لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
sallar savadkoohireplied to علی افشار on ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
علی افشار
اصلا با جمله های دیگتون کاری ندارم
گیریم درست
ولی تبلیغ چه ربطی به مافیا بودن داره ؟ -
sallar savadkoohireplied to sali ghoreishi on ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sali ghoreishi در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
من پرسیدم استاد طلوعی گفتن نهایتا 20 اردیبهشت همایش فیزیک میاد
وااای چه خوووب
من بیشتر از زمان مشکلم اینه که تستاش کم نباشه
اخه دینی واقعا تستاش کم بود -
والا من از خیلی وقته از آلا ناامید شدم 1 : کلی تبلیغ در همه سایت ها داره ولی میگه موسسه مافیایی نیستش .. 2 : گفتن راه ابریشم کاملترین منبعی هستش که نیاز دارید و دیدید که نه کنکورچه درست حسابی دادن نه پس ازمون پیش ازمون همون اول کار بود اونارو دادن وقرنه همونم نمی دادن 3: قبل عید گفتن به راه ابریشمی ها برنامه میدن برای چمع بندی پایه و هیچ برنامه چه بسا که ندادن هیچ گفتن پیشنهاد میکنیم تفتان استفاده کنید . الانم بنظرتون چیجوری میخوان هم تایتان بدن هم ارش بدن هم راه ابریشمو تکمیل کنن {خداییش به این جمله قبلم توجه کنید چیوری واقعا }.
-
ابوالفضل ریسیreplied to Amin Hosseinzadeh on ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amin Hosseinzadeh در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
ابوالفضل ریسی 15 و 20 روز... داداش تکلیف ما که راه ابریشم و هرچی اومده دیدیم و الان واقعا منتظر ولنگ ارشیم... هرچی زودتر بیاد بهتره
درسته حرفتون
مشکل از خودم بوده
ولی دیگه نمیشه کاریش کرد
امیدوارم بشه با آرش نخونده ها رو هم جمع کرد -
من پرسیدم استاد طلوعی گفتن نهایتا 20 اردیبهشت همایش فیزیک میاد
-
sali ghoreishi دانش آموزان آلاءreplied to mahdii on ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mohsen-sari ارش یه چیزه تایتان یه چیز؟؟؟؟ قرار شده فردا تو اینستا اعلام کنند
-
الان بنظرم دیگه وقت ادامه دادن راه ابریشم نیست هرچه زودتر باید ارش رو شروع کرد
خواهشا و لطفا اطلاعاتتون رو درمورد ارش و تایتان کامل کنید -
علی افشار دانش آموزان آلاءreplied to sali ghoreishi on ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sali ghoreishi اها ممنون
-
sali ghoreishi دانش آموزان آلاءreplied to علی افشار on ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
علی افشار تو اینستا ی لینک هست
-
sallar savadkoohireplied to Amin Hosseinzadeh on ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amin Hosseinzadeh در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
ابوالفضل ریسی 15 و 20 روز... داداش تکلیف ما که راه ابریشم و هرچی اومده دیدیم و الان واقعا منتظر ولنگ ارشیم... هرچی زودتر بیاد بهتره
دوست خوب
الا که نمیبینه من و شما چند روز زمان میخوایم بگه باشه به خاطر شما من عقب میندازم
طبق برنامه خودش میره -
علی افشار دانش آموزان آلاءreplied to Mahdi Jafari 1 on ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdi Jafari 1 سلام ببخشید فیلم اقای کبریایی کجا هستش ؟
-
Mahdi Jafari 1 دوازدهم ریاضیreplied to Amin Hosseinzadeh on ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amin Hosseinzadeh رفیق شاید باورت نشه ولی در نهایت آلا نمیتونه برنامشو برای بقیه تغییر بده که
هر کس وضعیتش یجوره و این ماییم که باید خودمونو تطبیق بدیم -
Amin Hosseinzadeh ریاضیreplied to ابوالفضل ریسی on ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
برخلاف بارهای قبلی بنظرم بهتره صبر کنیم یه چن ساعت تا خودشون توضیح بدن. البته اگر لطف کنن اینکار رو قبل از اینکه دیر بشه انجام بدن خیلی هم عالی تر میشه.
توضیح بدن که الان تکلیف چیه. قاعدتا ویدیویی که اقای کبریایی ضبط کردن کافی نیست چون ایشون در جریان پروژه راه ابریشم نبودن و باید یکی توضیحات تکمیلی رو بده از از نواقصی که الان موجود هستن اطلااع داشته باشه
به هرحال ممنون میشم اگر توضیحات تکمیلی رو بدید
-
ابوالفضل ریسیreplied to sali ghoreishi on ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط ابوالفضل ریسی انجام شده
sali ghoreishi در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
ابوالفضل ریسی خدا کنه فردا فیلماش بیاد اونایی که با این برنامه پیش نمیرن خودشون شروع کنند
من با زود اومدن فیلمها و به خصوص جزوه ها خیلی موافقم و بارها تیکت هم زدم ولی سریع شروع کردن و اینکه تایتان هم بلا تکلیفه رو متوجه نمی شم
-
sallar savadkoohireplied to ابوالفضل ریسی on ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ابوالفضل ریسی در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
sallar savadkoohi در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
ابوالفضل ریسی
خیلی خوبه که
زیاد عقب نیستین نگران نباشیناصلا دیدم نوشته شده فردا کلا به هم ریختم
خدا کنه اینطور نباشهبه نظرم بهترین کار اینه که عقب و جلو شدن برنامه ها شمارو از هدفتون دور نکنه
فوق فوقش مجبور میشین ارش رو یه هفته دیر تر شروع کنین
نگرانی نداره که -
Reza Moslemi Naeinireplied to ابوالفضل ریسی on ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ابوالفضل ریسی متاسفانه فعلا انگار همینه و آلا هم داره تبلیغ آرش رو می کنه
انگار به کل ابریشمی هارو فراموش کردن -
sali ghoreishi دانش آموزان آلاءreplied to ابوالفضل ریسی on ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ابوالفضل ریسی خدا کنه فردا فیلماش بیاد اونایی که با این برنامه پیش نمیرن خودشون شروع کنند
-
ابوالفضل ریسیreplied to sallar savadkoohi on ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sallar savadkoohi در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
ابوالفضل ریسی
خیلی خوبه که
زیاد عقب نیستین نگران نباشیناصلا دیدم نوشته شده فردا کلا به هم ریختم
خدا کنه اینطور نباشه
پست 2661 از 2795