لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
sali ghoreishi دانش آموزان آلاءreplied to Amir Kazemi 0 on ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir Kazemi 0 کلا این همایشا جمع بندیه دیگ کلاسای نکته و تستم الان خوبه اگه طرف متوسط باشه واقعا جهش خوبی میکنی شما از همایش دینی یا عربی استفاده نکردید تا حالا؟!
-
sali ghoreishi دانش آموزان آلاءreplied to Amin Rm on ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amin Rm یک تست که خیلی کمه دیگ اتفاقا تو این جمع بندیا بیشتر باید تست حل کنند!!!
-
علی افشار دانش آموزان آلاءreplied to Amin Rm on ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amin Hosseinzadeh در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
. یک شماره تلفن بده برات عک
اگه اونطوری باشه که باید الان همایش ارش بیادش
-
Amin Hosseinzadeh ریاضیreplied to Reza Moslemi Naeini on ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Reza Moslemi Naeini در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
سلام به همه ی راه ابریشمی های عزیز امیدوارم حالتون خوب باشه
با خبر شدم که آلا می خواد همایش های آرش رو از فردا شروع کنه
همونطوری که خودمون می دونم آلا طبق چیزی که گفته بود قرار بود آخرین فرسنگ رو قبل عید منتشر کنه که نکرد حتی برای ریاضیات ریاضی یه فرسنگ دهی هم وجود داره که هنوز منتشر نشده
من خودم از اول عید شروع کردم با راه ابریشم تست زدن و فکر کنم اگر دو هفته زمان داشته باشم بتونم راه ابریشم رو تموم کنم (اگه فرسنگ ده تا اون موقع منتشر بشه) از آلا خواهش می کنم این زمان رو به من و بقیه راه ابریشمی هایی که عقبن بده که بعدش بتونیم طبق برنامه آلا پیش بریم و از آرش استفاده کنیم
لطفا دوستانی که مثل من این مشکل رو دارن داخل همین صفحه مشکل خودشونو بگن
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی @راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشمی-ها-زیست @راه-ابریشمی-ها-شیمی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی M.anدوستان یک چیزه دیگه مربوط به همایش آقای طلوعی...
انگار توی همایش آرش 400 تا تست از سه سال حل میکنن به همراه جزوه خلاصه مثل گذار -
Mahdi Jafari 1 دوازدهم ریاضیreplied to Amin Rm on ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Mahdi Jafari 1 دوازدهم ریاضیreplied to Amin Hosseinzadeh on ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amin Hosseinzadeh خود استاد طلوعی گفتن؟
-
mahdiireplied to Amir Kazemi 0 on ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir Kazemi 0
یکی از نقدهایی که به استاد موقاری دارم اینه که امسال ایشون تمرکزشون روی کتاب درسی خیلی کم بود حتی معتقدم اموزش صفرتاصد ها از راه ابریشم خیلی بهتر بود
چون ادم هرچقدر کتاب درسی رو ببینه و بخونه برده مخصوصا تو زیست
بنظرم جزوه دادن توی زیست فایده زیادی نداره حتی میتونه مضر باشه
ولی بازهم میگم این یه نقد هست و این نقد کردن ها هست که باعث پیشرفت میشه قصد بی احترامی ندارم استاد موقاری یکی از بهترین دبیران زیست کشور هست -
Amin Hosseinzadeh ریاضیreplied to Mahdi Jafari 1 on ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdi Jafari 1 آره
-
علی افشار دانش آموزان آلاءreplied to Amin Hosseinzadeh on ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amin Hosseinzadeh از هر فصل 27 تا به به
-
Reza Moslemi Naeinireplied to Amin Hosseinzadeh on ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amin Hosseinzadeh پس ایشالا کنکور و نهایی کمی عقب بیوفتن که با خیال راحت بتونیم ابریشم رو تموم کنیم و بعد وارد آرش بشیم
من از استاد ثابتی و پویان نظر پرسیدم گفتم چون همایشتون مال پارساله و تست های ابریشم متناسبه با کنکور 99 کدومو اول ببینیم استاد ثابتی گفتن فعلا روی ابریشم متمرکز باشیم استاد پویان نظر هم هنوز جواب ندادن -
Amir Kazemi 0replied to mahdii on ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط Amir Kazemi 0 انجام شده
@mohsen-sari اره کتاب و شکلاش خیلی مهمن. ایشون اصلا وارد جزییات کتاب درسی نشدن. به صورت اجمالی درس دادن. البته صفر تا صد هم استاد روی یک نکته کلیک میکردن نزدیک 20 بار میگفتن ولی نکات دیگه رو نمیگفتن. برای همین صفر تا صدهاشون خیلی طولانیه.
-
علی افشار دانش آموزان آلاءreplied to Reza Moslemi Naeini on ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Reza Moslemi Naeini عقب میوفته بنظرتون من فکر نکنم عقب بندازن
-
Amir Kazemi 0replied to Amir Kazemi 0 on ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir Kazemi 0 البته منم قصد توهین ندارم به هیچ وجه ایشون خیلی درجه یکن و من خیلی ارادت دارم ولی خب استاد آموزش هستن تا استاد کنکور.
-
محسن محمدخانی تجربی دانش آموزان آلاءreplied to علی افشار on ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
علی افشار منم دلم روشن نیست که عقب بندازن
-
Reza Moslemi Naeinireplied to محسن محمدخانی on ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
محسن محمدخانی علی افشار در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
Reza Moslemi Naeini عقب میوفته بنظرتون من فکر نکنم عقب بندازن
ببین پیک کرونا خیلی بد شده پارسال که چنین موقع هایی حتی مشاغل آنچنان به صورت اجباری تعطیل نبودن آمار فوتی ها اینجوری نبود و دقیقا 11 اردیبهشت پارسال گفتن کنکور 30 و 31 ام مرداده ولی الان که مشاغل رو به صورت اجباری تعطیل کردن روزانه نزدیک به 500 نفر فوت می کنن
و تازه ما انتخابات رو در پیش داریم که بیشتر حوزه های انتخاباتی مدارسن
پس یا تعویق داریم اونم چه تعویقی به خاطر انتخابات و یا نداریم که در حالت دوم به نظرم خود خانواده ها هم مخالفت می کنن و حتی الان چندین نفر داخل مجلس نامه زدن برای تعویق نهایی و کنکور
تازه آزمون وکلا که شب آزمون یعنی 20 فروردین کنسل شد افتاده واسه اواخر خرداد
با توجه به تمام این چیز ها من می گم احتمالا تعویق داریم -
sali ghoreishi دانش آموزان آلاءreplied to Reza Moslemi Naeini on ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Reza Moslemi Naeini اینم در نظر بگیر ارشد هم تعویق افتاد
-
Mahdi Jafari 1 دوازدهم ریاضیreplied to Amin Rm on ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amin Rm خیلی ممنون از لطفت
-
Reza Moslemi Naeinireplied to sali ghoreishi on ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sali ghoreishi حالا ارشد زیر نظر سنجش نبود ولی آزمون وکلا به طور مستقیم زیر نظر سنجشه و تو شرایطی که کرونا به اندازه الانا نبود به تعویق افتاد
-
اهوراreplied to Reza Moslemi Naeini on ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Reza Moslemi Naeini سلام ببخشید چطوری ارتباط برقرار میکنید ؟
توی انجمن ؟ -
sali ghoreishi دانش آموزان آلاءreplied to Reza Moslemi Naeini on ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Reza Moslemi Naeini نظام مهندسی هم زیر سنجشه اونم لغو شده فک کنم
261/2795