لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
Dr Aryan 0 خواهش
-
erfan javaheri در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
sali ghoreishi والا من برا اطمینان ارش اقای کارزاریان هم ذخیره کردم
!!Big Brain :||||
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۵:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۵:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اقا میگم کسی نظری داره برای هماهنگ کردن همایش ارش اقای طلوعی با برنامه های امتحانی و کنکور ؟
-
اقا میگم کسی نظری داره برای هماهنگ کردن همایش ارش اقای طلوعی با برنامه های امتحانی و کنکور ؟
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۵:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammadPasha shahbazi چه هماهنگی؟؟؟؟ تا اخر اردیبهشت همش میاد روی سایت و تمام
-
MohammadPasha shahbazi چه هماهنگی؟؟؟؟ تا اخر اردیبهشت همش میاد روی سایت و تمام
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۲۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsali ghoreishi اونم معلوم نیست قراره بود تا اواسط اردیبهشت ابریشم کامل بشه ولی هنوز نشده
-
بهترین کار الان اینه که با گدار 3 فصل اول دوازدهمو ببندید چون بخش دومش واقعا هیچی نداره.
تا ارش بیاد. اونطوری دیگه میشه وقت روی پایه گذاشت بیشتر.
تستای گدار خصوصا توی حرکت شناسی بی نظیره واقعا. همشون سطح بالا و چالشی. تستای 20 تا 30 ام برای کنکور 99 بوده -
بهترین کار الان اینه که با گدار 3 فصل اول دوازدهمو ببندید چون بخش دومش واقعا هیچی نداره.
تا ارش بیاد. اونطوری دیگه میشه وقت روی پایه گذاشت بیشتر.
تستای گدار خصوصا توی حرکت شناسی بی نظیره واقعا. همشون سطح بالا و چالشی. تستای 20 تا 30 ام برای کنکور 99 بودهدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۲:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahdi Jafari 1 اینم فکریه اما منی که با ازمون میرم جلو الان به اون نیاز ندارم ت برناممم فیزیک دهم بود||||: گفتن جمعه ضبط میشه کلشمن گفتم تا امروز حتما میاد دیگ حالام که نیومد|:
-
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها جزوه آرش استاد طلوعی اومد ولی برا ما هنو فعال نیس :|||||
-
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAbolfazl Sattari در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
-
Abolfazl Sattari آره خب فیلما و جزوه هاش اومده... چرا واسه راه ابریشمیا فعال نمیکنن
-
Abolfazl Sattari آره خب فیلما و جزوه هاش اومده... چرا واسه راه ابریشمیا فعال نمیکنن
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmin Hosseinzadeh گمونم میخوان کامل کنن دهم بعد بدن
-
Amin Hosseinzadeh گمونم میخوان کامل کنن دهم بعد بدن
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهerfan javaheri منم تیکت زدم تقریبا حرفشون همین بود
-
erfan javaheri منم تیکت زدم تقریبا حرفشون همین بود
sali ghoreishi خب برای کسی که خریده براش اومده .
-
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۱:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmin Rm در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
کو من ندارم
-
Amin Rm در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
کو من ندارم
Abolfazl Sattari مگه شما راه ابریشم ندارید؟
-
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۱:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmin Rm والا برا من که نیومده راه ابریشم استاد طلوعی هم دارم
-
Amin Rm والا برا من که نیومده راه ابریشم استاد طلوعی هم دارم
erfan javaheri والا نمیدونیم چیکار کنیم.
-
Amin Rm والا برا من که نیومده راه ابریشم استاد طلوعی هم دارم
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۲:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهerfan javaheri فکر کنم منظورشون این بود که برای کسایی که خود همایش آرش رو خریدن اومده
-
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۲:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmin Rm در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
دارم
-
Amin Rm در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
دارم
Abolfazl Sattari خب پ چرا خریدید؟