لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۵۶ آخرین ویرایش توسط yas ta انجام شده
اینجا کسی را محل نمی دهند بریم تو همون پست تا اگر خواستند پست حذف کنند نتوانند چون مال خودشون است
پستی که توش وعده کد و آرش و ... داده شده -
Amin Rm اخه راه ابریشم خیلی زیادده اگه بخوام جمع بندی کنم تا بعد کنکور طول میکشه
zahra maleki میشه اگر بخواد.
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
![متن جایگزین](آدرس عکس
)
بچه ها هنوز امیدی هست فعلا هیچی مشخص نیست امیدتون رو از دست ندید
#ارش_استاد_طلوعیدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Tajfar 0 این تیکت رو دوستم زده عکس رو فرستاد برام
-
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Amir Tajfar 0 این تیکت رو دوستم زده عکس رو فرستاد برام
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Tajfar 0 در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
خود استاد به یکی از دوستان تو دایرکت گفته منتفیه ://
-
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Tajfar 0 در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
-
Amir Tajfar 0 در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
هیچی معلوم نیست... واسه همین دیروز آرش فعال نکردن واسه راه ابریشم... استاد هم استوریشونو پاک کردن... امروز خبر قطعی میاد
-
هیچی معلوم نیست... واسه همین دیروز آرش فعال نکردن واسه راه ابریشم... استاد هم استوریشونو پاک کردن... امروز خبر قطعی میاد
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmin Hosseinzadeh در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
حداقل بجز فیزیک بقیه رو اوکی میکردن :((
-
Amir Tajfar 0 در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAbolfazl Sattari اصلا خود استاد استوری گذاشته بود گفته بود منتفی ولی الان اون استوری رو پاک کرده الان هم تیکت اینطوری گفته. از طرفی دلیل این که همایش هارو هنوز ندادن همین همایش استاد هست، هنوز تصمیم گیری قطعی انجام نشده که همایش ارش استاد طلوعی باشه یا نه
-
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۰۵ آخرین ویرایش توسط sallar savadkoohi انجام شدهAmir Tajfar 0 در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
چه خوبه که جواب ایشون رو دادن
الان روز سومه که تیکتای من بی جواب موندن
همشونم راجع به ارشن -
Abolfazl Sattari اصلا خود استاد استوری گذاشته بود گفته بود منتفی ولی الان اون استوری رو پاک کرده الان هم تیکت اینطوری گفته. از طرفی دلیل این که همایش هارو هنوز ندادن همین همایش استاد هست، هنوز تصمیم گیری قطعی انجام نشده که همایش ارش استاد طلوعی باشه یا نه
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۰۵ آخرین ویرایش توسط Abolfazl Sattari انجام شدهAmir Tajfar 0 در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
Abolfazl Sattari اصلا خود استاد استوری گذاشته بود گفته بود منتفی ولی الان اون استوری رو پاک کرده الان هم تیکت اینطوری گفته. از طرفی دلیل این که همایش هارو هنوز ندادن همین همایش استاد هست، هنوز تصمیم گیری قطعی انجام نشده که همایش ارش استاد طلوعی باشه یا نه
تستای 99 توسط استاد کازرانیان آپدیت شد ولی عنوانش فیزیک تجربیه !!!
شاید ریاضی توراهه... -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
بنظرم یه حسی به من میگه تو یک تجربه آلا بنام راه ابریشم شکست خورد و بچه ها هم مثل اون
لااقل آرش رو زود به دست بچه ها برسونم تا بشه تو این مدت درسا رو جمع کرد -
سلام
بنظرم یه حسی به من میگه تو یک تجربه آلا بنام راه ابریشم شکست خورد و بچه ها هم مثل اون
لااقل آرش رو زود به دست بچه ها برسونم تا بشه تو این مدت درسا رو جمع کردنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Farrokhi
شکست نخورده
قدم بزرگی بود نتونست کامل برش داره -
سلام
لااقل آرش رو زود به دست بچه ها برسونم تا بشه تو این مدت درسا رو جمع کردنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Farrokhi در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
سلام
لااقل آرش رو زود به دست بچه ها برسونم تا بشه تو این مدت درسا رو جمع کردضبط باید قبل از پیش فروش شروع میشد...
-
Mohammad Farrokhi
شکست نخورده
قدم بزرگی بود نتونست کامل برش دارهدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsallar savadkoohi
برای منی که راه ابریشم رو دیر شروع کردم هس -
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۱۰ آخرین ویرایش توسط sallar savadkoohi انجام شده
میدونین حرص من از چیه
امسال معلما هم دی اف دادن هم عید
امسالی که همههه چیز اشفته بود
با این که عقب بودن بازم تعطیلات داشتن
ما نمیگیم تعطیلات نباشه
ولی تعطیلات مال معلمیه که کاراش و تعهداش سر وقت بوده
یه امسال تعطیلات نداشتن راه دوری میرفت؟ -
سلام
لااقل آرش رو زود به دست بچه ها برسونم تا بشه تو این مدت درسا رو جمع کردنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط ابوالفضل ریسی انجام شدهMohammad Farrokhi در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
سلام
لااقل آرش رو زود به دست بچه ها برسونم تا بشه تو این مدت درسا رو جمع کردشکست نخورده ولی بی برنامه بوده
و یه چیز دیگه مثل برنامه ریختن من که کمال گرایی میکنم شده
درسته سه تا کنکورچه و تحلیل دو تا آزمون واسه ما خوبه ولی فکر این رو نکردن که نشدنیه اونم با یه استاد -
Mohammad Farrokhi در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
سلام
لااقل آرش رو زود به دست بچه ها برسونم تا بشه تو این مدت درسا رو جمع کردشکست نخورده ولی بی برنامه بوده
و یه چیز دیگه مثل برنامه ریختن من که کمال گرایی میکنم شده
درسته سه تا کنکورچه و تحلیل دو تا آزمون واسه ما خوبه ولی فکر این رو نکردن که نشدنیه اونم با یه استادنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهابوالفضل ریسی
نه جدا از استادش
باید زیر ساختا بررسی میشد
مثلا تعداد استودیو
تعداد تایپیست
تعداد اونایی که فیلم رو ادیت میکنن
اینا اگه به اندازه بود همه چیز اوکی بود -
ابوالفضل ریسی
نه جدا از استادش
مثلا تعداد استودیو
تعداد تایپیست
اینا اگه به اندازه بود همه چیز اوکی بودنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsallar savadkoohi در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
ابوالفضل ریسی
نه جدا از استادش
مثلا تعداد استودیو
تعداد تایپیست
اینا اگه به اندازه بود همه چیز اوکی بودآره درسته
مثلا راه ابریشم با این حجم و تفتان جدید و تایتان و این همه دوره جدید که اکثرا جزوه هم دارن کار بزرگیه و باید از اول فکر میکردن
ولی حالا گذشت و امیدوارم از تجربه های امسال درس بگیرن و سال دیگه بقیه رو مثل ما زجر ندن