لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
sallar savadkoohireplied to Amin Rm on ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۴:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
به نظرم بریم به استاد ثابتی بگیم بین آلا و استاد طلوعی واسطه گری کنند شاید درست شد
-
Mahdi Jafari 1 دوازدهم ریاضیreplied to romisa on ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۴:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
romisa شده شبیه اداره های دولتی
الان 2 روزه جواب تیکت نمیدن.
-
Amin Rm دانش آموزان آلاءreplied to محمد مودب on ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۴:۴۵ آخرین ویرایش توسط Amin Rm انجام شده
محمد مودب شاید . من میگم برید با آقای ثابتی بگید! شاید کاری کنن.
-
Mosa Elahu دانش آموزان آلاءreplied to ابوالفضل ریسی on ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۴:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من میگم از همون اول با برداشتن نکات مهم بررسی و علامت گذاری سوالات مهم و مثلا خود من هیچ جزوه ای را کپی نگرفتم و با عکس برداری از صفحات جزوه و بولد کردن نکات مهم با طبقه بندی از هر درس الان جمعبندی خیلی خوب حتی برای عمومی ها دارم!
-
محمد مودب دانش آموزان آلاءreplied to Reza Moslemi Naeini on ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۴:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Reza Moslemi Naeini منم تا دیدم یاد قضیه آرش استاد طلوعی افتادم
-
Amin Rm دانش آموزان آلاءreplied to sallar savadkoohi on ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۴:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sallar savadkoohi میخواستم بگم ولی نگفتم.
-
sallar savadkoohireplied to Amin Rm on ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۴:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amin Rm در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
sallar savadkoohi شاید......
خوبه شما یه حدسایی دارین من هیچ ایده ای ندارم
-
sallar savadkoohireplied to Amir Tajfar 0 on ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۴:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir Tajfar 0
درسته ها
ولی باید ببینیم این کوتاه نیومدنه بیشتر به سودمونه یا ضررمون -
Amin Rm دانش آموزان آلاءreplied to sallar savadkoohi on ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۴:۴۰ آخرین ویرایش توسط Amin Rm انجام شده
sallar savadkoohi شاید......
-
sallar savadkoohireplied to Reza Moslemi Naeini on ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۴:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Reza Moslemi Naeini
چه عجیب
منظورشون کیه یعنی ؟ -
sallar savadkoohireplied to mahdii on ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۴:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mohsen-sari
چه قشنگ
بله انشاءلله عالی میشم باهم -
mahdiireplied to Reza Moslemi Naeini on ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۴:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Reza Moslemi Naeini
این استوری خیلی معنا داره -
ابوالفضل ریسیreplied to ابوالفضل ریسی on ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۴:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ابوالفضل ریسی اگر شدنی بود خودشون جمع بندی در نظر نمی گرفتن
-
ابوالفضل ریسیreplied to Mosa Elahu on ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۴:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mosa Elahu در ️برنامه ۶۰ روز تا کنکور ️ گفته است:
یعنی شما همه چیز رو خوندید فقط لنگ ارش هستید به خدا ابریشم هزاران برابر ارش است اگر بلد باشی خوب استفاده کنی!
شما بگو با این حجمش چطور جمع بندی کنیم
واقعا نشدنیه
یه چیزی میگیدا -
Mosa Elahu دانش آموزان آلاءreplied to Mahdi Jafari 1 on ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۴:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یعنی شما همه چیز رو خوندید فقط لنگ ارش هستید به خدا ابریشم هزاران برابر ارش است اگر بلد باشی خوب استفاده کنی!
-
sali ghoreishi دانش آموزان آلاءreplied to ابوالفضل ریسی on ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۴:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ابوالفضل ریسی تلاش بی فایدس ولی بگید
-
همه بریم زیر اخرین پست آلا #آرش_استاد_طلوعی بزنیم
-
sali ghoreishi دانش آموزان آلاءreplied to Amir Tajfar 0 on ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۴:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir Tajfar 0 بسم الله
-
همه بریم زیر اخرین پست آلا #آرش_استاد_طلوعی بزنیم
پست 981 از 2795