لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
Reza Moslemi Naeinireplied to Amin Hosseinzadeh on ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amin Hosseinzadeh برنامه میدن برای ابریشم اما برای کنکوری های 1401 که ابریشم کامل براشون ضبط شده
من فقط از خدا می خواد حرف امروز وزیر تو اخبار جوانه ها درست بشه و کنکور و نهایی یک ماه عقب بیوفته که با خیال راحت بتونم ابریشم رو تموم کنم و وارد آرش بشم
اون اولا که فهمیدم استاد طلوعی معلم فیزیک ریاضیه خیلی ناراحت شدم چون به اندازه سه ماه با استاد کازرانیان اومده بودم جلو ولی الان که نزدیک به 7 ماهه با استاد طلوعی جلو اومدم خب خیلی برای همایش آرش بدون استاد طلوعی دلم سوخت ولی خب کاریش نمیشه کرد سعی می کنم با ابریشم جلو برم و بعد اگر کنکور به تعویق افتاد آرش رو هم بررسی کنم -
Amin Hosseinzadeh ریاضیreplied to Amir Kazemi 0 on ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir Kazemi 0 هی چی بگم داداش
-
sallar savadkoohireplied to Amir Kazemi 0 on ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir Kazemi 0
ما اگه مافیا بودیم 4 تا حالا اینجا تو سر و کلمون نمیزدیم -
Amin Hosseinzadeh ریاضیreplied to sallar savadkoohi on ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Davood Faraji دانش آموزان آلاءreplied to Reza Moslemi Naeini on ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Reza Moslemi Naeini واقعا فقط به استاد خوب تو این مجموعه بود آقای طلوعی که همونم
-
Amin Hosseinzadeh ریاضیreplied to Reza Moslemi Naeini on ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Reza Moslemi Naeini آره خوش بحال 1401
-
Amir Kazemi 0replied to sallar savadkoohi on ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sallar savadkoohi اره والا
-
بعد الان یه سریا میگن اینا جمع درس نخونا و بی کاران اومدن اشوب میکنن
-
Amin Hosseinzadeh ریاضیreplied to Davood Faraji on ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Davood Faraji آره دیگه.... من بخاطر آقای طلوعی با آلا آشنا شدم
-
اینطور که معلومه اکثر راه ابریشمی های استاد کازرانیان دوباره اومدن راه ابریشم استاد طلوعی رو گرفتن
آخرشم این شد -
Amin Hosseinzadeh ریاضیreplied to sallar savadkoohi on ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Amir Kazemi 0replied to Amin Hosseinzadeh on ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amin Hosseinzadeh اولش فکر کردیم موشای آزمایشگاهی ۹۸ ایان. بعد فهمیدین بدتر ۹۹ ایان. با کنکور ۹۹ مافیای کنکور به سرعت شدت گرفت، و حالا میفهمم که موشایدآزمایشگاهی ماییم.
-
Amin Hosseinzadeh ریاضیreplied to ابوالفضل ریسی on ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ابوالفضل ریسی ایشااله که ضبط میکنن نمی آریم حقمونو بخورن.
-
sallar savadkoohireplied to Amin Hosseinzadeh on ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amin Hosseinzadeh
شما تا حالا حقتو گرفتی؟
من که نگرفتم
نه با اعتراض نه با روی خوش -
Amin Hosseinzadeh ریاضیreplied to Amin Hosseinzadeh on ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amin Hosseinzadeh آرش بدون آقای طلوعی اصلا معنی نداره بخدا
-
Davood Faraji دانش آموزان آلاءreplied to Amin Hosseinzadeh on ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amin Hosseinzadeh تا آرش آقای طلوعی رو نگیریم آروم نمیگیگیریم
-
Mahdi Jafari 1 دوازدهم ریاضیreplied to sallar savadkoohi on ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sallar savadkoohi کار سختی نیستش
من بهت میگم الان چیکار میکنن
میان چند تا از پیاما رو میخونن میبینن اوه اوه وضعیت خرابه
بزار یکی دو نفرو اخراج کنیم تاپیکم حذف کنیم اینطوری دیگه وخامت اوضاع معلوم نمیشه. اخرشم بگیم با نظر مشاور آموزشی مجموعه که تجربه بسیار زیادی در حوزه کنکور داره، تصمیم گرفتیم همایش اقای طلوعی رو برگزار نکنیم... -
ابوالفضل ریسیreplied to Amin Hosseinzadeh on ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amin Hosseinzadeh در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
ابوالفضل ریسی ایشااله که ضبط میکنن نمی آریم حقمونو بخورن.
دست من و شما به کجا بنده
ظهر تا حالا چیکار تونستیم کنیم؟ -
Reza Moslemi Naeinireplied to Davood Faraji on ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Davood Faraji در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
Reza Moslemi Naeini واقعا فقط به استاد خوب تو این مجموعه بود آقای طلوعی که همونم
حالا اینم که اغراق تو بقیه درس هاهم آلا دبیر خوب داره اساتید محترم مثل ثابتی ، پویان نظر ، امینی راد (زیست)و.....
ولی وافعا استاد طلوعی توی فیزیک صاحب سبک هستن -
sallar savadkoohireplied to Mahdi Jafari 1 on ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdi Jafari 1
اره کیو از جمعمون اخراج میکنن یعنی ؟
1000/2795