لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
نرگس راحمی تو وقتی یه حر ف مفت میزنی معلومه بچه ها میان روت خراب میشن.
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
پس حرف مفت و چرت و پرت نزن.
-
نرگس راحمی تو وقتی یه حر ف مفت میزنی معلومه بچه ها میان روت خراب میشن.
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amin Rm تو برو جای دیه نشنوی
بای -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
نرگس راحمی خواستار بشین فعلا زوده
شاید بعد غروب آفتاب
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
همتون اینو میگین که
اخرشم این جایین
پ زود تر
بابای
موفق باشین مراقب خودتونم باشین
حال دلتونم خوب -
نرگس راحمی خواستار بشین فعلا زوده
شاید بعد غروب آفتاب
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهCr Rc اروم نمیگیگیرم
شدم
نیازی نبود بگین
و اصن نخواستم بگین -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خببببب
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نرگس راحمی
واالا منم توی پیامم خبری از جنگ نبود!
من سوال پرسیدم
شما در هر صورت اول تکلیفتو با خودت معلوم کن. بعد راجب اینکه بریم کال آف یا پاجبی یا حتی کانتر صحبت میکنیم. -
️برنامه ۶۰ روز تا کنکور
️
حتما تو این روزای باقی مونده تا کنکور کلی سوال ذهنتون رو درگیر کرده،- سوال هایی مثل این که
تو این 60 روز منتهی به کنکور چه کارهایی رو باید انجام بدم و چه کار هایی رو نباید انجام بدم؟
دوگانه امتحان نهایی و کنکور چی میشه تکلیفش ؟
آزمون های جامع رو از کی شروع کنم بهتره؟
چه مباحثی از کنکور رو کلا باید حذف کنم؟ آیا حذف کلی مبحث مجازه؟
من تو ماه رمضان چیکار کنم برنامه بهتری داشته باشم ؟
اگر تا الان کاری نکردم چیکار بکنم؟
چالش درس های عمومی چی میشه؟
و کلی سوال دیگه
اگه حداقل یکی از سؤالای بالا، الان ذهنت رو درگیر کرده، بهت پیشنهاد میکنم %(#ff0000)[حتما ویدئوی کامل این توضیحات رو از لینک زیر تو سایت آلاء ببین]
https://alaatv.com/set/1098
این یه برنامه کامل برای روزهای پایانی و جمع بندی شماست
اما مهم تر از اون همایش آرشه که توضیحات بیشترش فردا منتشر میشه
پس منتظر فردا و یه شروع هیجان انگیز با کمان آرش باشین
%(#ff0000)[سورپرایز ابریشمی های آلاء]
به ازای هر راه ابریشمی که خرید کرده اید، یکشنبه جمع بندی آرش همون درس رو هدیه خواهید گرفت.
کدتخفیف 75% برای خرید سایر دروس آرش هم بطور ویژه تقدیم شما خواهد شد.
یک برنامه هم فردا منتشر می کنیم که شروع این برنامه از ۱۸ اردیبهشت ماه می باشد.
آلایی های عزیز بر اساس هر کدوم که دوست دارید می تونید پیش برید.
برنامه اول از ۱۱ اردیبهشت بود که منتشر شد، برنامه دوم از ۱۸ اردیبهشت فردا داده میشه، به هر کدوم که می تونید خودتون رو برسونید
امتحان نهایی در هر دو برنامه لحاظ شده، در مورد امتحان نهایی خیالتون راحت باشه.
دوستان فارغ التحصیل چون امتحان نهایی ندارند و یا دانش آموزانی که ساعت مطالعاتی بیشتری دارند، بهتره از برنامه جلو بزنند و زودتر تموم کنند.
بعد از اتمام برنامه از حل کنکورهای ۹۸ و ۹۹ که داخل همایش آرش هست، اما توی برنامه نیومده
و DLC های هدیه آرش استفاده کنند.و همچنین می تونند آزمون های جامعشون رو هم از خرداد شروع کنند و بیشتر آزمون جامع بزنند.
آرزوی موفقیت برای همتون داریم
هدیه ویژه برای آرشیها و تایتانی های آلاء
سری کامل آزمون های 4K
(به صورت شبیه ساز در ۳ آ برگزار می شود)
از ۲۴ خرداد تیر خلاص به کنکور با 4K(مروری بر کنکورهای سراسری گذشته) زده میشهپ ن:
۳آ. آزمون آنلاین آلاء
تایتان. همایش پیشرفته ویژه بچه های قوی و متوسط رو به بالاست، تو زمان خیلی بهینهدیگه چیزی به رسیدن نمونده
%(#ff0000)[آپدیت]
بچه ها دقت کنید در بالا هم گفتم توضیحات بیشتر در مورد آرش ها امروز گفته میشه ( در مورد پک ها و... ) که سوال کردین%(#ff0000)[در مورد راه ابریشمی ها]
برای هر درس راه ابریشم که تهیه کرده بودین آرش اون درس قرار می گیره دقت کنید گفتیم %(#ff0000)[یکشنبه] در پروفایلتون قرار می گیره، امروز شنبه هست
پس اینکه می گین تو پروفایلتون نیست، هیچ مشکلی نداره%(#ff0000)[در مورد کد تخفیف راه ابریشمی ها]، کد ویژه دانش آموزان راه ابریشمی هست و فقط و فقط برای این دانش آموزان هست و نه استفاده دیگران
%(#ff0000)[این کد تخفیف جزء محتوای راه ابریشم نبوده و هدیه ما هست به شما آلایی ها]
هنوز هم برای کسی کد تخفیف پیامک نشده، هدیه کادو پیچ شدنش هم زمان لازم داره دیگه نه؟هدیه کد تخفیف قابل استفاده برای یک سبد خرید هست، در این سبد می تونید هر کدوم از پک های آرش ها رو قرار بدین
2 برنامه هم آماده شده که از این هفته یا هفته بعد بتونید شروع کنید
برنامه این هفته خیلی سبک هست پس اگر چند روز دیرتر هم شروع کنید مشکلی پیش نمیاددرس ادبیات و زیست جدید و در حال ضبط و انتشار هست جلسات این هفته هم آماده هست پس برای استفاده از برنامه مشکلی ندارید
برای سایر دروس برنامه با آرش های موجود برنامه ریزی شده استنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهولی این جریان و این بی مزه بازیای این موجودات کاملا ناعزیز، با اینکه کلی اعصابمونو خرد کرد، ولی به شخصه الآن اعتبارم یه 30 40 تا رفت بالا
- سوال هایی مثل این که
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به بقیه موسسه ها چیکار دارید بابا هرکدومشون یه خوبی دارن الام یه خوبی داره تمام
-
بعضیاتون یه جوووری میگین تحریم میکنیم دانلود نمیکنیم یاد مرحوم اوباما افتادم
من چون با الا اشنایی دارم پیش بینیم اینه که آلا میگه خب ب درک
درضمن خجالت بکشید به استاد کازرانیان توهین نکنید با ایشون واقعا فیزیک میشه چند تا جای گذاری
واسه استاد طلوعیم متاسفم که حاشیه درست میکنن زشته شخصیت بزرگ و تحصیل کرده ای دارن بیشتر از اینا انتظار داشتم ازشون....الانم فاز تظاهرات و کودتا برندارید برید سر درستون زورکی ک نیست
بگردین اگه استاد جای دیگه جمع بندی داد بخرین اگه ندادم ک اشکال نداره پرویز جان هستدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Ezadpanah حاشیههه ؟؟؟؟؟؟ چی میگی بابا
-
Nassim در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
فکر می کنم شما درست حدس زدید دیشب
یعنی این پیام ایشون به قضیه دکتر طلوعی ربط داره؟
احساس میکنم بی ربط نباشه و ما در باره آلا زود قضاوت کردیم
اگر زود قضاوت کردیم خانم مدیر @M-an و آقا سهراب
sohrab ما را به بزرگی خودتان ببخشید.دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهyas ta چی چیو زود قضاوت کردیم بابا اول بزار بیان حرف بزنند هر چی باشه از ما پول گرفتن برای جمع بندی کنکورچه پیش ازمون پس ازمون بابتتتت همه اینا پول گرفتن حداقل یه جمع بندی درست بدن دیگ هر چی هم باشه نباید ما این وسط قربونی بشیم
-
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه امروزی گفتم کمتر بیام انجمن اعصابم راحت باشه
ولی دم همگی گرم که تو این شرایط هم پشت آلا بودید
نمیدونم بگم حیف دیر رسیدم یا بهتر که دیر رسیدم
@ناظم هر ساله دم دمای کنکور سر و کله این افراد پیدا میشه و ذهن همه رو آشفته میکنه اگر همون اول کار رو یکسره کنید نظم انجمن بهتر حفظ میشه
-
yas ta چی چیو زود قضاوت کردیم بابا اول بزار بیان حرف بزنند هر چی باشه از ما پول گرفتن برای جمع بندی کنکورچه پیش ازمون پس ازمون بابتتتت همه اینا پول گرفتن حداقل یه جمع بندی درست بدن دیگ هر چی هم باشه نباید ما این وسط قربونی بشیم
sali ghoreishi دیگه تموم شد فکر کنم. امروز یا روز دیگه میان میگن میخواستیم تنوع ایجاد کنیم که ببینیم چند مرده حلاجید؟می تونید از آرش آقای کارزارنیان عالی استفاده کنید!؟