لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
Abolfazl Sattarireplied to Mahdi Jafari 1 on ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdi Jafari 1 در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
Abolfazl Sattari من که الان میرم میشینم پیدا میکنم ولی اگر واقعا برای گفتن اینا لنگ 10 تا اعتبار بودی، بنظرم حتما یه فکری به حال خودت بکن اینجوری اذیت میشی تو زندگی
دم تو خیلی گرمه دایی
-
Mahdi Jafari 1 دوازدهم ریاضیreplied to Abolfazl Sattari on ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Sattari من که الان میرم میشینم پیدا میکنم ولی اگر واقعا برای گفتن اینا لنگ 10 تا اعتبار بودی، بنظرم حتما یه فکری به حال خودت بکن اینجوری اذیت میشی تو زندگی
-
sali ghoreishi دانش آموزان آلاءreplied to Mahdi Jafari 1 on ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdi Jafari 1 با کیا میخوام بریم سیزده بدر خخخ
-
Infinitie. Areplied to Mahdi Jafari 1 on ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdi Jafari 1
۸۳ البته -
باو برید خودتون نیگا کنید ://///
-
بیا خوبی کن :///
-
53 روز تا کنکور مونده طرف دنبال اعتباره
-
توروخدا مارو ببین با کیا شدیم 80 میلیون
-
Mahdi Jafari 1 دوازدهم ریاضیreplied to Abolfazl Sattari on ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Abolfazl Sattarireplied to Infinitie. A on ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Infinitie. A در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
Abolfazl Sattari یعنی اگه بالا نباشه نمیگی کجا هاست؟
حالا رای بدین بینیم چی میشه
-
Infinitie. Areplied to Abolfazl Sattari on ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Sattari یعنی اگه بالا نباشه نمیگی کجا هاست؟
-
دوستان همونطور که میدونید جزوه حفظیات استاد پویان نظر آپدیت شد
و من چون قبلا پرینت گرفته بودم خودم آپدیت کردم جزوه رو
اگه اعتبارای این پست بالا باشه تغییرات دقیق جزوه رو میگم کجاهاس -
alireza hoseyni ریاضیreplied to Abolfazl Sattari on ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۴:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Sattari
داداش بحث درست نکنین دیگ ناموس
بزارین آالا خودش اعلام کنه
باز شنبه میش و نمیاد دوباره بحث... -
Abolfazl Sattarireplied to Dr Aryan 0 on ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr Aryan 0 در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
erfan javaheri در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
ali kalantari با ضبط مخلفاتش که همون کنکور های 99 هست حدود 30 ساعت حدس منه
شنبه میاد؟
دکتر طلوعی خودشون گفتن گویا شنبه میاد
-
Dr Aryan 0replied to erfan javaheri on ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۲:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
erfan javaheri در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
شنبه میاد؟
-
erfan javaherireplied to ali kalantari on ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
دوستان
حدستون اینه که همایش فیزیک استاد طلوعی حدودا چند ساعت خواهد شد؟ -
Abolfazl Sattarireplied to sali ghoreishi on ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sali ghoreishi در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
Abolfazl Sattari اونایی که میخواسی بفرسی دیدم مال 7 8 سال پیشه|:
خوبه دیدی من شب خوابم نمیبرد :|||
-
Abolfazl Sattarireplied to sali ghoreishi on ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sali ghoreishi در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
Abolfazl Sattari مصاحبشو ببین مال 2 3 سال پیششه اونجا میگه مال 4 5 سال پیشه تو الان میگی 5 سال|:
منم همونو دیدم :///
-
sali ghoreishi دانش آموزان آلاءreplied to Abolfazl Sattari on ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Sattari مصاحبشو ببین مال 2 3 سال پیششه اونجا میگه مال 4 5 سال پیشه تو الان میگی 5 سال|:
پست 21 از 2795