لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
Amin Hosseinzadeh
به نظرم یکی این وسط داره دروغ میگه
حالا کیه نمیدونمدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsallar savadkoohi من میدونم ولی بگم بن میشه اکانتم
-
این پیامو دیروز دادم.... اگر نمیخواستن بدن که آلا میگفAmin Hosseinzadeh پس آقای طلوعی چرا اینجوری گفته؟
-
sallar savadkoohi من میدونم ولی بگم بن میشه اکانتم
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهعلی افشار
خوب بگین بعد پستو پاک کنین -
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
همین اسکرین ها سر هممونو به باد میده
-
این پیامو دیروز دادم.... اگر نمیخواستن بدن که آلا میگفAmin Hosseinzadeh ای کاش همینطور بود ولی متاسفانه
بی خبر ترین افراد از امور الا همین پشتیبان های عزیزن
-
Amin Hosseinzadeh ای کاش همینطور بود ولی متاسفانه
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahdi Jafari 1 اینجوری میکنین خودتون میدونید که چی میشه.....
-
Amin Hosseinzadeh ای کاش همینطور بود ولی متاسفانه
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahdi Jafari 1
الان دو روزه جواب تیکت نمیدن -
Mahdi Jafari 1 اینجوری میکنین خودتون میدونید که چی میشه.....
erfan javaheri بی احترامی نکردم. انتقاد بود
-
همین اسکرین ها سر هممونو به باد میده
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهابوالفضل ریسی یعنی من؟؟؟؟ ههه داداش من اسکلم خودم خودمو به فنا بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اسکرینی که هس چی بگم وقتی استاد میان پستشونو پاک میکنن عجیب نیس همش استوری بزارن بگن از ارش یهو پستو پاک کنن من خودم دیروز پریروز به استاد پیام دادم گفتن 15ام اماده میشه اما شما یه سر بزن به کامنتا
-
Mahdi Jafari 1
الان دو روزه جواب تیکت نمیدندوستان اون کسی که اسکرین آقای طلوعی فرستاده چرا اینقدر برش زده... اون یکم شک میندازه ادمو
-
دوستان اون کسی که اسکرین آقای طلوعی فرستاده چرا اینقدر برش زده... اون یکم شک میندازه ادمو
چون من بخدا دیشب ساعت 9 شب بهشون پیام دادم... گفتن داریم
-
چون من بخدا دیشب ساعت 9 شب بهشون پیام دادم... گفتن داریم
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmin Hosseinzadeh قضیه بو میده
-
دوستان اون کسی که اسکرین آقای طلوعی فرستاده چرا اینقدر برش زده... اون یکم شک میندازه ادمو
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmin Hosseinzadeh در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
دقیقا
هر کی بود لطفا کاملشو بفرسته -
Amin Hosseinzadeh قضیه بو میده
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmin Hosseinzadeh من فرستادم ولی اونم کسی برام فرستاد تو ایسنتا میتونید برید تو پست اخر کامنتارو ببینید من اسم اکانت اینستام پرسپولیسه زیر همه پستای الا برنامه گذاشتم
-
اینم تایمشنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmin Hosseinzadeh از نگرانی دق کردیم چیزی نگفتن هنو
-
Amin Hosseinzadeh در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
دقیقا
هر کی بود لطفا کاملشو بفرستهدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهابوالفضل ریسی ایدی اینستاتون رو بدید من با گوشیم بفرسم ببینید بازم ناقضه
-
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بالاخره یکی داره اسکرین فیک میده
کافیه پیداش کنم
این همه با اعصابمون بازی کرده -
بالاخره یکی داره اسکرین فیک میده
کافیه پیداش کنم
این همه با اعصابمون بازی کردهدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsallar savadkoohi اینجا فقط من اسکرین دادم از منتفی شدن همایش
-
sallar savadkoohi اینجا فقط من اسکرین دادم از منتفی شدن همایش
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsali ghoreishi
بعضیا هم اسکرین دادن از اوکی بودن همایش