لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
Abolfazl Sattari کجا؟
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mohsen-sari در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
@mohsen-sari
چیزی که زیاده روشه
یه سرچ بزنی تا دلت بخواد پیدا میشهزیاده برو پیدا کن استفاده کن خو چرا وایسادی؟
-
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sohrab خودتون ببینید که همه رو از خودتون دور میکنید
الان شک نکنید استاد هرجا همایش جمع بندی بزاره ۹۰ درصد بچه ها از جمله خود من دنبال ایشونیم
خب چرا باهامون لج کردید
بذارید دیگه این آرش لعنتی رو -
این پست پاک شده!
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAbolfazl Sattari هیچ موسسه ای جامعه آماری آلا رو نداره
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Abolfazl Sattari هیچ موسسه ای جامعه آماری آلا رو نداره
Amir Tajfar 0 خب حداقل ما ضر نمی کنیم آخر سالی.
-
این پست پاک شده!
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAbolfazl Sattari اووووووووووف روزمو ساختی یعنی
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmin Rm ضرر که کردیم تموم شد رفت، چهار روز دیگه برنامه شروع میشه
-
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmin Rm در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
مگه ضرر چیه
الان هرجا جمع بندی بزارن کمتر از ۷۰۰ تومن نیست
درحالی که این حق ما بود و باید رایگان بود -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mohsen-sari حالا اومدی اینجا که بگی چی؟
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها تست های ارش آقای ثابتی کم نیست؟
-
Amir Tajfar 0 به نظر من با همون راه ابریشم به جای آرش استفاده کنید خیلی بهتره.
-
sohrab خودتون ببینید که همه رو از خودتون دور میکنید
الان شک نکنید استاد هرجا همایش جمع بندی بزاره ۹۰ درصد بچه ها از جمله خود من دنبال ایشونیم
خب چرا باهامون لج کردید
بذارید دیگه این آرش لعنتی رودانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهابوالفضل ریسی منم معلومه که میرم من حتی برای ریاضی و فارسیمم رفتم یه جای دیگ چون میدونسم ارش بدردم نمیخوره وقتی با یه دبیر یههههه سال میخونم مریضم با یکی دیگه جمع بندی کنم من کل سال هندسه گسسته با استاد ثابتیخوندم با همونم جمع میکنم فیزیکم ایشالله استاد یه جای دیگ بزاره من که میرم
-
Amin Rm در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
مگه ضرر چیه
الان هرجا جمع بندی بزارن کمتر از ۷۰۰ تومن نیست
درحالی که این حق ما بود و باید رایگان بوددانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهابوالفضل ریسی اون چیزی که شما میگی جمع بندی نیس نکته و تسته که ساعت کلاسشم خیلیییی بالاس 70 ساعت ایناس و کلا فرق دارن با الا
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Tajfar 0 من هندسه گسسته امار و دیدم واقعا خوب و به اندازه بود
-
Amir Tajfar 0 به نظر من با همون راه ابریشم به جای آرش استفاده کنید خیلی بهتره.
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmin Rm من درسنامه رو میبینم یا تست ها رو دو ایکس بعدش میرم تست های راه ابریشم علامت دارهاشو میزنم به نظرم خوبه اینطوری
-
ابوالفضل ریسی اون چیزی که شما میگی جمع بندی نیس نکته و تسته که ساعت کلاسشم خیلیییی بالاس 70 ساعت ایناس و کلا فرق دارن با الا
sali ghoreishi آقای طلوعی کجا و بقیه کجا!!!!!! امان از دلی که شکستی آلا.
-
ابوالفضل ریسی منم معلومه که میرم من حتی برای ریاضی و فارسیمم رفتم یه جای دیگ چون میدونسم ارش بدردم نمیخوره وقتی با یه دبیر یههههه سال میخونم مریضم با یکی دیگه جمع بندی کنم من کل سال هندسه گسسته با استاد ثابتیخوندم با همونم جمع میکنم فیزیکم ایشالله استاد یه جای دیگ بزاره من که میرم
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۰:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsali ghoreishi فارسی آقای حسین خانی خوب نیست؟
-
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۰:۰۲ آخرین ویرایش توسط Abolfazl Sattari انجام شده
اگه تکمیل تر بگم مکالمه من با ادمین استاد به این شکل بود :
+استاد برنامه ای برای همایش جمع بندی ندارن ؟ آخه بعضی بچه ها پرسیده بودن گویا گفته بودید استاد امسال همایش ندارن
-چرا احتمالا استاد به پیشنهادایی که موسسات دادن فکر بکنن. تا الان تقریبا 10 تا موسسه پیشنهاد دادن که استاد به خاطر آلا قبول نکرده بود اما با وضع پیش اومده ( که نگفتن چیه ) استاد احتمالا تو یه موسسه دیگه در خدمت دانش آموزا خواهند بود
-
Amin Rm من درسنامه رو میبینم یا تست ها رو دو ایکس بعدش میرم تست های راه ابریشم علامت دارهاشو میزنم به نظرم خوبه اینطوری
Amir Tajfar 0 بد نیست ولی خب درس نامه ریاضی کلا تو هر مبحثی زیاد چیزی نداره فقط باید تست زد.