لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
sali ghoreishi دانش آموزان آلاءreplied to erfan javaheri on ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۶:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
erfan javaheri فک نکنم شاید
-
sali ghoreishi دانش آموزان آلاءreplied to erfan javaheri on ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۶:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
erfan javaheri احتمالش هس ولی چرا انقد دیر معرفی کردن امشب گفتن فردا شروع میشه!!!!!!1
-
sallar savadkoohireplied to sali ghoreishi on ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sali ghoreishi در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
erfan javaheri احتمالش هس ولی چرا انقد دیر معرفی کردن امشب گفتن فردا شروع میشه!!!!!!1
به نظر من که احتمال فردا شروع شدنش صفر مطلقه
-
مگه میشه فردا شروع شه برنامه ارش با اینکه هنوز فیزیک و زیست و شیمی ارش ندادن
-
erfan javaherireplied to sallar savadkoohi on ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sallar savadkoohi بنظرم اون وقفه بود تو ابریشم
-
erfan javaherireplied to sallar savadkoohi on ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۶:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sallar savadkoohi اون وقفه ضبط ارش کردن
-
sali ghoreishi دانش آموزان آلاءreplied to sallar savadkoohi on ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۶:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sallar savadkoohi داداشش برنامه دادن تو میگی صفر مطلقه 1ساعت فیلم ظبط کردن تهش بگن از 1 خرداد شروع میشه
-
sali ghoreishi دانش آموزان آلاءreplied to erfan javaheri on ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
erfan javaheri نیم سال اول رو میگی؟ کی وقفه بود
-
sallar savadkoohireplied to erfan javaheri on ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
erfan javaheri در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
sallar savadkoohi اون وقفه ضبط ارش کردن
نمیدونم منم مثل شما بی خبرم
و امیدوارم همین جوری باشه
اما همونطور که گفتم شنیدم اول راه ابریشم تموم میشه بعد میرن ضبط ارش -
sallar savadkoohireplied to sali ghoreishi on ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۶:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sali ghoreishi در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
sallar savadkoohi داداشش برنامه دادن تو میگی صفر مطلقه 1ساعت فیلم ظبط کردن تهش بگن از 1 خرداد شروع میشه
نمیدونم شایدم شما راست بگی
من شنیده های خودمو گفتم -
سلام و عرض ادب
دوست عزیز همایش آرش رو اردیبهشت تکمیل میکنیم و تو همون بازه زمانی یک دو ماه مانده به کنکور منتشر میکنم
توی تیکتام گشتم اینو هم پیدا کردم -
sali ghoreishi دانش آموزان آلاءreplied to sallar savadkoohi on ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۶:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sallar savadkoohi تکمیل میکنیم!!!!!! جالب شد هیجی معلوم نیس کلا
-
erfan javaherireplied to sallar savadkoohi on ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sallar savadkoohi بپرس با برنامه اقای کبریایی منتشر نمیکنین؟؟
-
sallar savadkoohireplied to erfan javaheri on ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
erfan javaheri
باشه الان میگم -
من تیکت زدم جواب ندادن
-
sallar savadkoohireplied to sali ghoreishi on ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۶:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sali ghoreishi
احتمالا فردا صبح میگن -
Amin Hosseinzadeh ریاضیreplied to Reza Moslemi Naeini on ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۶:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Reza Moslemi Naeini الان دوستان برنامه راه ابریشمیا جداس؟ به ما کد تخفیف نمیدن واسه خرید سایر دروس؟
-
erfan javaherireplied to Amin Hosseinzadeh on ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۶:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amin Hosseinzadeh ارش جدید برا ما رایگانه ولی مشکل اینه ارش جدید با برنامه ارش اقای کبریایی زمانش یکی نیس
-
Amin Hosseinzadeh ریاضیreplied to erfan javaheri on ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۶:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
erfan javaheri در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
Amin Hosseinzadeh ارش جدید برا ما رایگانه ولی مشکل اینه ارش جدید با برنامه ارش اقای کبریایی زمانش یکی نیس
دوستان... آقای طلوعی گفتن آرش برای بچه های راه ابریشم برنامش از 15 اردیبهشته![متن جایگزین](آدرس عکس)
-
sali ghoreishi دانش آموزان آلاءreplied to Amin Hosseinzadeh on ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۶:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amin Hosseinzadeh ممکنه بدن تو کانتا بم گفتن کسی که پک کامل داره راه ابریشمممم ارش هم کامل بهش داده میشه ولی فکر کنم فقط منظورشون اختصاصیا بود
61/2795