنامه این هفته خیلی سبک هست پس اگر چند روز دیرتر هم شروع کنید مشکلی پیش نمیاددرس ادبیات و زیست جدید و در حال ضبط و انتشار هست جلسات این هفته هم آماده هست پس برای استفاده از برنامه مشکلی ندارید
برای سایر دروس برنامه با آرش های موجود برنامه ریزی شده استدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۳:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an سلام چرا همایش آرش شیمی با اینکه راه ابریشم شیمی رو دارم نیومده تو پروفایلم؟
- سوال هایی مثل این که
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۴:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من آرش رو خریدم ولی چطور فعال میشه نمی تونم دانلود کنم لینک دانلودش آمده ولی زیرش نوشته به زودی یعنی چی؟ لطفا رسیدگی کنید